ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כמה יעלו לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 3-4 מטר הכי זולים? כל הנוחות והדיוק לא חשובים לי...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט נקנה מt.m.s אז אשמח אם יש משו טוב טוב שם. אם לא אז לא קריטי. שלא יהיה יקר מדי כמובן ושיהיה איכותי. המחשב הוא לא למשחקים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מערכת חדשה אשר הולכת להיות מורכבת בסלון, ע"מ להפעיל אותה אני זקוק לסט אלחוטי אשר יקלוט בצורה אמינה בטווח של עד שישה מטרים ומדיוק מספיק בשביל לשחק איתם מהמרחק הנ"ל. חשבתי על 2 סטים - הראשון של גיגהבייט - GKM-WM01C שעולה 150 שקל השני של טיאק SX-60 קצת יותר יקר אבל מצוין באתר שהוא מגיע ל10 מטרים (לא צריך יותר מ6) בתודה מראש, שי ביטון.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטי. השימוש: גלישה, WOW (לא משחקים כבדים יותר), סרטים וכתיבת מסמכים. מרחק מקסימלי מהמחשב: 3.5-4 מטרים ראיתי את הסט הנ"ל (Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000) ורציתי לדעת האם מישהו משתמש (רצוי זמן ממושך) בו ויכול לתת חוות דעת עליו. איך הקליטה? ההקלדה? וכו'... אגב, אני לא מקובע על הסט הזה אז אם יש המלצות/חוות דעת נוספות אשמח!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע יש לי סט של מיקרוסופט - משהו נוראי!!! המקלדת שותה (ממש כך) את הבטריות ובנוסף לכל מזייפת ברמות! אני מחפש סט איכותי בעיקר למשחקים (עדיף של Logitech) התקציב עומד על בערך 600 ש"ח -בבקשה חבר'ה, תציעו רק מה שניסיתם. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן אני רואה את העולם של המקלדות המכניות (לא prebuild) ואני רוצה להכנס לזה אבל יש לי בעיה אחת, אני חייב מקלדת עם אותיות בעברית ובאנגלית ולפי מה שאני ראיתי כול הסטים של המקשים למקלדות רשומים רק באנגלית או שלא רשום עליהם כלום האופציה היחידה שאני רואה כרגע שיש לי זה לקנות מקלדת prebuild מחנות בארץ אבל אני ממש רוצה להכין מקלדת משל עצמי כמובן שיש את האופציה לקנות מדבקות כאלה אבל זה פשוט מגעיל והורס את כול הפואנטה והחוויה מישהו יודע על דרך טובה להשיג סטים של מקשים איכותיים עם רישום בעברית ובאנגלית למקלדת מכנית? מקשים שחורים למקלדת בגודל מלא, עדיפות לdouble shot PBT ועם אפשרות לאור לעבור דרכם לא משנה לי אם זה מהארץ או מחו"ל תודה…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום את ה microsoft comfort 5000 ומעבר לזה שהיא לא נוחה לי במיוחד היא גם קולטת רע מאוד כשאני שם את הUSB בצד האחורי של המחשב על מנת שלא יכער מקדימה. אני מעוניין בסט עכבר ומקלדת (עדיפות ללוג'יטק אבל לא נעול על זה ) נוח ואלחוטי שיקלוט גם אם אין קו ראייה ישיר וגם אם אשים את המקלט בצדו האחורי של המחשב. התקציב הוא 300 ש"ח, עדיפות לפחות אבל אם חייב אפשר גם להוסיף. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש סט מקלדת ועכבר בחיבור חוטי עד 200שח המקלדת צריכה להיות שקטה ככל האפשר. משימה בלתי אפשרית?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
דיי מיציתי את השאלה בכותרת , אבל אני ארחיב טיפה , אני צריך בקר משחק סטיק למטוסים (תאימות לpc כמובן) שכולל הדק (תותח המטוס הקדמי בעל 6 הקנים לא ירסס בעצמו נכון?) שנמצא ליד האצבע המורה , כפתור לטילים ... נו כל מה שעוד יש במטוס , אם אפשר שתהייה לסטיק טיפה התנגדות לתזוזה , ככה שאני ארגיש כאילו אני אכן מטיס מטוס , תנו כמובן גם מחירים שאני אוכל להחליט מה נכנס בתקציב שלי תודה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-