עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by prexus,

Hello ppl, po ze prexus from Palo Alto, CA, USA, in my new home. I'm buying a new comp, and need advice about some stuff Case - I'm thinking about either the CoolerMaster PAC-T01-E1 or the Antec P160WF. Which would you reccomend? PSU - I'm thinking about the Enermax noisetaker 470W with PFC, the 105$ one. Any better ones for the same price? Keyoard - I'm getting either the Logitech elite keyboard, or the Ideazon Zboard with crossfire kit. Which should I get? Thanks, preXus.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Chura,

שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by Gallahav,

קודם כל אני רוצה לשאול מה עדיף: סט של עכבר+מקלדת של חברה כמו לוג'יטק, או עכבר ומקלדת נפרדים (מבחינה של אם סט יכול להיות טוב יותר וזול יותר מחלקים נפרדים) שאלה שניה, זה נכון שעדיף עכבר ומקלדת חוטיים (בשביל גיימינג כמובן) כדי שמהירות התגובה תהיה מתאימה למשחק? שאלה שלישית, מקלדת G15 של לוג'יטק טובה/מומלצת? אני יודע שהיא דיי יקרה ולא יודע אם באמת כדאי להשקיע בה. לגבי העכבר, עדיף רייזור או לוג'יטק? ואם אפשר תנו המלצות על דגמים מסויימים.... תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Dubek,

שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  8. שלום לכם מה כדאי לרכוש לצרכי גיבוי העברת קבצים בכלות טפעול דרך ממשק USB יש בשוק כוננים של IOMEGA כמו : ZIP 250 MB JAZ 1G,2G PEERLESS 20G

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  9. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Systema,

פתאום בלי שום סיבה מיוחדת נרו התחיל להציג הודעת שגיאה בכל דיסק שאני צורב... כבר דיסק רביעי שזה קורה. ואין לי מה להוסיף כ"כ... אין שום סיבה שלדעתי גרמה לבעיה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. מצלמה א מראה צד ימין של החדר מצלמה ב' צד שמאל. ואני מקבל תמונה אחת של כל החדר בצורה רחבה. תודה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by mccartney,

שלום! 1) אני מחפש ראוטר DUAL-BAND - מה דעתכם על הראוטר הבא: TP-Link AC1750 Archer C7 ? 2) יש המלצות על ראוטר אחר שהוא DUAL-BAND? 3) אני תכנן לעבור מבזק+פרטנר ל-018. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם כספק תשתית+אינטרנט. (בין השאר: האם מסייעים בהגדרות של ראוטרים בעת החיבור הראשוני) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by DoR,

לבעלי ה-720: ה-720 שלי לא מצליחה להתפקס כשאני מכבה את הפלאש. הנורה הירוקה מהבהבת, ובמסך כתוב "hold steady". גם כששמתי את המצלמה על משטח יציב לגמרי, ורק לחצתי חצי לחיצה כדי לתפוס מיקוד, הוא המשיך לכתוב לי "hold steady". רק כשהפלאש מופעל, המצלמה אומרת שיש מיקוד: הנורה הירוקה דולקת רצוף ובמסך כתוב "ready". כשהמצלמה לא מוכנה להתפקס, ואני בכל זאת מצלם, יש לתמונות כמובן מיקוד הרבה פחות טוב ממיקוד של תמונות שצולמו עם פלאש מופעל. > > השאלה היא אם גם עוד בעלי ה-720 מכירים בעיה כזאת? לפני שאני פונה ל-HP אני רוצה לדעת אם זאת בעיה מוכרת ??? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 Point of View Gamer Mouse A1600 לייזר 1600DPI ועולה 70 שקל בארץ!(KSP)

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by shenirer,

שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. מחפש מקלדת אלחוטית למדיה סנטר, ראיתי המלצות על לנובו N5902 אבל לפי ביקורות אין בה את האות ת' והעכבר שלה לא נראה יותר נוח מעכבר אלחוטי. רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות כמו שלט ה-MAGIC שיש ל-LG או אפילו כמו הלחצן האדום שיש בלפטופים של לנובו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" שרשורים משלימים לשרשור זה: עמדות עבודה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556260.msg4742225#msg4742225 מסכים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556271 ב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תראו אני רוצה מארז קטן ומצאתי את זה מה אתם אומרים? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3396 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לאי אמ די ואני לא יודע בגלל שהוא קטן אז אני לא יודע אם הוא יפריע לאיוורור של המחשב עצמו

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by felixb,

שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by ZeppeliN,

אני צריך מארז. שיהיה מאוורר, יפה, גדול מאוד!! אני צריך Full Tower או אפילו יותר גדול מזה.. בינתיים אני חושב על הSupertalent http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1482 ועל הGIGABYTE AURORA 3D http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207 אפשר עוד המלצות במסגרת התקציב של 600 שקל... עדיף פחות!! תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by michaelsko,

אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by X-Viper,

יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.