עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Inertia,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  2. *עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

יש לי שני עכברי מיקרוסופט (לשניהם יציאת USB, אחד מחובר ב USB והשני עם ממיר של PS\2 בגלל שיש לי מאריך ל PS\2 וחבל לי לקנות מאריך חדש ל USB.. ) אני רוצה לחבר עוד מקלדת בנוסף למה שמחובר לי ל PS\2 האם יש איזשהי דרך לחבר שני מקלדות ל PS\2 (גם למקום של העכבר וגם של המקלדת) או לקנות ממיר מPS\2 לUSB (למקלדות) ? בקיצור ולעניין איזה אופציות יש לריבוי מקלדות חוץ מלקנות מקלדת חדשה עם חיבור USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by LazyCat,

אני צריך עוד כניסות USB במחשב...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by Dano,

אתם ממליצים על הקומפקוס CI6A21? עם ספק 400W? זה בא עם מאוררים?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. האם הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2680RP טוב? בהנחה שהמחיר שאני אקנה אותו הוא 350 ש"ח. (לא, אנ'לא מוכר של A4Tech, פשוט יש לי זיכרונות טובים מציוד שהיה לי, שלהם, לפני שנים). בתודה, גבריאל.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. טוב תראו זה של המחשב הישן, פנטיום 1, אבא שלי קנה לי פעם אני חושב ב98 [לא ממש השתמשתי בזה כי לא ידעתי מה זה] לגבי מה הוא עושה אני אעשה חיפוש, אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה משו ואם כדאי לחבר אותו. כתוב UPS והחברה היא SUSTAINER מאחורה כתוב Model:S-40A מישהו מכיר? כדאי לחבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by new!!!!,

אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by new!!!!,

Func 49 שקל Steelpad 4D 59 שקל זה הנחה.. איזה פד יותר טוב? אל תסתקלו אל המחיר?

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by nim901,

אם כן, איפה? ואיפה הכי זול ? תודה :-*

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Idan-h,

FRONTIER VITA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1227&products_id=7202 ואלו הצבעים: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1227 מי לדעתכם הכי יפה? מישהו יודע אם יש לו דלת? כי כתוב שם SideWindow, וגם Leds, שזה מצריך חלון. למישהו יש אותו? אני חושב שראיתי אותו במודעה של ה3400@4600, ולRoyShefy יש אותו, לכן אני צריך דיעה עליו, אם הוא טוב מרווח וכו'. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  15. מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. שלום. רציתי לדעת אם מישהו משתמש במשטח לעכבר הזה או שמע מחבר איך הוא וכו. כמו כן, האם העכבר MX510 באמת יותר טוב מקודמו ה - MX 500 .

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by POD,

שלום לכולם, מה דעתכם על מדפסות DELL בכלל ועל DELL A920 בפרט? יותר טוב מ- HP?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by MasterGal,

אני צריך מארז וספק עד 500 שקל שיהיה אבל שקט,זה נורא חשוב לי השקט. תודה

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  20. נלקח מאתר אריהב מישהו יכול לתת עוד פרטים? האם זה שווה את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by icebreak,

איזה שילוב מארז + ספק מומלץ להריץ מערכת של ATHLON64 939 עם RADEON9600PRO גם 2 הארד דיסק, צורב דיסקים וצורב DVD. חשוב לי: 1. שקט (שהספק לא ירעיש ושהמארז יצליח כמה שיותר לחסום את הרעש מהמאוורים). 2. נקי (שבכל הפתחים יהיה מסנן אבק, יש הרבה באזור שלי). 3. ספק אמין שלא ישרף ויחזיק את המערכת טוב. 4. שיהיה תחלופת אוויר טובה, ושהטמפרטורות בפנים לא יהיו גבוהות מדי (יחסית למארזים אחרים). יש את ה ANTEC SONATA BLACK PIANO שאני מבין שמגיע גם עם ספק TRUEPOWER 380W בגרסא עם מאורר אחד שקט, איזה עוד המצלות יש לכם ? (אני מעדיף שהשילוב של מארז+ספק לא יעלה כמו מחשב

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ? (כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם) אשמח לקבל גם לינק לרכישה. תודה.

23. דיון זה נפתח במטרה לרכז את כל נושא ספקי הכוח. מכיוון שנפתחים יותר מדי דיונים בנושא , הדיון הזה ירכז את הכל. כל הבקשות שלכם לספקים הערות או כל דבר אחר , אנא רשמו אותם כאן. הדיון יתן מידע לכל המשתמשים אשר יש להם שאלות ובקשות בנוגע לספקי כוח. שיהיה לכם דיון נעים נ.ב: בקשה שלי אליכם - כשאתם מעוניינים בהמלצות לספק , חשוב שתציינו את התקציב המקסימלי שאתם מוכנים להשקיע בספק , ככה שנוכל לעזור ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה.

• 4.2k תגובות
    • 274.1k צפיות
  24. Started by PCguy,

ככה אני עומד לקנות מחשב חדש אך מעולם לא חשבתי ליחס חשיבות יתרה לספק לאחרונה הציעו לי פה בפורום לקנות אך ורק משהו איכותי ולא ג'נרי אז האם זה באמת כזה חשוב?? מעולם לא היתה לי בעיה שקשורה בספק!! בכול אופן האם השימוש בUPS יכול לבוא על חשבון של ספק איכותי ויקר?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.