ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה על מקלדת לפי מה שרשום בכותרת ( רצוי מניסיון).
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי היום Zboard התקנתי את הדרייבר שבא עם המקלדת בעברית לאחר שהתקנתי את הדרייבר לחצתי על כפתור ה"Reboot" שהיה בסיום התקנה ואז שהWindows עלה,ראיתי שהאייקון של הZboard צהוב והZboard על מצב Disabled כאשר האייקון היה צהוב פתאום ראיתי שכתוב שהוא מנסה להתקין חומרה חדשה עםUSB Hub והמקלדת לא הגיבה ואני לא יודע מה לעשות אני היתייאשתי התקנתי את הדרייברים 6 פעמים מחדש הורדת את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גם אותם הסרתי את הService Pack 2 בXP וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי בבקשה תעזרו לי ודרך אגב לקחתי את המקלדת לחנות לנגיד למוכר שהיא לא פועל אז הוא חיבר אותה למחשב ואצלו היא פעלה יכול להיות שחסרים לי קבצים במערכת או משהו כזה אם כן אז תגיד לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד אני אמור לקנות לטלויזיה שלי מעביר 21 pin to rca ובמעביר הזה יש את החיבורים הרגילים יענו s-video מה שאני צריך ואת שאר הבננות הרגילות אדם צהוב ולבן קול וצבע עכשיו במידה ואני קונה קבל RCA to Mini Stereo ואני יחבר אותו לכרטיס קול של המחשב ולמעביר אני יוכל לשמוע דרך הטלויזיה את המחשב? נכון? ויש לי שאלה משהו כמה עולה המעביר 21 pin to rca ואיפה אני יכול למצוא אותו בירושלים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת הנ"ל (HP LaserJet P1005) ונתקלתי בבעיה מוזרה. הדפסתי כמה דפים, והדפים נגמרו באמצע, אז הוא אמר שאין דפים, הכנסתי דפים, לחצי על "נסה שנית", וכלום, הוא עדיין אומר שאין דפים, ניסיתי לאתחל את ההדפסה גם דרך בקרת ההדפסות (זה שליד השעון), וניסיתי גם להדפיס משהו חדש לגמרי! הדבר היחיד שפותר את הבעיה זה לעשות ריסט למחשב. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש באפשרותי לרכוש כרטיס מסך של חברת PINE Excalibur GeForce2 Titanium AGP 4X 64/32M DDR w/ LCD-out+TV-out new! השאלה שלי איך הכרטיס מסך הנ"ל ואיך החברה הזאת בכלל אני מאוד מרוצה מהמודמים שלהם שמבוססים על ציפים של ESS השאלה איך הם בתחום ..בלי להשוות עם כרטיסים של יצרנים מובילים כי אני חושב שהתחום מחירים הנ"ל קצת שונה הכרטיס הנ"ל ב 125 $ בארץ
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת דיו צבעונית חדשה, התקציב שלי הוא בסביבות 400-500 ש"ח. אני צריך להדפיס מסמכים בעיקר עם טקסט ומדי פעם תמונות/גרפים, אבל אני לא מדפיס תמונות באופן שגרתי ובכמות גדולה. חשוב לי בעיקר שהמדפסת תוכל להדפיס המון טקסט בשחור! כמו כן אני מעדיף מדפסת של CANON, ושתהיה עם 3 שנות אחריות. אני חשבתי על CANON PIXMA IP1500 : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3156 אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליה ואם יש לכם הצעות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בGOLD-TOP מחשבים וראיתי את המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454656 והיא היייתה ממש ממש מדהימה! לא חוויתי עוד כזאת נוחות! רציתי לקנות אותה אבל היא מאוד יקרה וגם אני לא צריך את הדברים שבגללה היא יקרה (אני לא צריך מקלדת אלחוטית ולא צריך עכבר) עכשיו ראיתי גם שיש את המקלדת הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454650 שהיא נראת די דומה, חוץ מזה שהיא לא אלחוטית ושאין עוד 4 לחצנים למעלה..... הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותה ואם היא נוכה או רגילה? ואם מישהו יודע אם זאת באמת אותה מקלדת עם פחות שיפורים או שזה בכלל שתי מקלדות שונות?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשלטי גיימינג (כמו של הקונסולות) עבור מחשב נייח. אני מחפש לקנות לפחות שני שלטים, השלטים של הקונסולת מאד יקרים בארץ.. אז אשמח להמלצה שגם תהיה זולה יחסית אך לא תרד בערך השלט עצמו עריכה: שכחתי לציין שאני מחפש אך ורק שלטים שהם גם אלחוטיים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הsteelseris sensi העכבר שולנו חיכינו לו נחת הבוקר באתר באג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11238&perur=4 ושוב מהפכה בעולם העכברים,הG9X שנחשב לאחד העכברים עם הכי רהבה DPI בעולם הפך לבדיחה,פי 2 DPI ויותר בסנסי החדש... תעיפו את הG500 וקנו סנסי!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, מעוניין בקרוב לרכוש מדפסת חדשה ורציתי לשאול האם יש חברה שנחשבת טובה מאחרות שכדאי ללכת עליה? אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (צילום,סריקה, פקס) ברמה קצת יותר גבוהה ממדפסת ביתית, עד 1500-2000 ש"ח. האם כדאי ללכת על HP? האם יש המלצות על חברת Brother? אשמח לכל מידע רלוונטי
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי שלט מדגם xfx שקניתי מ foxpc למחשב הינה הדגם: http://www.xfxforce.com/en-us/Products/Accessories/XGearGameController.aspx#1 עכשיו ברצוני לקנות עוד שלט כזה בדיוק עכשיו שאלתי היא האם במשחקים כגון pes2009 nba2k9 יזוהו שני שלטים שונים...?ולא תיהיה בעיה כמו שמחברים שני מקלדות...שהוא מזהה אותן כהתקן אחד...?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני צריך סט אלחוטי לגיימינג קליל מול הטלוזיה. ראיתי שיש מלא סטים זולים (עד 150 שח) של מיקרופוסט, לוג'יקט רפו וכו'. האם הם עושים את העבודה, יש למישהו טיפ/משהו חכם להגיד בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק יחסית ישן (עם יציאה רגילה SERIAL) קניתי מחשב חדש ואין לי בו את הכניסה הזאת מישהו יודע אם יש איזשהו מחבר שמעביר את היציאה הזו ל USB ? או שיש אופציה אחרת ? חשבתי על לקנות כרטיס קול זול רק שיהיה לו את הכניסה הזו אבל נראה לי שמחבר יותר פשוט (אם יש כזה בכלל) תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר XEROX Phaser 3117 , ובזמן האחרון כל דף שנשלח להדפסת יוצא עם צד שמאלי טוב וצד ימני בהיר. חשבתי שאולי צריך להחליף טונר, אבל זה לא שזה לא מדפיס לי או מדפיס מקוטע, ובכלל לא דולקת נורה שהטונר גמור, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-