עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Born2Kill,

הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by kikkler,

מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. Started by pavel19,

היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  5. Started by shahar07,

תקציב עד 360 ש"ח

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by mazinya,

אני מעוניין לקנות שלט XBOX 360 למחשב (חוטי). ניסיתי להזמין דרך PLAY ASIA אבל כתוב שאין כרגע במלאי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר אינטרנט בחו"ל בסגנון של PLAY ASIA עם מחירים טובים וכמובן אמינות שאפשר להזמין ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Shoshan01,

http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  8. Started by n14charlie,

מישהו יכול להמליץ לי על עכבר טוב ב200 שקל ? השימושים זה בעיקר משחקי RPG .. חשוב שיהיה נוח בעיקר ומדוייק , לא חשוב לי שיהיו מלא כפתורים של העכבר (רק גלגלת) אם אפשר מKSP או חנות אחרת בסביבת חיפה, אם זה שווה את זה אז יש אפשרות לחריגה. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by DJO,

הבנתי שהתוכנה הזאת היא הסטנדרט בתחום בדיקת ביצועים, חלק מהאנשים עדיין משתמשים בגרסת 2000, האם היא יותר טובה? במה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by puNani,

האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  11. אני לא מוצא דריבר שמתאם לי את הסורק ל XP

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  12. Started by hzhz24,

שיקרא את כל סוגי הדיסקים ,ובעיקר תומך באופן מצוין בכניסה USB ? תודה.

13. Started by leoleo,

השימוש הוא ביתי, בממוצע אחת לשבוע. המגבלה העיקרית: אין לי הרבה מקום. המשולבת קוסמת לי בגלל מספר הפונקציות אבל אין לי איפה לשים מוצר בגודל כזה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. על איזה מדפסות אתם ממליצים? איזה חברה עדיפה? האם עדיף מדפסת עם ראש דיו צבעוני אחד או שלושה ראשי דיו? עדיפות כמובן למדפסת אמינה ככל שאפשר עם ראשי דיו זולים...

15. Started by reemchuk,

הי אני מעוניין לפצל את ה HDMI מהממיר YES HD ל 2 - אחד לטלויזיה LCD בחיבור HDMI תומך סאונד , השני גם HDMI תומך סאונד לתוך כרטיס טלויזיה - שישדר את האות לכרטיס טלוויזיה שיכול להציג וללכוד בעזרת windows media center אשמח לקבל המלצות למפצל HDMI תומך HDCP טוב שהוכיח את עצמו מניסיונכם אשמח לקבל המלצות על כרטיס טלוויזיה שיעבוד עם WMC תודה רבה אייל

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by daniel666,

www.pchardware.co.il/docs/pd635413171.htm www.pchardware.co.il/docs/pd-829119698.htm www.pchardware.co.il/docs/pd1559302545.htm אני הודע לכם מאוד עם תיתנו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. לפני שנה וחצי קניתי את Brother 130C לאחר המלצות רבות- 'מדפסת משולבת זולה וחסכונית בדיו (4 מיכלי דיו..)' אני לא מרוצה מהמדפסת משתי סיבות.. דבר ראשון, כשנגמר דיו מסויים (נגיד הצהוב) אז אי אפשר להדפיס! אפילו אם אני רוצה להדפיס בצבע אחר (כמו שחור) אז אי אפשר! דבר שני, זה נראה שהוא דיי זללן בדיו. אנחנו לא מדפיסים הרבה בכלל ויחסית זה נראה שכבר הוצאנו הרבה כסף על דיו. אם מישהו כאן יגיד לי שהיא באמת לא חסכונית, אז אני אמכור אותה או משהו ואקנה משהו נורמלי. תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. Started by useless,

ובכן, זו תהיה הרכישה הראשונה למצלמות דיגיטליות שלי. עשיתי תחקיר קטן, וע"פיו, המצלמה הנ"ל זכתה לשבחים רבים למעט מספר דפקטים קטנים. (מסך שריט מאוד, שמירת תמונות על JPG\JPEG בלבד ורעשים קלים ב 1400). אם למישהו יש איזשהו ניסיון חיובי או שלילי איתה, בבקשה הוסף הודעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. היי, אני קונה מחשב חדש כולל כל הציוד ההקפי ב TMS, לכן אשמח אם תמליצו לי על ציוד שנמצא שם. מאפייני השימוש לי בעכבר: 1. אני אוחז את העכבר עם האצבעות (fingertip grip, מצורפת תמונה שלי), ומבחינתי עכברים גנריים לא פחות נוחים מעכברים ארגונומיים, לעיתים יותר. 2. השימושים שלי במחשב הם משחקים, גלישה באינטרנט, ותכנות. 3. אני משתמש בעכבר עם רגישות דיפולטיבית (נמוכה), וממש לא צריך כפתורים שמשנים אותה תוך כדי משחק. 4. בעקרון כפתורים אקסטרה בעכבר יכולים להיות נחמד, אבל אני רגיל לעכברים בלי, כך שזה ממש לא קריטי. מה שחשוב הוא שהם לא יהיו במיקום בעייתי כך שילחצו בטעות. 5. אני נוטה להרים את העכבר מהמשטח הרבה. בגדול אני מתלבט בין ה G400, לעכברים של RAZER באותו טווח מחירים. אני יודע שאסתדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Blackend,

שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל

22. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. Started by FriXus,

למבינים בחומרה אני רוצה לקנות את המפרט הבא (חצי מחשב): לוח אם EP-4G4A+ MUSKKIN DDR 2100 256M BASIC SUMA GF4400TI128 P4 2.0A MAXTOR 40GB 7200 133 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מחיר 4712 שח' למחשב זה אני רוצה לעשות OC ולהפוך אותו ל-2400MHZ יש רכיבים יותר טובים מאלו בשביל מחשב שכזה(מחיר קרוב לזה)? האם הרכיבים טובים בשביל OC שכזה? אני יכול לעשות את הOC הזה מבלי להוסיף מאווררים? אני יכול להחליף את הזיכרונות ל3200 או 2700 בלוח זה?(ואיך אם אפשר לדעת....)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. אני רוצה לקנות הגה עכשיו בגלל שיוצא ב15.11 NFS U2 בקיצר יש לי הזדמנות לרכוש את Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel בזול ממישהו ( יד שניה ) מה דעתכם עליו ? האם הוא שווה את ה130 שקל ?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  25. Started by redti,

אז הנה זה בא...

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.