עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. ;D

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by AvalonX,

התקציב עד 4.5K עדיף בסביבות ה1-2K הדרישות הן יכולת סריקת דפי A3 חברה איכותי *יתרון עצום* יכולת סריקה דף ב200dpi - 300dpi באופן מהיר (כ20 שניות ופחות מי זה) אני חשבתי על הסורק הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20109 אך אני לא יודע אם החברה איכותית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by סער_שי,

אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by asi1998,

המקלדת והעכבר למחשב חדש ואמורים להיות גם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by EliranB,

היום בבוקר ראיתי באינטרנט את הסט האלחוטי החדש של לוגיטק (בלוטות') ואני לא מדבר על הדינובו אלא על סט שעוד לא יצא MX 5000 ויצא רק באוקטובר הזמתי מפנדה סט של מקלדת ועכבר בלוטות' מיקרוסופט לפני שבועיים והוא עוד לא הגיע אז ישר התקשרתי אליהם וביטלתי את המיקרוסופט ואני מתכנן על ה סט של לוג'יטק מה אתם אומרים עליו ? עשיתי טוב ? (כי הוא גם יותר זול וגם יש לו מטען לעכבר גם בלוטות' 2 וגם LCD) תודה לעונים זה הסט : http://www.logitech.com/index.cfm/news/IL/EN,contentid=10848,crid=34 וזו תמונה שלו :

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by eitanb3,

אהלן חבר'ה! הפד הזה לעכבר עשוי מאלומיניום: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 מישהו יודע איך הוא בתור פד? מישהו חווה אותו? ואיך הוא בתור נוחיות ליד? הרי עשוי מאלומיניום... מתאים לגרפיקאים (לדיוק מירבי)? יש המלצה אחרת לפד גדול עד מאה ש"ח (שוב, דיוק מירבי לגרפיקאים)? תודה, איתן.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by shlomifounis,

יש לי שאלה יש לי 4 מאוררים על 2 ארדיסקים 2 מאוררים בררי מעלות חום מאחורה ואחד במרכז מול ה CPU 2 על הספק ואני רוצה לעשות חורים לעוד 3 אבל לבנטיים מה שיש כולם מכניסים אויר מה כדי לעשות שיהיה זרימת אויר יותר טובה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  9. Started by colordew,

מישהו מכיר איפה ניתן לקנות כזה ?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  10. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. בחלונות 7 64B, בפוטושופ, אין גישה לסורק דרך Twain, כמו שהיה ב XP. מישהו יודע מה קורה אם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. Started by RX7,

שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית

13. חשבתי כרגע על לקסמרק X6150 המחיר הכי זול שמצאתי אותה הוא 1000 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1184085 אני ממש לא מכיר את לקסמרק והאיכויות שלה, וכעקרון אני מעדיף HP שבטח גם יותר יקרה בקיצור אנשים, תמליצו ותעזרו לי אני חייב לרכוש עד סוף השבוע התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

מה כדאי....שניהם באיזור ה500 שח....

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by puNani,

קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?

16. כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה

17. אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by ykg,

שמתחברת לויפי, לצורך מעקרב אחרי כלב \ תינוק. משהו שמתחבר לויפי הביתי. יש לי Tapo C100 שהפסיקה לעבוד בעקבות החלפת ראוטר (ראו ת'רד שלי בפורום רשתות). אשמח להמלצה על משהו פשוט שידע להתחבר לWifi6 ורצוי שיתמוך ב5 גיגה הרץ

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. Started by edeNF,

אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.

21. Started by ראסמון,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב HTPC, שישמשו גם למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח אבל ניתן לחרוג, אם תהיה סיבה טובה... אם יש עכברים אופטיים שניתן לעבוד איתם על זכוכית, אז אשמח לשמוע עליהם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. Started by eliom,

שלום.יש לי מדפסת hp deskjet 4625ומופיע לי הודעה של חסימה בגררה גררת הדפסה תקועה.בדקתי בתוך המדפסת ולא מצאתי שום דף תקוע.ואחריות המדפסת הסתיימה לי.מה לעשות?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  25. זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.