ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חברי שלום מחפש להתחדש במצלמת רשת מצלמה שתצלם באיכות ,שיש בא מיקרפון , יכולה לצלם ברמת איכות גובהה ולא שוברת תמונות זוית צילום רחבה אשמח להמלצות בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים ! תקשיבו.. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית. עכשיו יש לי שתי דרישות, אחת מהם קצת מסבכת את המצב. 1. מצלמה רגישה לאור כך שאם אני מפעיל אותה בשעות הערב עדיין יראו טוב. 2. שהמצלמה תהיה תלויה על עמוד גמיש כזה שמסובבים... דוגמא למצלמה כזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7764373 הסיבה שאני רוצה מצלמה שתלויה על עמוד כזה זה בגלל שאני אוהב שהיא מצלמת אותי רק מלמעלה ומצד שמאל של מסך המחשב. הבעיה שקראתי ביקורות על הדגם הקודם שלה וכולם כתבו שבשעות הערב רואים חרא. יש הרבה מצלמות איכותיות יותר שגם עולות יותר ואין לי בעיה לרכוש אותם, הבעיה שאין כזאת תלויה על עמוד כמו שאני רוצה. אולי בכל זאת מישהו מכיר מצלמה כזאת שהיא גם יחסית דיי איכותיות ורגישה באו…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית במחיר 250-400 אני חושב על המצלמה Logitech QuickCam Pro 5000 שמעתי עליה רק טובות. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין החיישנים במצלמות אינטרנט והאם יש חיישן במצלמה הנ"ל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אמא רוצה לקנות לבן דודי מצלמת אינטרנט... השאלה אם יש המלצות בתחום הזה? חברות מומלצות? דברים דצריך לשים אליהם לב? מה הרזולוציות המצויות בשוק? מחירים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לצלם חדר, בחדר יש לי רק LAPTOP עם WIFI. החדר מנוטר כל היום ע"י תוכנת SKYPE כאשר המחשב משתמש במצלמת BUILT IN שיש בו. הבעיה מתחילה כאשר לקראת הערב כאשר סוגרים את המחשב ואני עדין מעוניין להמשיך לראות מה קורה בחדר. (לא מכבים אותו רק סוגרים פיזית) אני מחפש פתרון שיאפשר לי לראות מה קורה מהרגע שסוגרים את המחשב עד הרגע שפותחים אותו מחדש חשבתי על מצלמה שתוכל להתחבר לUSB של המחשב בשביל לקבל מתח+תשתמש ב WIFI כדי לשדר לי תמונה 24/7 ללא תלות במחשב נייד (כמובן שהמחשב נייד ישאר דלוק אבל סגור) המלצמה חייבת להראות כמו מצלמת רשת רגילה! האפשרות השניה היא אכשהו לבטל את מצב השינה של המחשב גם כאשר הוא סגור ולקנות מצלמת רשת שתמשיך לשדר דרך SKYPE או כל תוכנה אחרת? יש אפשרות לרכוש…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
^^ תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על מצלמת אינטרנט שחור (חובה) שיש לה תפס למסך LCD (חובה) מה דעתכם על זאת? Logitech QuickCam® Communicate http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1131 יש למצלמה הזאת גם דגם Logitech QuickCam® Communicate STX מה ההבדל בין זה עם STX לזה בלי?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי אני מחפש מצלמת רשת HD שכוללת מיקרופון. ראיתי אחת של מיקרוסופט וגם של לוג'יטק. אפשר לקבל בבקשה המלצות מידע או מנסיון? בנוגע למיקרופון, אני מעוניין במצלמה שמקליטה וידאו עם אודיו. לא כשמשתמשים בשיחות וידאו, אלא בהקלטה.. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שקולטת את החדר בצורה רחבה יותר. אולי מורכבת ממספר מצלמות. אם מצלמה רגילה קולטת את האור כמתואר בציור א': אני מחפש משהו רחב יותר, נניח כמו בציור ב': תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם - מעוניין לקנות מצלמת רשת טובה. מיטב הבנתי Logitech מובילים בתחום... שמעתי על - QuickCam® Orbit MP אבל בזאפ המחירים נעים בין 480 בנועה (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5331) לבין 990 בנועה גם כן ? (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2511) ??? למה מה ההבדל בין 2 המצלמות הללו ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאומרת הכותרת אני מחפש מצלמה "צנועה" לעסק קטן. כזאת שאני אוכל להפעיל אותה בלילה (יש תאורה) ולצפות בה מהמחשב הבייתי דרך רשת האינטרנט. עדיף כמובן אם היא תיצור tunnel מוצפן על גבי הרשת אבל גם אם לא אז לא ביג דיל, אין לי מה להחביא שם ולא איכפת לי שמישהו "יצותת" לקו (שינהנה לו לצפות בשולחנות קפה רייקים מאדם ) אשמח להמלצות, עצות שימושיות (לציין שבגלל שאנחנו נמצאים בישראל ככל הנראה הרשת תצטרך לכלול גם ראוטר שידע לחייג l2tp או pptp בשביל להתחבר לאינטרנט.) תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 90 ש"ח, או 22 דולד באיביי. מעדיף מאוד פחות(אבל אם יש לכם הצעה ממש משתלמת שהיא מעט יותר אז תביאו ) איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית HD. מעדיף 5 מגה פיקסל ומעלה(לא הכרחי) לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא. מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים(וכן יש דבר כזה, אבל זה לא הכרחי) אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי, אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 25 ש"ח, או 6 ומשהו דולד באיביי. איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית VGA) 640x480) או HD. לא ממש חשוב לי כמה מגה פיקסל, ואם יש מיקרופון. אבל הייתי מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים. דרך אגב: איזו רזולוציה יותר טובה 640x480 או 480*620 ? בכל מקרה אני מעדיף מצלמה עם הרזולוציה הכי טובה. אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו קנה פעם(בארץ) מצפן שמתחבר למחשב נישא? 1. אני מעוניין במצפן עם יציאה סריאלית שמעבירה למחשב נתוני כיוון. אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כזה אודה לו מאוד. :-X 2. אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה? (נערך ע"י מנהל הפורום)
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-