עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bh,

שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה

2. שלום , מעוניין במדפסת משולבת עם FAX איכותי שמאפשר לפקסס 20-25 דפים בלי תקלות ושה-FEEDER לא ימשוך באמצע סריקה של 25 דפים כמה דפים ביחד ואז צריך להתחיל הכל מחדש . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by nigger84,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nick988,

שלום לכם כרגע יש לי בבית HP 940C. כן מדפסת מלפני 4 שנים אולי אפילו יותר(אחלה דגם). והיא מספקת אותי לגמרי. אני לא מדפיס הרבה סביבות ה 150 דפים בחודש. מה שכן אני מחפש פקס ומכונת צילום לכן חשבתי לקנות מדפסת משולבת עם כל אלה ביחד. איזה שימוש הולך להיות במכשיר מידי חודש? 150 עמודים להדפסה עד 5 פקסים ועד 30 סריקות-צילומים דרישות לסורק+ מכונת צילום בעיקר לסרוק ולצלם מסמכים כתובים ולא תמונות באיכות גבוהה. מהירות הדפסה: כן זה מעצבן לחכות הרבה זמן אבל תכלס זה ממש לא קריטי. סידר( המכשיר הזה שנותן אפשרות לעשות האזנת דפים אוטומטית)- יתרון. הדפסה דו צדדית אוטומתית - יתרון. כמו שאתם רואים אני לא הולך לחרוש עליו מה שכן עדיין הייתי שמח שהוא יהיה אמין מאוד ויחזיק מעמד כמה שנ…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by BoA,

בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…

8. Started by boss,

מדפסת שלי מקלקל מבאס אני רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס סורק ועוד אין לי מושג איזו חברת מעולה? מה דגם? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by jabka,

אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....

10. שלום ברצוני לקנות מדפסת משולבת שיהיה בה פקס סורק וכמובן מדפסת עד 500 ש"ח מה אפשר להציע לי בבקשה? תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by ronmar,

אני רוצה לקנות מדפסת משולבת... עם פקס, סורק, WIFI, אפשרות להדפיס מאייפון כמובן חסכונית בקיצור אני חושב שכל אפשרות שיש חח מצאתי את המדפסת הזאת ורציתי לדעת איך היא... ד"א אם למישהו יש רעיונות אז אני מחפש מדפסת מחברה גדולה (HP,CANON,SAMSUNG) http://www.net-print.co.il/pl_product~SCX-4729FW~18~29.htm * אני מוכן להוציא הרבה כסף על המדפסת עכשיו (1000 ש"ח) אבל שישתלם בעתיד..

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  13. שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by LM10,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כמובן עדיף דיו זול כמה שאפשר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by devan,

שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by k_700,

שלום, מחפש מדפסת משולבת, העדפה ללייזר. לא משנה לי כל כך אם תהיה אלחוטית או לא. עריכה: קצת קראתי פה והבנתי שהמון ממליצים על מדפסות של HP 4500 ו6500. הבעיה עם HP ממה שאני מבין זו אחריות של שנה, דיו יחסית יקר. אני צריך מדפסת משולבת שתכלול פקס, מכונת צילום, סורק והדפסה כמובן(דו צדדית אוטומטית לא חייב). מקריאה פה הבנתי שטכנולוגיית לייזר צבעונית עדיין לא ממש בשימוש והיא יקרה אז מבחינתי זה יורד מהפרק. ברודר אני לא רוצה, לא אוהב את האופציה של 4 ראשי דיו וכמו כן היה לי ניסיון לא טוב עם מדפסת משולבת שלהם שנהרסה תוך כדי גסיסה מתמשכת ולא מעט תקלות(וגם דיו שנגמר יחסית מהר, אם אני לא טועה הדגם היה MFC750). קראתי קצת על מדפסות של קנון, 3 שנים אחריות, לא כל כך יקרות אבל מכלי דיו יחסית קט…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  19. היי אני בשלבי חיפוש מדפסת משולבת סורק (פקס לא משנה לי אם יהיה או לא, אין לי שימוש בזה). התקציב שלי הוא עד 500-600 ש"ח (עם ההעדפה לכמה שיותר נמוך, אם יש גם פחות מזה שתתן את מה שאני מחפש אז עדיף). השימוש שלי הוא ללימודים (סטודנט), בעיקר הדפסה של טקסטים אך כן ארצה שתהיה צבעונית למידי פעם אם אצטרך להדפיס ברכה או משהו בסגנון. חשוב לי שראשי הדיו לא יהיו יקרים במידת האפשר (אני לא ממש מבין במחירים של ראשי דיו). חשוב לי שהיא תדפיס דו"צ. עשיתי חיפוש פה בפורום עבור מה שאני רוצה וראיתי המלצות אבל ללא דו"צ. מה דעתכם על הדגמים: HP Officejet 8600 , HP Officejet 6700, בחלק מהמקומות (כולל זאפ) קראתי שהן "טוחנות" דיו.. בחלק אמרו שהן טובות. אשמח לשמוע חוות דעת אובייקטיבית. תודה רבה רבה על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Alex89,

על איזה מדפסת דיו/חברה למדפסת אתם יכולים להמליץ לי? שתהיה חסחונית בצבע. אם ניגמר אחד הצבעים שתמשיך להדפיס אבל בלי אותו צבע. שימושים: סריקה והדפסה של תמונות כמו כן מסמכים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RED_ALERT,

מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zabi_g,

אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  24. Started by omri123,

אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by p0Le,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית הכוללת פקס, צילום, הדפסה ו- WiFi בתקציב של עד 900 ש"ח. יש עדיפות לקנייה ב KSP\IVORY עקב קרבה לבית, אך אם המקרה באמת חריג לא תיהיה בעיה. המדפסת שכרגע מצאתי לנכון לקרוא עקב ביקרות בחו"ל היא HP Officejet Pro 8600 - http://www.ivory.co.il/HP_Officejet_Pro_8600.html תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים