ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למישהו יש תמונה של עכבר הDEATHADDER ליד הWMO של מיקרוסופט?(העכבר הלבן הפשוט). כרגע יש לי את הMICROSOFT ורציתי לדעת מה יחס הגדלים בינהם.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקלדת הנוכחית שלי מאיימת להפסיק לעבוד והמצב לא טוב. חשבתי על דגם פשוט מהסדרה של לוג'יטק, המוצרים של מייקרוסופט נראים לי גדולים ומגושמים. אני מעוניין במקלדת עם מקשים רכים (חשוב לי מאוד) שנוח להקליד עליה, ועדיף שתהיה זולה. אין לי צורך בתוספות כמו אלחוט וhotkeys, אני צריך רק משהו פשוט. אם יש לכם ניסיון עם המקלדות של לוג'יטק תכתבו כאן, למרות שאני אשקול גם הצעות אחרות. קראתי דברים טובים על ה-Logitech UltraX (למרות שהיא די יקרה), האם היא שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים של רבעיית אורגינלים בארץ ( שחור גדול , ורוד , צהוב , כחול ) מאוד יקרה ( כ 400 שח ) . מה דעתכם על הראשי דיו התחליפים , אני מעולם לא השתמשתי בהם ווהאם יש לכם המלצות לאחד שהוא איכותי יחסית ?? - בבדיקה באי ביי ובאמאזון לא ראיתי הבדלי מחירים ששווים יבוא .. ואגב , גם מבצעי ה 80 אחוז בחנויות לא שווים כלום, זה ממש בלוף כי בסופו של דבר 4 מחסניות עולות אותו מחיר , סתם תעלול פרסומי .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמממ , שלום לכולם . רציתי לדעת מהו העכבר לגיימרים (בעיקר משחקי יריות מגוף ראשון) הכי טוב שיש כיום - אין לי עדיפות לגבי חוטי או אלחוטי - העיקר הכי טוב מבחינת הכול , ומהו הפאד הכי טוב שיש שוב בשביל גיימינג (ללא התחשבות במחיר) .
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח ציור אלקטרוני. ראיתי הרבה דגמים (חלקם של חברת GENIUS) ואני פשוט לא מבין בזה... מישהו יכול לכוון אותי לדגם טוב ומומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ולהשקיע עד 2500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד של AMD 1800 XP ATHLON ואני רוצה זיכרון 256 DDR והדבר היחיד שאני מתלבט זה הלוח אם אני לא יודע מה לקנות או MSI K7N420 PRO שהוא בא עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד או ASUS A7N266 שהוא בא גם עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד! ואני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך בנפרד כיוון שאני חובב מוסיקה ואני הייתי רוצה לדעת איזה משני הלוחות הללו יותר טוב ובאיזה מהם יש את הכרטיס קול הטוב ? והאם ישנה אפשרות לכוון TRABLE ו-BASS בכרטיסי הקול הללו וגם האם אפשר לחבר להם 4 רמקולים?? יש לי רמקולים של ALTECH AP3
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי קיים גיימפאד של לוגיטק - Rumblepad 2. הכפתורים ממופים מ- button 1 עד button 10. העניין הוא שזו תצורה פשוט לא נוחה לעבוד איתה. אני מעדיף שזה יהיה כמו בפלייסטיישן. שיש ריבוע, משולש, עיגול, R1, L2, select, start וכו'.. כלומר אני רוצה שכאשר אני נכנס ל button configuration במשחק אני רוצה שזה יראה לי את הכפתורים כמו בפלייסטיישן ולא button 5... כי זה פשוט לא נוח לי. יש איזה דרך לעשות זאת, אולי להתקין דרייבר מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-