ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספק איכותי ורציתי לדעת על מה כדאי לשים לב, מה צריך לחפש בספק? אילו חברות נחשבות לטובות? מחשב סטנדרטי, לא למטרות אוברקלוקינג... כנארה מערכת קונרו עם כ. מסך בינוני/גבוה
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחרונה הספק שלי נשרף ולקח איתו את הכרטיס מסך, למרות שהוא היה ספק שנחשב לאמין (ספק HEC שבא עם המארז של compucase) אז עכשיו אני מחפש ספק טוב של בערך 400w ב300 שקל פלוס מינוס. כל תרומה למאמץ המלחמתי תתקבל בברכה p:
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מארז טוב שהוא זול.... ושהוא בתקציב שלי... אני הולך להריץ מע' חדשה של מעבד 920, 2 כוננים קשיחים , 7600GT פחות או יותר ככה שאני צריך ספק טוב שיחזיק את המע' לאורך זמן. בגלל זה ספק טוב עולה בסביבות 400 ש"ח קשה לי למצוא מארז טוב.... הצלחתי להשיג את 3D AURORA של GIGABYTE ב- 600 ש"ח...השאלה אם כדאי לחרוג מהתקציב בשבילו... (אני לא נעול על שום חנות אינטרנט, עדיף זיגזג כי אני סומך עליהם)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, בקרוב הכרטיס מסך החדש שלי יגיע מארה"ב(הפתעה)והוא דורש מינימום ספק של 350W. יש לי כרגע ג'נרי של 300W שסוחב בוא נגיד כמעט טוב מאוד(מי אמר בי"ס??) בתוך המארז שלי הכל נורא נורא מורכב ועדין (להלן,פאן באס רצני+אלמנטים של תאורה(משהו כמו 5 מפסקים)),חוץ מהמערכת הנתונה לכם למטה יש לי 2*80 מ"מ 2*90 מ"מ 1*120 מ"מ ויש את זה של המעבד(סוס ביותר),אממ אני חושב שזה מספיק פרטים מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקנות hec שלפי מה ששמעתי הם טובים או משהו חדש שראיתי ספק של sweex או משהו כזה לא ממזמן התאכזבתי מספק של termaltec ב 350 שקל שקרס והפסיק לפעול אשמח להצעות או אפילו לספק יד שניה אם מישהו מוכר נ.ב מצטער שזה לא באשכול המתאים אבל יש שם כל כך הרבה הודעות שאני מפחד שלא יראו את ההודעה שם
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
נהרס לי הספק ואני צריך אחד חדש. הדגם הוא AC POWER ADAPTER 0957-2094 יש בישראל חנויות שמוכרות עזרים לHP? או משווקים מורשים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בעיקרון הייתי הולך noisetaker 420W ב420,אבל מסתבר שלסקייPC אין אותו ,לעזאזל. לגבי הליברטי-אני לא צריך אחד,ואני לא חושב שהמפרט שלי מצדיק אחד (1024 667 mhz, מעבד 3800X2, וכרטיס 7600GT). אם אפשר,לא לחרוג. *עדיף שהספק יהיה מסקייPC,כי שם אני מבצע את כל הרכישה,ומענייני אחריות,אני מעדיף שקניית הספק תתבצע שם. **אני צריך תשובה מהירה,בבקשה. עריכה:אם יש משהו איכותי בפחות מחיר (כאמור,אין לי מחשב כל כך חזק),זה גם יהיה טוב.העיקר שיחזיק. בלי OC מתוכנן. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש ספק עם יכולת לספק הרבה אמפרים (יותר מ25A ל12V) ושיהיה גם יציב וטוב.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש ספק+ מארז יפה התקציב : 750 ש"ח לא יותר.... הספק למפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz GeilX2 ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD אני די רוצה את ה SunBeam Transformer Black case
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-