ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה צריך שתענו עליה די בדחיפות הספק של ENERMAX 535W יכול להרזיק שתי 7800GTX ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש עכשיו ויש לי עד 500 שקל מצאתי שתי דגמים חמודים מה עדיף לי לקנות?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3780 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3109
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש פתרון לקליטה נמוכה של כרטיסי רשת ל WIFI. אבל, אם בונים צלחת (דמו צלחת) מאחורי המשדר של המקלדת או עכבר אלחוטים, מקבלים קליטה למרחק רב יותר. אני קיבלתי במטר שלם יותר קליטה לעכבר שלי.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני כמה שנים הייתה ברשותי מקדלת אלחוטית קטנה ודקה (רוחב 29-30 ס"מ) כאשר היה בצידה הימני העליון עיגול שהיה העכבר. אני מנסה היום למצוא מקדלת כזו או דומה אבל... בינתיים ללא הצלחה. איפה ניתן למצוא מקלדת שכזו או דומה לה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הזאת ואני מגדיר אותה חהגדרות הגבוהות ביותר אפילו 4 mp ודחיסה הכי טובה. אולם ברגע שאני מעביר תמונות למחשב אני רואה תמונות משוננות לא חלקות כאילו רועדות(רעש). מה בדיוק יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזו לא המצלמה הטובה ביותר אולם לפחות תמונות על המחשב אני אמור לראות בצורה סבירה ומעלה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי את כמות האמפרים שמספק כל אחד מהספקים הבאים: Enermax 350W (EG365P-VE) HEC (Heroichi) 475VD-T
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, שאלה שאולי מעט דקדקנית, אבל אני נורא אוהב ורגיל לאנטר הגדול שבמקלדות לעומת הקטן. אני שם לב שיש לא מעט מקלדות שיש להן שתי גרסאות, כדוגמת ה-Microsoft 3000: גרסת האנטר הגדול: וגרסת האנטר הקטן: האם מישהו יודע מה המקור להבדל? האם לצורך העיניין, השוני נובע בין ייצור אירופאי לאמריקני? מה שאני מנסה לברר בעצם, איך אני אוכל לדעת במעמד הרכישה איזו מקלדת מוכרים לי? *אם למישהו יש את המקדלת הנ"ל בדגם עם האנטר הגדול, אשמח לדעת היכן הוא רכש אותה + המלצות למקלות עם אנטר גדול אחרות שדומות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על Shift ועוד מקש ביחד רק השורה האמצעית במקלדת עובדת עם זה ASDFGHJKL:" כל שאר המקלדת לא חוץ מהאותיות TY}{BN?N רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הG700 של לוג'יטק ומחפש מקלדת שתתאים. כעקרון אני לא צריך מקלדת מטורפת עם כל מני שטויות מסביב, רק מקלדת בסיסית עם זמן תגובה מכובד. יש המלצות? בנוסף אשמח להמלצות למשטח שהעכבר ירגיש עליו בנוח... מצטער שאני לא מוסיף טווח מחירים רצוי, אני פשוט לא בטוח כמה הסיפור הזה אמור לעלות. נ.ב למען האמת גם בעכבר עצמו אני לא ממש צריך את כל הכפתורים הנוספים לשניים הבסיסים ולגלגלת, אני קונה את הG700 בגלל הזמן תגובה, הדיוק והאלחוטיות שלו. אם קיימים עכברים אלחוטיים נוספים עם זמן תגובה ודיוק דומים ופחות כפתורים במחיר הגיוני יותר אשמח לשמוע עליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי בתמונה בסקירה שיש לכם (שהיה מאוד מעניין) שאין שם מקום לחיבור המסך לספק. אז איך אני יכול לחבר את המסך לחשמל ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים למחשב HTPC שבסלון. התקציה עד 200 ש"ח. שווה לקנות את הMX3000 ב150 ש"ח מתצוגה? מה לגבי סטים אחרים? (אני לא מת על הכפתורים השטוחים של הMS Desktop 2000)
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות 5 פורטים. קיניתי אחת זולה בebay, והיא ממש איכזבה אותי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בזמן ששיחקתי במחשב, התפוצץ הספק כוח ובעקבות זה התפוצצו גם חלקים בלוח אם......עכשיו אני צריך המלצה לספק חדש, בסביבות 250 שקל אבל שיהיה אמין..........
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני שאלתי את השאלה הזאת כבר בפיסי-פרו ואני לא רוצה להיות ספאמר, רק שזה דיי דחוף Encoder אתה בטוח שהרדיאון 8500 כבר בארץ ויש לך לינק לידיעה על זה או משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה מארז אפשר לקנות ב500 שקל +- עם ספק? שלא יהיה מידי קטן... שיהיה יפה, דגש על יופי, אלגנטי ומרשים, לא SUPERTALENT. שהבנייה תיהיה איכותית, מארז יפה יציב ואיכותי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-