ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מדפיס יחסית הרבה, אני משער שאני מגיע ל2000 הדפסות בשנה, בעיקר בשחור לבן. ההתלבטות שלי היא בין להשקיע בלייזר דוגמת ה3050 של HP, רק שהיא נראית לי קצת גדולה בשביל בית. או בדגם של HP עם ראשי דיו 140XL, שאני מרויח את האפשרות לצבעוני, וגם יוצא יותר זול מהלייזר הנ"ל. נ.ב. אני מעדיף מכשיר משולב ועדיף גם פקס, אבל עיקר הדרישה שלי היא המדפסת. תודה. עריכה: לאחר מספר בדיקות נראה לי ללכת או על ה6413 של HP או ה5783 שלהם. איזו עדיפה? ואם יש ליזר שחור-לבן שעדיף עליהם כלכלית(רק מדפסת) אני אשמח לשמוע. שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי ובערך 80% שחור לבן, 20% צבע. לא יודע מה עדיף לי מבחינת חסכוניות (לייזר\דיו). אין צורך בשירותים נלווים (פקס, סורק...). אגב חשבתי גם על רכישת 2 מדפסות, לייזר שחור לבן + דיו להדפסות צבע, אז זוהי גם אפשרות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לדודה שלי מדפסת צבעונית שרוב השימושים בה הם הדפסת תמונות צבעוניות (יותר בשביל הבת הקטנה שלה). עכשיו הינה כמה נקודות חשובות * המהירות הדפסה לא כל כך חשובה. * חברה נורמלית שלא תעשה בעיות. * שמעתי שיש אפשרות בחלק מן המדפסות למלאות חלק מהצבעים (נגיד נגמר רק צבע אחד ) אז עם זה נכנס בתקציב אז עדיף. * צריך שמדפסת תזדקק לדיו יחסית זול. אז על מה אתם ממליצים??? תנסו להתייחס לכל הנקודות בתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדפסת טובה שהמידות רוחב שלה לא עולות על 310 מ"מ, לא משנה משולב או לא...העיקר שתהיה קומפקטית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת קומפקטית (לא משולבת), אמינה וצבעונית בערך ל 100 הדפסות בחודש. (לרוב לא טקסט, סקיצות לשיעורים). חשוב שהדיו שלה יהיה זול. כי כנראה פעמיים בשנה אני אצטרך לקנות דיו. אין לי כרגע תקציב מוגדר אבל נתחיל עד 300-400 ש"ח. נ.ב מדפסת לייזר לשימוש שלי מיותרת נכון?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת חדשה, הדרישה שלה שתהיה כמה שיותר קטנה (הסביבת עבודה שלי אפסית), אין צורך שתדפיס צבע, ועדיף שהטיונרים שלה לא ייגמרו כל שבוע ויעלו כמו מדפסת חדשה. אני לא מתכוון להדפיס בה הרבה, עומס בינוני-קל. מבחינת מחיר - כמה שיותר זול (סטודנט וזה) אבל בטח שלא יעבור את ה-250-300. הרבה תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת ללימודים, אבל אני צריך את הדברים הבאים: 1. עדיפות לHP (פשוט אוהב את העיצוב והפשטות, אם לא אז לא נורא) 2. אני מדפיס בעיקר שחור, אז לא אכפת לי שידפיס צבעוני באיטיות 3. קטנה כמה שיותר 4. עדיפות לצבע לבן פנינה/כסוף בהיר 5. חסכונית ושהדיו לא יתבייש במהירות (כמו הלקסמרק המחורבנת שלי) זהו בעיקר... אני מעדיף שהמחיר לא יהיה יקר אבל אם יש הצדקה אז אפשר לחרוג בקצת. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, מחפש לצורך לימודים מדפסת לייזר עם חיבור רשת. המדפסת צריכה להיות חסכונית ובעלת טונרים לא יקרים. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות. תודה, אבירן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המדפסת תשמש לשימושים ביתיים (הדפסות, סריקות, פקסים) ממספר מחשבים ובנוסף תהיה בשימוש עבור עסק קטן. דרישות החובה הן: 1. רשת 2. צבעונית 3. משולבת (הדפסה, סריקה, פקס) 4. ממשק הפעלה בעברית (אני כבר לא בעניינים, אבל אני זוכר פעם תקופה שהיו המון מדפסות שכל התפעול שלהן היה בעברית). 5. חסכונית בדיו. העדפות: 1. אופציה אלחוטית (בנוסף לקווית) 2. שקטה קצת קשה לי להבין מאיזה כמות הדפסות כדאי לבחור בלייזר לעומת הזרקת דיו, אשמח לקבל חידוד לעניין ודוגמת עלויות כלשהי. בנוסף, הייתי שמח לבדוק כאופציה גם מדפסות המסוגלות להדפיס על A3 אבל לא מצאתי כאלה. קפיצת המחיר משמעותית? התקציב הוא עד 600-700, מתיחת התקציב תתאפשר רק אם היא ממש כדאית (מדפסת לייזר שתחסוך לנו משמעותית בהוצאות העתידיות, מדפסת A…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת שחור לבן חסכונית כמה שניתן, מבחינת עלויות של טונרים ובסופו של דבר עלות של כל דף מודפס. היות ואני באוניברסיטה וצריך להדפיס הרבה. אני יודע שעדיפה מדפסת לייזר. כרגע יש לי ,MP160 של קנון שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הדיו נגמר דיי מהר. אודה לתגובותיכם
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על המדפסת לעמוד בכמויות האינטנסיביות שבכותרת, ושמחיר הדיו שלה יהיה כמה שיותר זול (יעילה). היא מיועדת לעבודה שוטפת של משרד. אשמח להמלצות (אין תקציב מוגדר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לפני כמה שנים הומלץ לי כאן על הCANON PIXMA IP3000 בתור מדפסת הזרקת דיו חסכונית יחסית, ובעלת ראשי דיו שעלותם סבירה. אני ומשפחתי היינו מאוד מרוצים מהמדפסת עד שלפני זמן מה החלה תופעה שהמדפסת "מזייפת" בצבעים. מדפיסה את התמונה כמו שהיא, אבל תחת צבעים לא נכונים. (ירוק במקום כחול, אדום במקום ירוק וכו') בשל כך לפני כל הדפסה היה עלי לבצע מהדריבר הפעלה של "ניקוי ראשי דיו" או משהו כזה.. כשהפעולה הזו הייתה מסתיימת המדפסת הייתה מדפיסה מצויין. נכון לעכשיו שוב נגמר אחד מראשי הדיו שבמדפסת והיות ולהבנתנו תיקון של מדפסת עולה היום כימעט כמו מחיר של חדשה, אנו מתכוונים לרכוש אחת חדשה. אשמח שתמליצו לי על מדפסת שתהיה בעלת איכות הדפסה טובה כמו של הIP3000, חסכונית בדיו, ושעלות הדיו תהיה סבירה כמו…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות משהו טוב בתקציב הזה? מאיזה חנות כדי לקנות (מחפש במרכז).. תודה על ההמלצות.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה ופקס, במחיר של עד 700. היתה לי עד עכשיו canon mx455 אבל משום מה הפסיקה לקחת את הדפים מהמגש וזה מעצבן. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלא בהכרח חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. עוד אני מחפש שיהיה למדפסת אפשרות להכניס דפים למגש ולא מגש שבולט החוצה. בנוסף, אם אפשר הדפסה דו צדדית אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-