עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rofben,

קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  2. Started by puGs,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  3. Started by srulikg,

אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

5. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (T42) ואני מחפש להתאים לו עכבר אלחוטי או בלוטות'. התקציב שלי נע בסביבות ה-150 שקל, מה כדאי לקנות? ד"א, אין צורך בעכבר למשחקים, כי אני לא משחק הרבה, המטרה היא שהוא יהיה נוח וקל.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by Ronll,

ערב טוב, אני מחפש אוזניות לאייפון, משהו שלא נופל מהמקוריות, מוכן להשקיע 100-200 שקל אבל אפשר לחרוג אם שווה. אני לא מבין בתחום הזה אני רק יודע שכל האוזניות שהשתמשתי עד היום התחילו לצרום זמן אחרי זמן קצר, לא היו איכותיות והתפרקו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש ג'ויסטיק למחשב ואני מתלבט בין Rumblepad II Logitech והLogitech ChillStream for PC Logitech מה אתם מציאים לי לקנות

8. Started by darkonerxd,

שלום,אני מחפש אוזניות עם דרישות קצת בעייתיות, אני צריך שהן יהיו מתאימות להרבה פרמטרים ולא בטוח אם יש כזה דבר במחיר הזה, בערך 40% גיימינג 40% מוזיקה 20% סרטים.אני מוזיקאי אז אני שומע כמעט כל סוג של ז'אנר, ממטאל, ראפ ,hiphop שיש בהם הרבה בס, לשירים אקוסטים עדינים יותר.משחקים כמו CS או PUBG וכדומה, שצריך לשמוע צעדים די מרחוק.לאוזניות אני מתכוון לחבר מיקרופון MODMIC 4.0 Omni-Directional ככה שאם האוזניות יהיו פתוחות אני מקווה שלא יודלף רעש אל המיקרופון.*התקציב שלי בחנות באג יכול לעמוד על כ 1000 שקל בגלל שיש לי הנחה של 50%.תודה רבה, סופ"ש נעים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by elia_lan,

שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by yohaish,

האם מישהו יכול להביע חוות דעת על הסטים הנ"ל : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10087 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6936 ואיזה סט עדיף משניהם (משמש בעיקר למשחקים, עריכת תמונות וסרטים, וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by eran1243,

שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה

13. Started by Regev,

בבקשה תבנו לי מחשב (לוח אם, מעבד וכרטיס מסך) שיתאים למשחקים ולאוברקלוקינג. ועוד משהו, שמעתי שאפשר לעשות אוברקלוקינג למסך, למה זה יגרום???

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  14. Started by shimonsky,

שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. האם יתכן כי בקרוב נוכל לדעת בוודאות את היכולות והמגבלות של כל כבל וכל מכשיר מבוסס USB שנרכוש לעצמנו?לכתבה

16. Started by דרומי,

אהלן, טוב אז ככה בגלל כל תקציב המפרט החלטתי לקזז 200 ש"ח וללכת עך מארז שלא עולה יותר מ-350 ש"ח בלי ספק. מכל אשר ראיתי שמתי עין על 2 אלה: 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6368 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בשניהם אני מוציא תספק,ומקבל זיכוי 100 ש"ח. ספק שאקח הוא Thermaltake Silent PurePower 410Watt PASSIVE PFC 120MM FAN *אל תציעו לי COMPUCASE,לא כל כך אהבתי ת LOOK שלו... אז מה הייתם מעדיפים בין שני אלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by kalimero1234,

אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה. לפי מה שקראתי המקלדות הממולצות להקלדה מרובה הן בעלות סוויטצ' כחול. המקלדת היחידה שראיתי בארץ בעלת סוויטצ' כזה היא Razer Blackwidow אך היא ממותגת כמקלדת גיימינג. האם יש מקלדות נוספות בעלות סוויטצ' כחול בארץ? האם הBW מתאימה להקלדה למרות שהיא ממותגת כ Gaming Keyboard?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. Started by nicirnTAL,

יש לי אפשרות בהגדרות במצלמה שזה יהיה כ PC CAM. אני מכוון את זה ומחבר את המצלמה למחשב... נפתחת לי כזאת תוכנה שהתקנתי עם הדיסק שבא עם המצלמה. איך אני יכול להשתמש בה כמצלמת אינטרנט בתוכנות אחרות? (כגון MSN Messenger/Windows NetMeeting). תודה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  19. Started by amitaiz,

אני מחפש מקלדת +עכבר אלחוטי שיקלטו ממרחק של 7 מטר בערך. כל מה שיש בשוק זה עד 2 מטר מקסימום. ראיתי מקלדת בלוטוס אבל היא עולה יותר מ1000 שקל. מישהו מכיר משהו יותר זול?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. המלצה למארז יפה איכותי+ספק טוב עד 500 ש"ח אבל לא ממש חובה ספק

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by dandiG,

אני מחפש מקלדת למחשב של הילדים שתהיה חזקה ועמידה וטובה למשחקים שלהם. קראתי פה בפורום כמה פוסטים בנושא הזה של המקלדות (זה למשל https://hwzone.co.il/community/topic/470546-מקלדות-מכניות-ריכוז-מידע/ ) והבנתי שלא חייבים מקלדת גיימינג מיוחדת, אבל דווקא מצאתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/keyboards.html מקלדת גיימינג של רייזר (Cynosa Chroma) במבצע ב-205 ש"ח ואני יודע שזאת חברה טובה, אז כדאי לקנות אותה? או שאולי היא יותר מדי בשביל הילדים? אני יודע שהם יאהבו את הצבעים שאפשר לתכנת, אבל זה בטוח לא משהו שהם חייבים, מה כן חשוב שיהיה במקלדת בשבילם? ומה זה "10 מקשים עם Anti-ghosting" שכתוב שיש בה? מישהו יכול להסביר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

יש לי מדפסת HP 6500 כבר כ4 שנים. ואני מתלבט אם לקנות מקורי או תואם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן.. ברצוני להחליף את העכבר הסוס עבודה שאצלי כבר מספר שנים mx1100 בעכבר חדש.. האם ה g602 יורש ראוי ? או שעדיף ללכת על הכיוון של ה g700s?? תקציב 300+- .. שימוש משרדי\גיימנינג מה אתם אומרים על האופציה הזאת?? http://www.ebay.com/itm/Logitech-G602-Wireless-Optical-Mouse-4x-Faster-11-Programmable-2M-S-20GS-2500DPI-/111303825836?pt=Mice&hash=item19ea3999ac אשמח לתגובות,הצעות נוספות יתקבלו בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. Started by amired,

אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה לאוזניות ON EAR (כלומר, קשת). שני דברים שצריכים להיות: 1. האוזניות עצמן צריכות להיות מרופדות (כמו RAZER carcharias וכדומה) ולא מעור (כמו 90% מהאוזניות בשוק), כי הן יהיו על האוזניים שעות ארוכות והן חייבות להיות נוחות מאוד. 2. זמינות איפשהו באיזור ירושלים (אפשר להתרחק טיפה, אבל לא מאילת או משהו בסגנון). אולי יהיה לחלק מכם מצחיק לשמוע - אבל השימוש העיקרי של האוזניות לא יהיה למוזיקה, אלא לשמיעה של רדיו. תקציב 700+- תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.