ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז שלום לכל חברי hwzone והיום כפי שהבטחתי אני יתן לכם מלא פקודות בcmd. אז מי שלא יודע איך פותחים את cmd, לוחצים על סמל החיפוש וכותבים cmd שאתם נכנסים לcmd בתור אקר, תיכנסו כמנהל מערכת! טוב הפקודה הראשונה היא, Color הפקודה משמשת לשינוי הצבע במסך הcmd והכתב עצמו של cmd כמו למשל הפקודה color 2 שצבע המסך נהיה שחור. להחזרת הצבע הרגיל זה color לקריאת כל הצבעים של color זה color/Halp הפקודה Time פקודה שאומרת את השעה במחשב הפקודה Del משמשת למחיקת קבצים מהמקום הרצוי כמו del ושם הקובץ שרוצים למחוק הפקודה Net user משמשת לבדיקת כל המשתמשים במחשב הפקודה מסוגלת לשנות הגדרות של המשתמש וליצור משתמשים אחרים ואף לשנ…
-
- 2 תגובות
- 9k צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם. הראשון: X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nis השני: SteelPad 5L - 273 nis והשלישי: SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים) אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את ה MX 700 האלחוטי כמובן ולא הכי טוב לי איתו, בקיצור אני רוצה עכבר חדש עם הטכנולוגיה החדשה ואני מתלבט בין אחד מהם אני לא יודע מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, ונוחות, לפי מה שאני יודע אני מרוצה מלוגי'טק אבל אולי הרייזר יותר נח מבחינת כסף הם עולים אותו דבר הרייזר עולה בפאנדה 385 והאמסאקס יעלה כמו שאתם יודעים כנראה 350 אז מה דעתכם כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין ארבעה עכברים לגיימינג. Logitech G400 Logitech G500 Razer DA Razer Abyssus כרגע, ארבעת העכברים נראים לי בסדר גמור, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא בעניין הכסף. איזה עכבר מבין הארבעה מציג את הביצועים הכי טובים ביחס לעלות שלו? אני אשמח לשמוע על הצעות נוספות לעכברים בטווח מחירים של העכברים שהוצגו כאן. ובנוסף, האם כדאי לקנות פאד לעכבר? או שניתן להסתדר בלי פאד? כמו כן, אשמח להמלצה על מקלדת בטווח מחירים של 50-100 שקל.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש ואני רוצ הלהוריד לי את הדרייברים המעודכנים ביותר: יש לי לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H כרטיס מסך - ELSA GLADIAC 721 בנוגע ללוח האם אני צריך לעדכן גם את ה - BIOS וגם את הציפסט של VIA ? בנוגע לכרטיס מסך האם אני צריך להוריד דרייברים מהאתר של ELSA או מהאתר של NIVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי והכרטיס מסך הוא raedron 9700 אני רוצה לדעת עם כרטיס הזה טוב ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: samsung 171s lcd מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s ]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואיבדתי את הדיסק .. זאת מצלמה מסוג Matrix WC701m הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. מישהו יכול אולי לעזור לי בבקשה? =[
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני הניקוי מאבק: http://img55.imageshack.us/img55/9779/17ra.png לאחר הניקוי מאבק: http://img135.imageshack.us/img135/6011/everestwl5.jpg מה אתם אומרים יש שינוי משמעותי? והאם כדאי להוסיף מאוורר?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז (למחשב חדש שאני קונה), משהו כמה שיותר פשוט וזול. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה ספק אמין ומספיק איוורור (כי המחשב נמצא במדף כזה מתחת לשולחן). השאלה היא האם עדיף מאז עם ספק מחברה ידועה שהוא רק 300W (למשל Compucase CI-6CN1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=4584 או מארז עם ספק ג'נרי אבל של Simbadda 328-3 ATX) 400W) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4868 (המחשב יהיה עם מעבד פנטיום 4 800, צורב, 2 הרדיסקים וכרטיס מסך פשוט, אני לא מתכוון לעשות OC).
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר ZAP ובדקתי שם כל מיני הגאים. היו שם הרבה בתקציב שלי אבל אני לא בטוח איזו חברה הכי אמינה ואיזה הגה הכי טוב. חשוב לי שהוא יכלול את הדוושות של הגז והברייקס, שיהיה לו גיר הילוכים. הגה רוטט יכול להיות נחמד אבל זה לא לחוץ לי - אני מעדיף איכות. אני הסתכלתי על שני הגאים בעיקר ואני לא יודע איזה כדאי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29840 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152663 אם אתם רואים משהו טוב יותר, תגידו! תודה רבה. זו מתנה לאחי הקטן אז שלא יתאכזב. (גם אני הולך להשתמש בזה אז אל תאכזבו גם אותי )
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-