עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Potter,

משיהו ראה את המקלדת Genius KB-21e Silver Black keyboard ויכול לתת חוות דעת? נוחה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. אורח סטודנטון
    Started by אורח סטודנטון,

היי קניתי לפני חצי שנה מחשב נייד של אסוס tp301ua. כמו כן, יש לו מסך מגע אז חשבתי לנצל את הפיצ'ר ולקנות עט מתאים כדי לכתוב עליו עם oneNote בהרצאות. הזמנתי עט מאיביי וגיליתי שזה לא מה שאני מחפש (במילים אחרות, לא עובד), אז אני מחפש המלצה לעט טוב שיעבוד עם המחשב שלי. הסתובבתי בכמה חנויות היום ולכולם לא היה את מה שאני מחפש (רק בחנות אותנטית של סמסונג היה, אבל הם טוענים שהעטים שלהם מתאימים רק למכשירי note והתעקשו לא למכור ובטח שלא לנסות).

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by E-R-P,

צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by TeaTime,

לפימה שהבנתי הם יגעו רק ברבע השני שווה לחכות שהם יגעו או לקנות 4400 עכשיו?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, זה בעיקר בכדי לעבוד עם נייד על מיטה. אני מתלבט בין שלושה דגמים Logitech Marble Mouse Logitech Trackman Wheel Microsoft Trackball Optical תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by aderet,

שלום חברים. זו הפעם הראשונה שאני מבקש מכם עצה: מה דעתכם על הספק הבא:400Watt XP480 2 Fans Thermaltake במערכת של: Intel Cherry Creek 915PCY cpu-p-4 2.66 palit g force 6600(רגיל) 2*512 ddr2 533 2צורבים 2 הארדיסקים(1 מתוכם חיצוני-usb) 3 מאווררים 80 1 מאורר 90 ויש לי בתכנון עוד 1... (אני לא יכול לקנות ספק יקר יותר כי זה גם ככה יותר מידי בישבילי) נב.כרגע שני מאווררים מנותקים והמארז פתוח כי אחרי שהוספתי את ה hd השני הספק הגנרי שלי( tzag-elita (dr-b500e 500wאלק פשוט לא נתן לusb מספיק "אויר". תודה מראש. max

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. נתקלתי בסט הבא, במחיר של יותר מחצי ממחיר בחנויות אחרות, מישהו יודע מה הקאץ פה? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=Keyboards_And_Mice&AuctionId=7731677 ניסיתי לחפש בגוגל על החברה, וראיתי הודעה שמישהו פירסם שקיבל ממנה מוצר מחודש, מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by elimvp,

שלוםם, תודה על העזרה חברה זה משהו שמשגע אותי ים זמןן... יש לי עכבר מסוג teac smx-100H.E (לפחות זה מה שרשום מאחורי העכבר) עכשיו הגלגלת של העכבר במקום להוריד ולהעלות את העמוד... מורידה ומעלה עוצמת וולים... כמה שלא חקרתי וניסיתי לא הצלחתי להבין איך לשלוט בזה ולשנות את זה... אם אפשר עזרה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by LIDOR_13,

אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by CrosS,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by ofirl24,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. ניסיתי להריץ את הדרייבר הישן במצב תאימות לוינדוס XP שום דבר לוגיטק מפנים לקניית מצלמה שתואמת לוינדוס 7 או במילים אחרות לא מספקות דרייבר כמה נחמד מצידם יש דרך לעקוף את זה?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by giliboy,

Altec lansing ATP-3 Hercules XPS 510 מה עדיף???? ודרך אגב יש לי בנוסף בבית שתי רמקולים של מערכת.....

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. הי, יש לי מחשב נייד Lenovo ThinkPad L14 עם חיבור HDMI וחיבור Type-C לתחנת עגינה. אני מעוניין לחבר 2 מסכים. מסך אחד 24" 1920*1080 (Dell P2419H) את השני לא קיבלתי עדיין, כנראה יהיה 22" ואין לי פרטים על הרזולוציה (אני מניח שיהיה ברמה דומה לראשון) אשמח לרעיונות לא יקרים מידי (עדיף פתרונות שיכללו גם חיבורי USB עבור מקלדת, עכבר וכד'). תודה רבה.

17. Started by דרומי,

למערכת AMD על איזה מארז וספק הייתם מציעים לי ללכת? לא יותר מ 650 ש"ח זה התקציב לכך. אני חשבתי על: 1.Antec 3700AMB Metallic 350W Case שעולה 592 ש"ח. או 2.Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include עולה 439 ש"ח+ ספק:Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply שעולה 226 ש"ח. סה"כ 665. מה אתם הייתם מציעים?בסכום הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by G-BOY10,

אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by kma_32,

שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by dzbeda,

שלום , השאלה שלי מחולקת לשתיים 1. מתי נכון לקנות מדפסת לייזר הביתה ? אשתי גננת ובשנה אני שם בערך 1000 על דיו (אולי יותר). האם נכון לקנות מדפסת לייזר ? ואם כן אז למה ... האם הדיו זול יותר? 2. במידה ונכון...אשמח לקבל המלצה על מדפסת ליזר צבעונית לבית שכוללת סורק וחיבור רשת תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zagreb,

בזמנו הוא נבחר ב-TOMSHARDWARE רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו, הוא לא כל כך יקר יחסית לשאר המארזים (380ש"ח) נראה לכם הוא יתאים למערכת מבוססת AMD64?

23. Started by EagleX2,

סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by aldema,

חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.