עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tehnodrom,

יש מבצע בקרביץ עכשיו היא עולה 200 שקל שווה לקנות לא שווה לקנות באמת שאין לי יותר מידי כסף והיא נראית לי אחלה במחיר ממש טוב. תודה מראש מתן,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Dimka,

שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון. למנהלי הפו…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by ozeini,

שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by A_D,

אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by eyal,

מישהו מכיר את החברה והאם היא טובה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אהלן, אני ואחים שלי קונים צורב DVD לאח אחר.. כמתנה כמובן ואנחנו מעוניינים לדעת איזה צורב באמת כדאי לקנות וכמובן לדעת למה.. לי אישית יש צורב של SAMSUNG DVD .. מחכה לתגובות =) תודה , שקד.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by tmp,

אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by MagnuM_47,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA קצת הסתבכתי עם כל הכבלים, רציתי עזרה, זה האתר שאני קונה ממנו: http://www.cablestogo.com/product_list.asp?cat_id=3415 א.האם לVGA של הגבלה של רזולוציה? ז"א שאם אני יחבר אותו לTV אני אראה את הרזולוציה נמוכה יותר? ב.אחרי שאני מחבר את הכבל לטלויזיה יש הגדרות כלשהם שצריך לעשות? (פשוט אני רגיל להגדיר דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך, ובחיבור VGA אני לא ממש בקיע) תודה לעוזרים. נ.ב- צריך חיבור זכר-זכר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by oneq,

אני רוצה לקנות לוח גרפי בשביל להתחיל ללמוד אנימציות בפלאש ופוטושופ הבעיה שאין לי מושג מה לקנות ואיפה יש לי משהו קרוב לבית בחולון אם מישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות את ה noisetaker של enermax 420 איך הספק ביחס למחיר ? אני יודע שאני יכול להוסיף 80 שח ולקנות ליברטי אבל אני ממש כבר חורג אז אני צריך להסתפק בזה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by urinka,

הי אני מעונין לדעת מה ההבדל בין ה PVR 150 ל PVR 250 אני חושב לקנות אחד כזה לפרויקט HTPC על מחשב יחסית חלש (P2) תודה לכל העוזרים. :yelclap:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pazer005,

שאלה קצת של ניובי אבל בכל זאת לפני מיליון שנה ו-49 דקות קניתי הגה שהתחבר למחשב עם game port לכרטיס קול. עכשיו אני עם מחשב חדש ולפי מה שהבנתי הכניסות האלה נעלמו מהעולם והשאלה היא אם יש אפשרות כלשהי לחבר אותו. הלוח הוא P5B Deluxe. אם אתם צריכים עוד מידע על המפרט אז תגידו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KingYes,

האם אפשר לקנות משהו טוב בתקציב הזה? מאיזה חנות כדי לקנות (מחפש במרכז).. תודה על ההמלצות.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by no_one,

יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by mz155,

יש הבדל ביניהם? אחד זה מובנה בעכבר ואחד זה אפשרות של התוכנה.. אבל מבחינת התוצאה הסופית.. יש הבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by itaysk,

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

שווה את הכסף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.