עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by e.N.m,

היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by oriklo,

יש חנות בארץ שמוכרת את המקלדת הזאת? ואם לא, יש מקום מומלץ להזמין מחול? ואם אני מזמין מחול, יהיה לי אפשרות לכתוב בעברית בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by Papom,

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירת סורק משרד שעונה לתכונות הבאות: סריקה בשחור לבן מהירות על חשבון איכות, חשוב מאוד שהסורק יהיה כמה שיותר מהיר מיועד לסריקת כמות גדולה של מסמכים. מגש מזין לסריקה מהירה (feeder). כמה שפחות תקלות בעת הריקה. תוכנה ידידותית למשתמש, עם אפשרות לשליחה לאימייל דרך הרשת. איכות התמונה פחות חשובה (סריקה רק בשחור לבן). תקציב עד 700 דולר בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MeMaster,

מה אתם אומרים עליו ? חבר שלי אמר שהוא כל הזמן לוחץ בטעות על כפתור שמשנה את הרגישות של העכבר..

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by vered,

מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aKtiMeL321,

קודם כל אני מתלבט בין 2 מקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12225 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10101 עכשיו השימוש שלי זה GAMING בעיקר FPS ויש לי כמה שאלות: 1.איזו מקלדת יתר טובה ומתאיה לי ? 2.מה זה אומר ?: דגם המקלדת UK (בריטי) כולל 5 מקשים החרוטים בנוסף לאנגלית ועברית באותיות בריטיות (A/O/E/U/I)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מאז שהחלפתי לוח אם ל-dfi lanparty ultra D יש לי בעיית עם הפעלת מקלדת אלחוטית של ms. אם היא כבר עובדת אז לאחר זמן לא קבוע היא מתחילה להשתגע ,כאילו שאני מחזיק מקש לחוץ או מפסיקה לעבוד בכלל. כאשר אני מעלה את המחשב מחדש היא גם לא עובדת עד שאני מוציא ומחבר מחדש את חיבור ה-usb. אני משתמש בדרייברים החדשים ביותר עבור ה-usb והמקלדת ,מכירים בעייה כזו ? דרך אגב ,במחשב אחר באותו חדר היא פועלת באופן מושלם,כך שזה לא בעיית מקלדת או הפרעת שידור/קליטה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. עד עכשיו היה לי LOGITECH M705 ולא הייתי כל כך מרוצה. הוא לא היה מגיב כל כך טוב,ולפעמים היה נדרש להקליק יותר מפעם אחת שיעבוד... אולי העכבר היה תקול מהתחלה... בכל מקרה, אם יש עכבר טוב יותר בתקציב הזה אני יעדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mp91,

כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. מקלדת אין צורך באלחוטית.. נראה לי אני אקנה את הפשוטה של מייקרוסופט שעולה 90 ש"ח.. מה שאומר שיש תקציב 210 ש"ח לעכבר, כעיקרון אין אף משחק שאני משחק בו עם עכבר כרגע (באיזה משחקים כן משחקים??), הדרישות שלי מעכבר הם שיהיה כרגע לקצת משחקים (בטח מתישהו אני אשחק באיזה משחק כזה) לאינטרנט ושיהיה תקין כלומר שלא יתקלקל לא יהיו לו בעיות שידור וכדומה.. הייתי מעדיף אלחוטי אבל זה לא עקרוני, לדעתי זה מוגזם G5 ב210 ש"ח לעכבר חוטי מדוייק שזו לא דרישה כל כך עקרונית שלי.. אשמח להמלצות (עדיף כמה שיותר זולות )

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by DaMn18,

מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by shuky123,

לוח האם שלי התקלקל כנראה כתוצאה מסתימת אבק במאוורר. האם ישנו מדריך לניקוי המחשב? מה התדירות ובאיזה אופן ובעיקר איך מנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by ag43,

אני מחפש מקלדת להחליף את הmicrosoft multimedia keyboard הישנה שלי. אין ליצורך בסט עם עבר או אלחוטית. מבדיקה כאן בפורום ראיתי שממליצים מאוד על הWAVE שניתן להשיגה ב210 ש"ח אבל עד כמה שהבנתי אין לה אותיות עבריות (אני צריך). יש המלצה למקלדת אחרת (או לWAVE עם אותיות)?. השימוש הוא בעיקר הקלדה ומעט משחקים.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by Bragiz,

אז אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג ואני מעריץ די גדול של SS למען האמת , ראיתי היום שהם זמינות באייבורי אז חשבתי ללכת על זה , מצד שני הבנתי שיש להן בעיה רצינית עם המיקרופון , מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, חיפשתי כבר בכמה חנויות את הפד לעכבר של func ועדיין לא מצאתי. מישהו פה יכול לתת איזה לינק? או לפחות לציין שם של חנות שמוכרת אותם בארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by MichaelZ,

שלום. אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש. חיבור: USB תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT תמיכה ב-SKYPE צבע: שחור (אפשר כסוף) זום: אפשר בלי מיקוד: לא יודע. מ…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אני צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני , ברמה יחסית נמוכה כדי לשנות מסמכים סרוקים במחשב לא לציור או לסרטוט , אין לי מושג מה נחשב טוב או איזה כדאי מי שיודע שיתן לי דגם ספציפי תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by itelon,

בסביבות כמה יעלה מארז Aurora 570?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GM-2500&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3728 נתונים יבשים פחות או יותר אותו דבר. יש מישהו שיש לו ויכול לתעדף?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by Pc_Master,

יש לי עכשיו מסך MAG DJ707,הגיע הזמן להחליף אותו. אני חשבתי על מסך: CTX PR960,אני רוצה לדעת איך המסך הזה,או עם יש לכם המלצה למסך אחר,הכל יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by mich4el,

אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה, ותהיתי מה עדיף מבין שתי המקלדות הבאות: Razer Lycosa http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24793&catid=1815 Razer Lycosa Mirror Edition http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28213&catid=1815 תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by avi.hagit,

אני רוצה לקנות הגה למחשב בשביל משחקים כגום ניד פור ספיד אני רוצה המלצות על הגה טוב +דוושות וגיר עד 350 שקל אם אפשר גם לינק למוצר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.