עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KF,

יש לי את העכבר הזה, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11000 משום מה הוא הפסיק להגיב,יותר נכון נראה לי שהמקלט נדפק איכשהו ? העכבר עצמו תקין ועובד,החלפתי סוללה. כשאני מחבר את המקלט לUSB אז אין אפילו זיהוי,גם במחשב אחר. אחריות ?

2. Started by coorva,

במידה וקניתי עכבר חדש USB שמגיע עם דרייבר, (G5) , האם אני מחבר אותו למחשב ולאחר מכן מתקין את הדרייבר או להיפך? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by marking,

איזה מארז יש לי אם כתוב אלוי בגדול E-STAR ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by BABA_Z_Z,

יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של EIZO בארץ ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by yossi21,

אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב. עד 500 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by most,

שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש עליו מבצע בvgames: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html שווה לקנות או שיש משהו עם יחס עלות:תועלת עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lipa,

חשבתי על המצלמה של CANON A-70 האם יש מצלמה עדיפה בסכום הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. נגמרו שתי מחסניות הדיו אז החלפתי רק את השחור כי בצבעוני אין לי שימוש כמעט. לאחר הכנסת המחסנית החדשה, המדפסת עדיין מהבהבת שאין דיו. אז קניתי גם צבעוני, עדיין הנורה מהבהבת. ניקיתי מחסניות דיו, עשיתי ניקוי ראשים דרך הוינדוס ולא עוזר. המדפסת היא HP 840C. מה עושים? יכול להיות שנגמר הטונר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by g27,

למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by gman_il,

חברים , ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה

19. Started by ראם,

האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ציוד להמרת קלטות וסרטי/גלגלי סופר 8 לקבצי MP4 ???

20. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by Gilladriel,

מחפש ביקורות באופן כללי, לא מצאתי משהו חוץ מזה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קניתי היום אחד הכי חדש בשוק ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש אליו והאם יש וורד וכל הדברים האלה להוריד בהדגשה על תוכנות בחינם..

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. 1-איך אני עושה שאני אראה על מסך מלא? כלומר שאני בא לקחת תמונה זה מראה לי על בקושי רבע מסך...איך אני עושה שזה יהיה על מסך מלא? 2-האם אני יכול לעשות דיליי? אילו שזה יצלם אחרי 3-5 שניות או משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. אז היום (רביעי) קניתי באופיס דיפו גיימפאד למחשב של חברת "AndGame" והתחלתי לשחק איתו כמה משחקים וזה עובד מצוין, עכשיו, חיפשתי ומצאתי תוכנה שתגרום לגיימפאד לשלוט במחשב כמו עכבר אבל היא היתה הגרסה החינמית שכל פעם שאני סוגר אותה הוא מחליפה לי את הלחצנים של העכבר (הימני נהיה שמאלי וההיפך), אגב קוראים לתוכנה "JoyMouse", עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שבעזרתה אני יוכל לשלוט בעכבר עם הגיימפאד או אם אפשר לשנות בהגדרות במחשב משהו שיעזור לי? 2. האם אני יכול איכשהו לקבוע שמקשים בגיימפאד יתפקדו בתור ה- CTRL, Shift, ואולי החיצים? 3. זה בקשר לשלט למחשב, האם יש איזשהו שלט מומלץ שמישהו פה מכיר עד כ-300 ש"ח, בזאפ יש רק שני שלטים למחשב. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.