ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות העכבר שלי Microsoft/Razer Habu שווק חיים (או שאני הרגתי אותו, עדיין לא ברור). כתוצאה מכך אני מחפש עכבר חדש. מאוד אהבתי את העכבר הזה, היה לי מאוד נוח. יש לציין שלא השתמשתי כללי בכפתורי התוספת (בצד ולמעלה) אבל כן הייתי על 2000DPI. השימושים שלי במחשב זה בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט וכדומה. לא ממש חשבתי על מחיר, אבל הכיוון הוא 100 ש"ח עד 250 ש"ח. הדרישה היחידה היא עכבר נוח (Habu מאוד נוח לי) ולא אלחוטי. אולי כדאי לציין שיש לי בעיית הזעה קלה בידיים (אף על פי שעד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין עכברים בנושא הזה). אשמח לעצות מכם! תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי לכולם, העכבר שאני משתמש בו כ-3 שנים הוא Logitech M305 והוא מושלם בשבילי. הכפתורים לא רגישים מדיי(כמו לדוגמא בעכברי גיימינג), לגלגלת יש כפתורים שמאלה \ ימינה(בהטיית הגלגלת) שזה נוח. הבעיה היא כזאת: http://hwzone.co.il/communityyE4 וכנראה שזה קורה בגלל העכבר. החלפתי מספר מערכות הפעלה(ווינדוס 8, 7) ניסיתי לתקן ע"פ המדריכים האלה: http://www.sevenforums.com/hardware-devices/156622-logitech-wireless-mouse-problem.html http://forums.logitech.com/t5/Mice-Hardware/FOUND-SOLUTION-TO-WIRELESS-MOUSE-DRIVER-ISSUE/td-p/255814 ללא הצלחה. כשהחלפתי את העכבר, לעכבר מעפן ולא נוח בעליל, שהיה לי בבית, הבעיה חלפה לה. עכשיו כנראה שאצטרך לוותר על העכבר, על איזה מחליף מתאים ודומה תמליצו ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit= הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה. אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש סט (או בנפרד, לא כזה משנה לי) עכבר + מקלדת. הדרישות: חיבור: אלחוטי. שימוש: אינטרנט + משחקי יריות. מחיר: עד 300 ש"ח, אם כי עדיפות לכמה שיותר זול. אני לא זקוק לאיזה עכבר עם רמת דיוק של גיימרים מקצועניים.. חברה: עדיפות ללוג'יטק. הסיבה היא שיש לי היום גיימפאד שלהם - סתם בשביל להשלים סט. חוץ מזה, שהבנתי שיש להם את ה- Unifying Receiver לפי מה שהבנתי זה אומר שאפשר לחבר מספר מכשירי לוג'יטק במקביל על אותו מקלט? האם אוכל לחבר באיזושהי צורה גם את הגיימפאד שכבר יש לי, וגם את העכבר + מקלדת (סט או בנפרד) - שלושתם על אותו מקלט? אם כן זה יהיה ממש נח מבחינת חסכון במקום, במקלטים ובחיבורי USB. אם באמת ישנה אופציה כזו אשמח אם תפנו אותי אליה. הגיימפאד אגב הוא: Cordless rumblepad …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות שלעכבר יהיה סטנד כזה שמטעין את הסוללות שהסט יהיה אלחוטי. חשוב לי עכבר איכותי כי זה גם למשחקים (אני יודע שאלחוטי זה בד"כ לא משהו למשחקים אבל בכל זאת) והמקלדת האלחוטית ממש לא עקרונית... לא אכפת לי מחיר דרוש=400שח אולי טיפה יותר... אני יודע שזה קצת אבל זה מה יש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך לעשות רכישה לעכבר ומקלדת חדשים ואיכותיים. אני מקליד רוב שעות היום ואשמח למצוא מענה נכון עבור זה. האם אני צריך מקלדת מכנית? או הרגילות?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר עכבר ומקלדת מומלצים וזולים לגיימינג שאפשר לרכוש בארץ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת נוחים לשימוש כולל. בעיקר מולטימדיה ומשחקים. חשוב שיהיו לו מקשי מולטימדים נוחים( להעביר שירים וכו')
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש עכבר(לייזר) +מקלדת אלחוטיים שטובה למשחקים עד 100 דולר מצאתי את הערכה הבאה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578497&Sku=L23-7064 מה דעתכם עליה האם יש הצעה אחרת או שזאת בחירה טובה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם bluetooth מובנה. אני מחפש עכבר טוב שיכול להתחבר אליון ישירות בלי צורך ב DUNGLE או משהו אחר. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר שלא צריך לחבר לו bluetooth משלו לusb שהוא ידע להתחבר לbluetooth של המחשב אני מעוניין גם בעכבר שיהיה נוח וטוב מישהו יכול להגיד לי דגמים פשוט שמסתכלים באתרים לא כתוב עם צריך לחבר usb או לא תודה יואב
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אשר מיועד למחשבים ניידים, זאת אומרת קטן מידות אשר יעבוד בטכנולוגית הבלותו'ת. אני לא צריך סט שלם של מקלדת ועכבר, אלא רק עכבר. אין צורך שהעכבר יכלול בתותו מקלט, כי המחשב כולל מקלט בלותו'ת מובנה. התקציב אינו מוגבל. בתודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרת את ה Razer Copperhead אני אוהב את הכחול אבל לא ממש חשוב הצבע אם מישהו יכול לתת לי לינק אני ישמח תודה נ.ב: שמתי לב שאסור לשים שמות של חנויות אז אם אפשר תשלחו לי לפרטי בבקשה מנהלים בבקשה אל תנעלו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור, מחפש עכבר עם גלילה בסגנון TRACKBALL, למחשב נייד, חובה שיהיה קטן. חוטי בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ישנו אתר אמין כלשהו שניתן להזמין דרכו לארץ (paypal) ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר לאחיזת Claw שישמש אותי במשחקים, התקציב שלי הוא בין 300-450 ש"ח. אני מחפש עכבר בעל איכות בנייה גבוה, DPI טוב, ושיהיו לו כפתורי מאקרו מהצדדים. אשמח לקבל המלצות! בנוסף אני רוצה לדעת אם העכברים האלו טובים לשימושים שלי: Razer Deathadder 4G (2013) Mad Catz Cyborg R.A.T 7 Roccat Kone XTD (אפילו שהוא חיישן לייזר ועולה קצת יותר) תודה ושנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-