ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
1. לכל כרטיסי המסך החדשים (לדוגמא-geforce 3, readon8500, kyro II(הוא עדיין חדש?)) יש יציאת DVI נכון? 2. כל טכנולוגיות הburn proof, justlink שלכל חברה שמייצרת צורבים יש, דומות? כלומר, אין טכנולוגיה אחת שהיא יותר טובה מהאחרות...? 3.[glow=green,2,300]קיבינימאטטטטט[/glow] שכחתי, וזה משהו שמאד רציתי לדעת. 4.מארז הENERMAX - FS-710B הוא full tower? 5.שייייייייייטטטטטטט גם את זה שכחתי. >
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שאני קונה לוח אם חדש , רציתי לדעת כמה פרטים ששמתי לב שמופיעים על הלוחות במפרטים הטכניים . 1) מה זה SPDIF ? הבנתי שזה משהו שקשור לאודיו... 2) HDTV בראקט ? 3) IEEE 1394 connectors ? 4) עוד משהו שלא כל כך קשור...האם מומלץ לקנות מאוורים לדיסק קשיח או שזה משהו שבא עם המארז (אפילו ג'נרי?) .אם לא בג'נרי , אפשר לדעת לפי מפרט המארז ? תודה לכל מי שעוזר. חג פסח שמח .
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. האם עדיף להשקיע במעבד (1800/1900) ולא בכרטיס (GeForce2) או בכרטיס (GeForce 3) ולא במעבד (1600/1700)? 2. האם ל-GeForce2 מספיק מסך 17 או לקנות 19? (GeForce3+מסך 19 קצת מוגזם) 3. אני יודע שמעבדי אינטל מכבים את המחשב כשהחום עולה, אבל איך אפשר "להרגיע" מעבד AMD? רק להוסיף Volcano6 או משהו כזה? 4. אני לא רוצה מארז ענק כמו Enermax אבל אני רוצה מארז שבו אשלב את המאוורר הנוסף וגם שיהיה אפשר לפתוח אותו בקלות (לא כמו ה-6 ברגים בג'נריק שלי :-/) וגם שלא יהיה יקר מדי....איזה כדאי? 5. האם להסתפק בCDROM רגיל או לקנות DVD? ואם DVD, אז מן הסתם אני צריך להשקיע ברמקולים.....איזה? (הכי זולים שאפשר שתומכים ב5.1/4.1) 6. האם לקחת את ה-GA-7VTX-H (שיש בו כרטיס רשת וקול משולב…
-
אני מעונין במארז הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ,לדעתי הוא אחלה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת איוורור (טוב עיצוב זוהי שאלה של טעם) ,היתה התייחסות ענפה לגבי המארז הזה בפורם ,בהתייחסות הרוב טוענים כי מדובר במארז טוב אך מרעיש ,שאלתי היא : האם זה משהו שלא ניתן לתיקון או אם אני החליף מאווררים אז ניתן להתגבר על הבעיה ? ,וכן שאלה נוספת במקרה וניתן להחליף את המאווררים לכאלה שלא רועשים האם אתם יכולים להמליץ לי על מאוורים מתאימים שאינם רועשים ? תודה לכל אלה שמתייחסים לשאלות !!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן. אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסביר המושגים: AGP comp. driving AGP read synchronization PCI delay transaction אגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-e
-
ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב? 2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה) 3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שווה לקנות מסרטה דיגטלית Mustek DV 3000 http://www.mustek-europe.com/eng_/html/produkte/dv3000.htm ב300-400 שקל...? אני לא כל כך מבין במצלמות אז מישהו יכול להסביר לי בכללי מה האיכות והביצועים של המצלמה הזאת..? (ומה החסרונות שלה..בשביל מחיר כזה בטח יש לה הרבה חסרונות... )
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Epson Stylus CX 5200 במחיר של 1,114 שקל? (אני יודע את החסרונות של מע' משולבת) הנה מפרט טכני: SPECIFICATION Part number: C11C496032 PRINT FUNCTION -------------------------------------------------------------------------------- Print Technology EPSON Micro Piezo 4 colour separate cartridge system DURABrite Ink Print Quality Up to 5760 optimised dpi using RPM* (Resolution Performance Management) * On selected media Print Speed Approx. 22ppm - A4 black text document (Economy Mode) Approx. 11ppm - A4 colour text document (Economy Mode) Approx 4ppm - A4 text & colour graphics document (Normal Mode) Approx 155 seconds to print 8x10'' bike image (Photo Mod…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן אני חדש מקווה שזה הפורום הנכון.. אני רוצה להזמין כרטיס קול חיצוני למחשב מאיביי..על חומרת מחשב אני יודע שיש רק מעמ 18 אחוז (אם מתחת ל1200 שקל)..אבל על מעבדי קול 36%. כרטיס קול זה ללא ספק חומרת מחשב כי בלי מחשב הוא לא שווה כלום..השאלה מה החוק אומר?האם כרטיס קול חיצוני הוא באמת חומרת מחשב? ומה אפשר לעשות כדי להימנע מבלבול במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל ליקנות מחשב עם מעבד Cellron ורציתי לישאול אם תיהיה לי אזושהיא בעיה עם הרצת משחקים חדשים . תודה .
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו להרכיב מפרט כבר רצינו לקחת AMD 1700 אבל בום באותו יום HWZONE נותנים לינק לכתבה מצולמת שבה בחור אחד מאיץ את הפנטיום החדש 1.6A ליבת NORTHWOOD ל 2.4 ג'יגה דבר שמעורר עינין רב. לאחר סקר שוק קטן התברר שהאינטל יותר זול מAMD בערך ב 80 שקל (האינטל 1.6 לעומת AMD 1700). הבעיה שנוצרה היא שהבחור בכתבה אמר שהוא השתמש בזכרונות של חברת OCZ שהם PC3000 כמו כן הבחור ההוא אמר שלא כל אינטל 1.6 יכול להגיעה ל2.4 (ושזה דבר שצלוי במזל) אבל זה לא כל כך משנה כי חבר שלי יכול להסתפק ב 2.1 . אבל לאחר סקר שוק נוסף התברר שהזכרונות העלה עולים (ה OCZ PC3000) בסביבות ה 800 שקל 256 RAM טזה ממש ממש לא משתלם לעומת ה AMD. אבל היום מצאתי חנות שמוכרת PC2700 של סמסונג ב 5…
-
- 93 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם מעבד AMD מסוגל לדפוק את הלוח!!! כי משהו ממש מוזר קורה!!!!! שלחתי את המחשב של אח שלי למעבדה (אחריות) הם החליפו ספק ולוח! ושמו מעבד זמני שלהם לראות שהכל טוב! או קיי הכל עבד סבבה!!! הם הוציאו את המעבד שלהם שמו את שלי המחשב נדלק!!! שמו את הכרטיס מסך שלי (Geforce 3 T200) ומחשב לא נדלק!!! החזירו כרטיס מסך שלהם מחשב גם לא נידלק!! עכשיו לא נראה לי שהכרטיס מסך הרס משהו כיוון ש א. לא נראה הגיוני! ב. הרצתי אותו על המחשב שלי במשך כמה ימים ולא עשה בעיות!! מה שלי נראה שה מעבד דופק הכל!!!!
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-