עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ev,

ראיתי את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/USB-3-0-Front-Panel-Bay-2ports-PCI-Express-Card-Y-6116-/250757037263?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item3a6248bccf וממה שהבנתי הוא לא יכול לספק את המהירות המלאה של USB3 זה נכון או לא? נא לפרט 8)

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by shibby15,

הספק 350W של טסונמי תואם AMD??

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by שורטי,

לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  5. אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ariel7766,

תגידו הטכנאי אמר לי שאפשר לכבות את האור של המארז אם הוא מפריע לי לישון בלילה הוא אמר שיש כפתור ולא מצאתי אותו במארז איפה הוא נמצא אם יש כזה בכלל ? ושאלה נוספת האם יש מאוורר שהוא פועל רק במצב שהמארז מתחמם מידי ומתי שהוא לא חם הוא מפסיק לפעול אני מדבר בקשר למארז שלי בלבד... ?

7. Started by iib,

הקשבתי אתמול בלילה לפגישת תוצאות הרבע הראשון של AMD וכמה פרטים מענינים נחשפו במסיבת העיתונאים: א. AMD לא תמשיך ביצור מעבדי Duron. מעבדים אלה כידוע לכם ייוצרו ב FAB25 באוסטין טקסס שעכשיו עובר המרה ליצור מוצרי Flash AMD אישרה שהיא אינה מתכוונת ליצר מעבדי Duron ב FAB30 שבדרזדן גרמניה וגם לא כחלק מהשיתוף פעולה שלהם עם UMC וכך למעשה קו הDuron לא יראה לעולם תהליך יצור של 0.13u. יתרה מזאת - מנכ"ל חברה גרי סנדארס ציין שעד סוף השנה לא יהיו יותר מעבדי Duron זמינים בשוק. ב. מנכ"ל AMD ציין שהסיכוים שהיא תשיק את ה ClawHammer לפני סוף השנה הם "High". ג. AMD גם אישרה שהיא דוגמת (sampling) את מעבד ה SledgeHammer שמורכב מ 100,000,000 טרנזיסטורים. כמו כן AMD דגמה תצורת Hammer עם שני מעב…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  8. שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by Iraqinator82,

אלחוטית עם אפשרות AIR PRINT.יש המלצות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מדפסת אפסון R270, אני מדפיס המון, על דיסקים בעיקר. בהדפסה הוא כותב לי: parts inside your printer are at the end of their service life. see your printer documentation והיה מדפיס פה ושם- עכשיו 2 הנורות האדומות מהבהבות והמדפסת לא מגיבה. זו כבר מדפסת שנייה שלי, היה לי אותו דגם לפני כשנה וגם לה קרה אותו דבר עד שהשגתי עוד אחת דומה. מקריאה רבה הבנתי שהבעיה ב"מיכל פדים" שמתמלא, כשהדיו נזרק בניקויים. לא חייב להחליף,אבל יש פיצר שמאפס את מונה ההדפסות (בגלל המונה הגובהה זה קורה). הורדתי את ה SSC SERVICE וניסיתי לאפס- אך שום כלום, לא עזר. אין יותר את הדגם הזה,חישפתי גם יד שנייה- ולא מצאתי. כיוון שיש לי ארגז ,וכמות גדולה של דיו חלופי לדגם הזה ספציפי- אני זקוק למדפסת דומה/תיקון. מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by TomB,

מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. התבקשתי מעובדת ממקום העבודה שלי להמליץ על מדפסת מקצועית ואיכותית בתקציב של עד 1600 (אולי יותר, ניתן ללחוץ קצת) לשימוש אינטנסיבי וכמובן רצוי שתהיה חסכונית בצבע. העובדת מתעקשת על דגמים של brother (ולצערי לא אוכל לשכנע אותה אחרת) אז זה הכיוון... תודה מראש איציק

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by mega,

נא למחוק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rudebox,

היי... אני מחפש סט לא יקר במחיר סביר חשבתי ללכת על הסט EX110 מה אתם אומרים עליו איך הוא נוח ? מדוייק ? בהתחלה התאכזבתי שאין לו לחצן קדימה ואחורה בעכבר אבל נחייה עם זה אם יש לכם המלצות אחרות שהם יותר טובות במחיר דומה פחות או יותר אז אני ישמח.. אבל אם הסט הזה טוב אז גם טוב חח הוא דווקא נראה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by AxeOr,

אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MaxZ,

שמעו.. אז ככה, יש לי תרמקולים האלה חצי שנה והכל סבבה בקיצור לפני איזה חודשיים ששמעתי שירים על ווליום ממש חזק (בוא נגיד ווליום שאי אפשר לשבת ליד הרמקולים.. ממש חזק) אז פתאום שמעתי מין "זזזזזזזזז" כאלה מהם.. בקיצור דפקתי בו כמה מכות.. והרעש נגמר עכשיו, הרעש הזה התחיל עוד פעם היום.. אז דפקתי בוא עוד קצת מכות וזה לא עובר אז לקחתי פנס, והארתי בפנים (לא שרואים משהו) וראיתי מין חתיכת נייר על הבאס בפנים. מה שקורה בעצם זה שהנייר הזה נוגע בבאס, ושהבאס דופק הנייר זז ומתחכך בבאס ויש קול כזה "זזזזז" וזה מעצבן אותי מרוב עצבים (יעני בניסיון לתקן) נתתי אגרוף לצורה העגולה הזאת על הרמקולים והיא התעקמה אז יש לי 2 בעיות. 1. לא בטוח שזה נייר, מההסתכלות על זה זה נראה כמו נייר, אבל יכו…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by summer69,

מישהו כאן יכול להסביר לי מה הרעיון של Fan Bus? מזה בידיוק ולמה צריך אותו? ועוד משהו.... אני יודע שכבר היה 231590 ת'רדים על הsunbeam transformer אבל רציתי לשאול אם למי שיש אותו כאן מבסוט ממנו.... נ.ב רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מערכת שמנקה אבק מהמחשב (אני יודע שלthermaltake יש כאלה במארזים שלהם)

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by civic,

יש לי מדפסת שמתחברת עם USB אבל אני לא רוצה לתקוע כל הזמן לנייד. יש אפשרות לחבר לה דונגל בלוטוס או אינפרה במקום לחבר לה את הכבל?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by eyal00,

שלום, במקרה הגיעה המקלדת הזאת לעבודה שלי. הדגם המדויק זה deck hassium cbl 108 cherry mx בעבודה שלי מזמינים רק מקלדות עם כרטיס מגנטי(כאלה שיש בקופות חולים/סופרים) בדקתי ברכש אצלנו ואף אחד לא הזמין אותה. בכל מקרה,מה עושה את המקלדת הזאת לכל כך יקרה? בדקתי באיביי וראיתי שמוכרים אותה בסביבות ה200$ http://www.ebay.com/itm/Deck-Hassium-CBL-108-cherry-MX-Red-Mechanic-LED-Keyboard-USB-Eng-Kor-/271267575392?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item3f28ceb660 עצם זה שהיא מכנית עושה אותה לכל כך יקרה? [h=1][/h]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ariel7766,

חברה אני לא יודע מה זה חיבור מולקס כל הזמן אני שומע על זה בקשר ללוח אם ובקשר לחיבור ספק כח תסבירו לי מה זה ואיפה זה נמצא במחשב? למנהלים לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם צריך תעבירו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.