ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני היום כבר קונה כרטיס מסך חדש 6600GT במקום הכרטיס שיש לי במחשב + עוד 512MB זכרון + 4 מאוררים על המחשב,והתקציב שלי הוא 250 מקסימום מחנות באזור המרכז, חשבתי על זה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=b228ad1eed4f9bdb3d2116b99efca6d3 האם הוא יספיק לדרישות שלי? וגם אם אני יחליף לכרטיסים חזקים יותר בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
256MB PC1600 DDR (with ECC)...$ 40.49 128MB PC2100 DDR (non-parity).$ 19.79 256MB PC2100 DDR (with ECC)...$ 36.89 256MB PC2100 DDR (non-parity).$ 33.29 128MB PC133 SDRAM.............$ 18.89 256MB PC133 SDRAM.............$ 31.49 512MB PC133 SDRAM.............$ 69.29 אני קצת לא מבין מה קורה עם הזכרונות!! מה זה PC1600 PC2100 מה זה ECC ומה לעזזל זה non-parity ????????? עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מכונה ישנה עם P3 450 אני רוצה לשדרג אותה לAMD XP2100 מהוא הלוח הכי טוב כיום למשימה עם איזה שילוב זכרונות ברמת הביצועים ואפשרות המהרה? שאר הרכיבים כבר דיי משודרגים אז אני צריך רק לוח מעבד זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לסורק hp2300c שיתאים לויסטה 64. באתר של HP רשום שוויסטה לא תומכת לסורק. ניסיתי להוריד את הדרייבר של XP אבל אי אפשר להתקין אותו על ויסטה יש פתרון או שאין סיכוי שהסורק הזה יעבוד בויסטה? עוד שאלה אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לפרסם לינקים ? רצוי בארה"ב ואם אפשר אז שיהיו כאלה שעושים משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום אני קניתי ספק TOPOWER TOP-550P5 550W והתקנתי אותו שמתי את חיבור atx 24 pin ובנוסף צריך לחבר 12v ללוח הלוח הוא dfi party lan n4 ultra הבעיה שיש ני חיבור 12v על האחד כתוב p4 ועל השני כתוב p4+ מה להתקין
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי אני מעוניין הרבה זמן לקנות מקלדת והתחלתי לראות כל מיני מקלדות וניתקלתי היום (ובמפגש) במקלדת של MS שקוראת טבעית אצבע... אז איזה שימושים יש לאפשרות הזאת??? ובכלל מה נותנת המיקלדת הזאת? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
נשבר לי אחד מהפרפרים של המאורר.יהיה לי על זה אחריות? יש לי תמחשב חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נזכרתי בסיפור של QWERTY ואיך היא נהייתה פופולרית, ואז בא לי הרעיון שבכותרת. האם למישהו מושג אם יש מקלדת Dvorak להשגה לדוגמה? הסיפור למי שלא מכיר: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=103320 איך נראית מקלדת Dvorak: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
3M Ergonomic Optical Mouse EM500 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
במחשב מדיה סנטר יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק מדגם logitech dinovo media desktop laser bluetooth והוא עובד מצויין אבל הבעיה היא שבזמן האחרון הגלגלת של העכבר שמגיע עם הסט הMX1000 לא מגיבה בשום משחק. אני לוחץ וזה לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את התוכנה של המקלדת והעכבר וזה גם לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג אתה המקלדת במחיר שיותר נמוך מ ksp )725() בזמן הקרוב???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
I wanted to ask if bug got good pad's for laser mouse?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-