עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  2. המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sheff2k1,

אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. יש איזה משהו?? איך הHEC 6A19? אני פשוט מזה לא מעודכן בזמן האחרון...(עברו חודשים מאז שנכנסתי לפורום)..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by Lolnoobi,

לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  6. Started by PhPoo,

יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. Started by almogila,

שלום לכלום ברצוני לרכוש לחנות מדפסת לייזר משולבת פקס ומכונת צילום ורציתי לקבלל ממכם המומחים המלצות למדפסת אמינה, חסכונית ואיכותית הדגמים שאני מתלבט עליהם הם: Brother MFC-7420 https://www.buysmart.co.il/?id=177&catId=129 Brother FAX 2820 http://mechanik.co.il/store/public/product.php?id=77 Samsung SCX4521F http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=1320 Lexmark X215 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1525 Lexmark X340 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1982 Canon MF5750 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1784&c=124457 Samsung SCX4216 http://www.2md.co.il/catalog/sale.asp?SALE_id=227&srf=zap ב…

10. Started by avishay126,

מחפש רמקולים חדשים בסביבות 200-300 שקל ולא יודע מה לקנות עד עכשיו היה לי רמקולים + סאב של altec lensing ועשה את העבודה מעולה 9 שנים אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ofirs44,

לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, מזה שנים שאני די קונה רק מוצרים של לוג'יטק אבל משום מה אני חווה בעיה עם עכברי הגיימינג שלהם, זה מתחיל עם הMX518 אשר רכשתי בזמנו. בהתחלה הוא התחיל לאגור מין שומן וטינופת בכמויות בצורה מוזרה.. אחרי שנה בערך הוא מת. ממשיך עם G5, הציפוי הכחול שלו פשוט התחיל להתקלף אחרי חודש, לאחר חצי שנה הציפוי בד של הכבל שלו התחיל להיקרע ואחרי שנה וחצי הוא מת. השבוע רכשתי עכבר G500, הדוגמת מתכת שצבועה עליו באופן כמעט מיידי התחילה לדהות והיא ממשיכה להיעלם מיום ליום, היום כבר הגלגלת חורקת בצורה מאוד בולטת בעת הסיבוב. בקיצור אישית החלטתי ליצור קשר עם לוג'יטק בקשר לG500, הם אמרו לי שהמוכר צריך עד שנה מיום הקנייה להחליף לי את העכבר מכיוון שזה נכלל תחת האחריות. מחר אני אנסה ליצור קשר עם החנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by e-gnt,

אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. אשמח לקבל המלצה למקלדת מולטימדיה שמתאימה למשחקים, התקציב צריך להיות סביר. הצלחתי לראות 2 דגמים של לוג'יטק . הכיתוב על המקשים הוא הדפסת משי ולא חריטה האם ההדפסה יציבה ולא מתקלפת?. אני מכיר מקלדת בסיסית של מייקרוסופט ששם האותיות חרותות אך יש שם שימוש כפול במקשי f וגם מקש נוסף שמקשה על החיים f lock . ולכן אשמח לקבל המלצה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. Started by yuvalm2,

למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Alex89,

דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by puNani,

פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?

20. נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by !elad!,

קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shimronfio,

שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by chadash,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.