עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by vipnisim,

למחשב: p4 2.8 ,6800gt , 4 hd 9 מאווררים קטודות + לדים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by Nijhuis,

אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by D-Bang,

אני מחפש ספק איכותי ורציתי לדעת על מה כדאי לשים לב, מה צריך לחפש בספק? אילו חברות נחשבות לטובות? מחשב סטנדרטי, לא למטרות אוברקלוקינג... כנארה מערכת קונרו עם כ. מסך בינוני/גבוה

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by kinggil,

עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by parker,

לאחרונה הספק שלי נשרף ולקח איתו את הכרטיס מסך, למרות שהוא היה ספק שנחשב לאמין (ספק HEC שבא עם המארז של compucase) אז עכשיו אני מחפש ספק טוב של בערך 400w ב300 שקל פלוס מינוס. כל תרומה למאמץ המלחמתי תתקבל בברכה p:

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by RonenIL,

אני לא מוצא שום מארז טוב שהוא זול.... ושהוא בתקציב שלי... אני הולך להריץ מע' חדשה של מעבד 920, 2 כוננים קשיחים , 7600GT פחות או יותר ככה שאני צריך ספק טוב שיחזיק את המע' לאורך זמן. בגלל זה ספק טוב עולה בסביבות 400 ש"ח קשה לי למצוא מארז טוב.... הצלחתי להשיג את 3D AURORA של GIGABYTE ב- 600 ש"ח...השאלה אם כדאי לחרוג מהתקציב בשבילו... (אני לא נעול על שום חנות אינטרנט, עדיף זיגזג כי אני סומך עליהם)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. שלום, בקרוב הכרטיס מסך החדש שלי יגיע מארה"ב(הפתעה)והוא דורש מינימום ספק של 350W. יש לי כרגע ג'נרי של 300W שסוחב בוא נגיד כמעט טוב מאוד(מי אמר בי"ס??) בתוך המארז שלי הכל נורא נורא מורכב ועדין (להלן,פאן באס רצני+אלמנטים של תאורה(משהו כמו 5 מפסקים)),חוץ מהמערכת הנתונה לכם למטה יש לי 2*80 מ"מ 2*90 מ"מ 1*120 מ"מ ויש את זה של המעבד(סוס ביותר),אממ אני חושב שזה מספיק פרטים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by tal^_^,

שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  13. לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by bushman,

אני לא יודע אם לקנות hec שלפי מה ששמעתי הם טובים או משהו חדש שראיתי ספק של sweex או משהו כזה לא ממזמן התאכזבתי מספק של termaltec ב 350 שקל שקרס והפסיק לפעול אשמח להצעות או אפילו לספק יד שניה אם מישהו מוכר נ.ב מצטער שזה לא באשכול המתאים אבל יש שם כל כך הרבה הודעות שאני מפחד שלא יראו את ההודעה שם

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by wombat,

ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. נהרס לי הספק ואני צריך אחד חדש. הדגם הוא AC POWER ADAPTER 0957-2094 יש בישראל חנויות שמוכרות עזרים לHP? או משווקים מורשים?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  19. אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by SlipY,

שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by noamb,

היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by yaakovd,

הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by dante123,

בעיקרון הייתי הולך noisetaker 420W ב420,אבל מסתבר שלסקייPC אין אותו ,לעזאזל. לגבי הליברטי-אני לא צריך אחד,ואני לא חושב שהמפרט שלי מצדיק אחד (1024 667 mhz, מעבד 3800X2, וכרטיס 7600GT). אם אפשר,לא לחרוג. *עדיף שהספק יהיה מסקייPC,כי שם אני מבצע את כל הרכישה,ומענייני אחריות,אני מעדיף שקניית הספק תתבצע שם. **אני צריך תשובה מהירה,בבקשה. עריכה:אם יש משהו איכותי בפחות מחיר (כאמור,אין לי מחשב כל כך חזק),זה גם יהיה טוב.העיקר שיחזיק. בלי OC מתוכנן. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  25. מחפש ספק עם יכולת לספק הרבה אמפרים (יותר מ25A ל12V) ושיהיה גם יציב וטוב.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.