ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי ממיר של HOT ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב. מהממיר יוצא RCA3 שזה 3 בננות (צהוב לבן ואדום) ולמסך מחשב יש כניסות של DVI (צבע לבן) ו VGA (צבע כחול). אין לי בעיה ואפילו אני מעוניין, במידה וזה משפר את איכות התמונה, להזמין מHOT ממיר HD ולחבר HDMI למסך מחשב אומר שנית, המסך מחשב מקבל את הכניסות הבאות : 1.VGA 2.DVI-D 3. USB עם כניסה שמנה כזאת (הצורה היא בין טרפז לריבוע) 4. USB רגיל 5. איזשהו חיבור שנראה דומה למה שמחברים לפלייסטיישנים.. הצורה שלו היא מעין D.. חפשתי באינטרנט וראיתי כל מיני ממירים אבל שמעתי מחברים שלא כולם עובדים. בקיצור השאלה שלי האם מישהו מכיר משהו איכותי (אפילו אם יהיה יקר,, העיקר שיהיה איכותי) שאוכל לקנות כדי לחבר בין השניים? שאלה שנייה שלא קשורה לנושא הרא…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן רכיב שיודע להמיר מקלטות וידאו לקובץ במחשב. (זה הרכיב שקניתי: http://www.grandtec.co.il/product.asp?productid=234 ) הבעיה היא שהקובץ שיוצא לי מהממיר הזה הוא באיכות נמוכה יותר מהאיכות שאני רואה כשאני מחבר את הוידאו לטלויזיה. אני מחפש רכיב טוב יותר שידע להמיר באיכות גבוהה יותר. אולי לא דרך חיבור USB אלא ככרטיס שאחבר ללוח אם... בקיצור, אשמח אם מישהו יודע על רכיב כזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
17 אינץ' עד 2500 שקל תביאו המלצות למסכים...אני הולך לקנות יום שבת תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מעמד לאוזניות, לקניה בארץ, במחיר שפוי (עד 100 ש"ח, וגם זה בהגזמה). יש דבר כזה? הדבר היחידי שמצאתי זה זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=9110884&Cat2Cat1ID=3001&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אבל הוא עולה 300 ש"ח שזה מאוד מאוד מאוד יקר לדעתי. תודה ויום נפלא!
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או במילים אחרות, אני רוצה משהו בסגנון (לא חייב להיות זהה) שיש בלינק, רק במחיר שפוי יותר, משהו כמו 150 ש"ח נניח. יש למישהו המלצות מנסיון? מנסיון שלכם, סתם מגש ארוחת בוקר למיטה יוכל לתפקד כסטנד נוח למחשב נייד למיטה? (ואם כן, המלצות גם לכאלה דברים יתקבלו בברכה) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מפצל למחשב לUSB נהסו לי שתי היציאות מקדימה ואני צריך מפצל לUSB של איזה 4 יציאות. רצוי שיהיה עם כבל כדי שאוכל להניח אותו מקדימה. רצוי שיהיה כמה שיותר זול (אין לי מושג מה המחירים של הדברים האלה) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על משהו אכותי וטוב במחיר 1000 שקל? תודה רבה חברה 8) ולהסביר לי קצת מה המאפיינים של מצלמה טובה חוץ מכמות הפיקסלים? כי הבנתי ששי מצלמות שכמות הפיקסלים זהה אבל האכות של התמנוה ממש שונה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אבא שלי טס בעוד כ 3 חודשים לתאילנד ולהונג קונג שמעתי שהמחירים בהונג קונג זולים מאוד בהשוואה לארץ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בערך ב 300$ פלוס מינוס חשוב שתהייה בעלת זום אופטי של לפחותX3 שתהייה אמינה בעלת מסך קריא וברור בעלת צילום תמונה באיכות גבוהה מחכה להמלצות ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו מלמה דיגיטלית בהונג קונג
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי), אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה לעוזרים, DrowNz
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט. בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל. המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-