עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Myt0s,

האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by gman18,

לא משהו משוכלל יותר מדי אבל שיהיה כמו שלט של xbox360 או ps3. מה שיותר טוב למשחקים כמו gears ו-DMC4. לא צריך שיהיה אלחוטי (וגם אין במחיר כזה לפי מה שהבנתי). חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18385&PHPSESSID=c5535510 יש מקום לקנות אותו ב-50 ש"ח פחות?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. Started by sft,

אני מתבלט על איזו מקלדת ארגונומית לקנות, ראיתי את Happy Hacking Portable Keyboard אבל היא ממש קטנה וחסרים בה מקשים , אחרי זה ראיתי את Truly Ergonomic 207 והיא נראית מצויינת אבל נראה שהיא לא ממש ניידת (ואפילו טיפה גדולה) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי לקנות ? אני מחפש לקנות 2 אחת לעבודה ואחת לבית (מאותו דגם) אם יש משהו יקר אני מוכן לשלם, אשמח לעזרה/הצעות

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  4. Started by naor-007,

אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים אלה. (אם זה רלוונטי מדובר בפנטיום 4 2.0A, זכרון 512 RDRAM, דיסק 80G של Maxtor ??? וכרטיס מסך GF4 Ti4600) המחיר הטוב ביותר שמצאתי בארץ הינו ב-KSP ועומד על 6,600 ש"ח לפני מע"מ (לפני מארז) אם אקנה את המחשב בחלקים בארה"ב - הכל יעלה 4,800 ש"ח למערכת זהה. בהנחה שיש מי שיטפל לי במשלוח מארה"ב לכאן, האם הייתם רוכשים את המחשב בארה"ב וחוסכים, או שקונים כאן מטעמים של אחריות, תאימות או כל סיבה אחרת. יש כיסוי ע"י היבואנים של הרכיבים השונים בארץ למוצרים שנקנו בחו"ל? אשמח לשמוע את דעתכם. אמיר ???

6. Started by asilbob,

בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?

7. האם יש תוכנה כלשהי שסופרת?

8. צריך המלצה ל kvm שמתאים למשחקים kvm ל 4 מחשבים עם חיבור hdmi usb 3 עם 4k 120hz האם יש kvm שעונה על הדרישות האלו ?

9. Started by jacob300,

האם דיבורית בלוטוט לסלולר יכולה לשמש לשיחות צ'אט בתוכנות הצ'אט השונות ? מה יש להוסיף מבחינת חומרה עבור מחשב נייד כדי שהנושא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  10. שאלה, האם בריא יותר לכבות את ה UPS כאשר מכבים את המחשב? כאשר יוצאים לשבוע חופש? בכלל? תודה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. שלום, אני צריך עזרה כדי למצוא מארז עם חלון איכותי ועם ספק לא ג'נרי בכ-300 ש"ח. המארז+ספק היחידי שאני מכיר במחיר הזה זה הCompucase-HEC CI-6A19 אבל הוא בלי חלון..... אני אשמח לקבל הצעות.. תודה.

12. Started by assaf_b,

מישהו יודע אם יש חנות בארץ שמחזיקה ספקים של Seasonic ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. Started by Mickey Mouse,

אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yair71,

HEC 6A19B 6919B 6AR6 POWER SUPPLY WIN 420UB מיועד למחשב למשחקים שעובד 24 שעות

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. שלום לכולם! עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש. עם המחשב אני מתכוון לקנות ציוד היקפי הכולל : - אוזניות - SteelSeries 7H USB מחיר 656ש'ח - עכבר -LogiTech G5 Laser Mouse מחיר 265ש'ח - פאד לעכבר SteelSeries S&S ש'ח130 אשמח לשמוע את חוות דעכתם על המוצרים הנ'ל במיוחד על האוזניות כי השאר זה יותר קטע אישי אבל עדיין גם עליהם אשמח לשמוע!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?

18. Started by alon sh,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by master whilee,

נשרף לי הספק כוח של המחשב הנייד שלי, Compaq Presario 2100. מישהו יודע כמה אמור לעלות לי אחד חדש? וגם מאיפה אני יכול להשיג...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה

21. אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת ועושה המון השוואות והתעניינתי במדפסת הבאה של לקסמרק http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEX7350 האם המדפסת הזו שווה את המחיר? איך לקסמרק בכללי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. חשיבות: 1. אמינות. 2. דריברים נורמלים שלא דופקים את העסק ומעמיסים על המחשב. נקודות בונוס: פידר דו כיווני ואלחוטית. מומלץ גם: ושלא תבזבז יותר מדי דיו ולא מסורבלת לתפעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. האם יש דרך להפוך עכבר ומקלדת אלחוטים שפועלים על אינפרא אדום שיעבדו על תדר רדיו? אם כן איך?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. שלום, אני מחפש המלצה למדפס משולבת אלחוטית לשימוש ביתי, אני מתלבט בין הדגמים האלחוטיים 4500 ו-6500 של HP. ברור לי שה- 6500 טובה יותר, אך במה מתבטאים ההבדלים בינהם והאם הם שווים את הפער במחיר? (יש להתחשב בזה שהמדפסת לא תהיה בשימוש מסיבי במיוחד..) חשוב לי שתהיה אלחוטית ושאוכל להדפיס מכל מקום בבית, שתהיה חסכונית בדיו ושהדיו שלה יהיה כמה שיותר זול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. Started by lan_dude,

אני צריך את עזרתכם.......... אני ועוד כמה חברים שלי עושים מסיבת רשת........עכשיו התברר לנו שיש רק 5 כבלים לא מוצלבים(לHUB) ועוד כבל מוצלב(קשר ישיר בין 2 מחשבים) עכשיו מישהו יכול להסביר לי אין אנחנו יכולים לחבר את ששת המחשבים יחד..... נ.ב: אם לא הבנתם אנחנו שש אנשים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.