עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA7VTXH, ויש לו דבר הנקרא DUAL BIOS, הבנתי שהמטרה שלו היא ברגע ש BIOS אחד נהרס (עד היום לא הבנתי איך ביוס יכול להיהרס ?!!! ???) אז הביוס השני נכנס לפעולה. אם מישהו יודע איך נכנסים לביוס השני ?! או איך מתפעלים אותו ?! והאם אני יכול לבחור איזה מהם שיפעל ? אנא השאירו הודעה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Interl-Conore,

מישהו יודע מה זה?? http://www.bit-tech.net/gaming/2006/11/17/ergodex_dx1_input_system/1.html :coolman:

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  5. אני רוצה לקנות SWITCH אבל בארץ המחירים יקרים ובמיוחד בחניות המקוונות וגם באתר OUTPOST המשלוח עולה 40 דולר (שודדים בלי אקדחים!) אם מישהו יודע מהיכן אני יכול לקנות SWITCH במחיר הגיוני אני אשמח לשמוע

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by iib,

אני מעונין לעשותאת מבחני ה A+ שנותנים הסמכה לטכנאי מחשבים אקיצקץ אני מבין שמדובר בשני מבחנים שמכסים די הרבה חומר ממיקרופרוססורים עד למערכות הפעלה... אני פשוט לא יודע איך אפשר לעשות את הבחינה ואיך נרשמים אילה והאם זה חלק מלימודים אחרים... תודה מראש

8. לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. מתוצרת ATI לארץ? ???

10. הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  11. ולא הכתובת היא לא www.spire.com (הכוונה לחברה של הHSFים למי שלא הבין) תודה מראש אני (Jim)

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. Started by er0101,

מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  13. קיבלתי זיכרון מחבר, ואין לי מושג איזו חברה זו ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום. מישהו יכול להגיד לי אם הספק הזה נחשב לג'נרי ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by rosesr,

מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות ומארז(+ספק)? תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. כולל דוושות והכל ושלא יהיה לו חיבור ל GAMEPORT עדיפות להגה עם רטט. חשבתי ללכת על זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 איך הוא? יש לו רטט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה: יש לי את מאג 17" 786fd שקניתי לפני שנה וחצי. אני צריך מסך חדש לדודה שלי וראיתי שהדגם הזה עדיין חזק בשוק (אני מרוצה ממנו מאוד) ועולה 1400 ש"ח. ראיתי גם את הדגם החדש יותר (796fd) שעולה 1500 ש"ח בערך. רציתי לשאול אם שווה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. Started by tripto,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. ראיתי על זה קצת בחיפוש אבל לא ממש הבנתי איך זה מבאס להחליף כל פעם בחיבור מאחורה פעם אוזניות פעם רמקולים אז איזה אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. היי אני מצטער על הבורות אבל אני אף פעם לא הבנתי מה זה אומרת 85MHz או 100MHz במסך הבנתי שזה משתנה לפי הרזולוציה אבל האם זה משתנה בין מסך למסך? אני יכול לשנות את הMhz?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים