ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר ספר טוב ללימוד על כל החלקים כל המחשב כמו מעבד לוח אם וכו'???
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם העכבר הזה או טיפים כלשהם. אם מישהו מכיר איזה review עליו זה בכלל יהיה מהמם. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= תודה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים אני לא יודע מה טוב ומה לא איך אפשר לדעת?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראשים מסוג 940XL והם נגמרים ממש ממש מהר.. המחירים בשמיים, ויש אפשרות לקנות ראשים חלופיים, ראשים ממוחזרים או מה שנראה כמו הבחירה המשתלמת ביותר - למלא לבד. חיפשתי ב ebay ויש מלא מלא מלא סוגים של דיו וערכות מילוי והלכתי קצת לאיבוד. מן הסתם שבטח יש הבדלים באיכויות לכן אני שואל אם למישהו יש כבר נסיון עם הזמנה של ערכה כזו מאיביי, או אפילו אולי גם מהארץ אם המחיר סביר. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 10k צפיות
-
-
הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פה בארץ נסחפו לגמרי עם המחיר אבל אפשר להביא אותה באיזה 200 שקל מארה"ב. הרעיון נשמע לי מגניב והביקורות ביו טיוב לא רעות אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר יש לו אותה וניסה.... 10X זאת המקלדת:
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 710C ונגמר לה הדיו (איזו הפתעה - במדריך כתוב 500 דפים). השאלה היא האם לשבור תוכנית חיסכון ולקנות דיו מקורי או שהממוחזר עושה את העבודה. אני מבקש שרק מישהו עם ניסיון יענה ולא תיאוריה. זה מאוד חשוב.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מי יותר טוב? כי בעקרון Game Theater XP יצא לפני האודיג'י, אז השאלה האם Game Theater XP יכול להיות מספיק עכשווי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו פעם התנסה במקלדות האלה שמוכרים בתוך רולדה כזאת, זה נראה כמו כפתורים של פלאפון, ממש עינוי וכל לחיצה זה שעתיים, אני טועה ? הנה תמונה מגוגל.. ידיים של דינוזאור, מה זה ? בעקרון זה אמור לעבור שואה גרעינים, כביסות ופירורי עוגיות וקל לשטוף את זה..שזה מעולה.. אך האם הכתיבה נורמלית או שזה כמו פלאפון נוקיה ישן ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ובכן, רציתי לדעת איך המקלדת הזאת, האם היא נוחה, האם הפיצ'רים שלה מעולים ואיזה בדיוק פיצ'רים יש לה? ובכלליות, איך המקלדת הזאת בשבילכם, כי אני הזמנתי ואני מקווה שמחר היא תגיע לחנות ואני אוכל לאסוף. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Azio Levetron KB588U Mech4 Mechanical היא מזכירה לי נורא את הX6 שקניתי רק שזאת מכאנית(לא ידעתי על קיומה של זאת ועכשיו אני קצת מתבאס שלא קניתי את זאת) רק שלא ראיתי אותה בכלל בארץ.. מישהו שמע עליה?(גם באיביי יש למחירה אבל אף אחד לא מוכר לארץ..)
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אם כן, איפה? ואיפה הכי זול ? תודה :-*
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 ?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של החנות עם דוב הפ נ ד ה יש את הלוח למכירה וכמו כן הלוח החדש של ASUS A7N266....!! נחמד שמיבאים לוחות טובים לארץ ;D
-
איזה ספק אני אקנה לו? אני חשבתי על ג'נרי, כי הוא לא מבין במחשבים, וגם הוא לא יהיה מוכן להשקיע הרבה על ספק כי הוא לא מבין תהבדלים.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המחשב הנייד יעבוד, אבל המסך שלו יהיה מקופל, כלומר, המסך של המחשב הנייד לא בשימוש. וכדי שלא יתפוס מקום, יהיה לו מעמד אנכי לשולחן. אני מחפש משהו כזה, אם מישהו שמע, או מכיר..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איבדתי לפני כמה חודשים את ה Steelpad QcK שלי ): זה היה בזמן שהפסקתי לשחק עקב עומס לימודים.. עכשיו חזרתית לשחק (BF2 בעיקר) ואני מרגיש אבוד בלעדיו! עכשיו אני רואה כאן (נועה מחשבים) את ה QPAD הזה שנראה מאד יפה ומוסיף צבע לעמדת המשחק P: אבל אני רוצה ללכת כרגע על מיקצועיות. אז כרגע אני מדבר על חנות נועה מחשבים, יש שם את ה QPAD שעולה 70 ש"ח ואת ה SteelPad שעולה 70 ש"ח. כרגע אני רק צריך המלצות של מישהו שמבין בזה, אז תודה רבה לפורום המצוין הזה (שתמידדדד עוזר)!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אף אחת מהחנויות באיזור חיפה לא מחזיקה פד נורמלי של Steelpad (כמו ה-QCK המאוד נפוץ) ואני לא מזמין מהאינטרנט, לכן אני שואל מה דעתכם על המשטח לעכבר-NOVA Winner 3 אשר עולה 99 ש"ח בבאג. לפי באג הוא "משטח מקצועי לגיימרים", והוא נראה לי די טוב אחרי שהתיישאתי מלמצוא Steelpad במלאי. לינק למידע על המשטח- http://www.esportnova.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=69 אשמח לחוות דעת בנושא, אני צריך פד די דחוף (מרוב שימוש בעכבר ללא פד נהיו לי סימנים על השולחן), זה לעכבר G5. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-