ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר שנתיים שיש לי מדפסת לייזר של HP מדגם P1005. המדפסת מאוד פשוטה ועם זאת עושה את העבודה נפלא. עד כה בלי שום תקלות, רק החלפת טונר מידי פעם. העניין הוא, שאין לה אופציה להדפיס דו"צ, אז אני מחפש מדפסת קטנה ואמינה, בסגנון הזה (בלי סורק וכו'), עם אופציה להדפיס דו"צ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר, עדיף קטנה, עם טונרים זולים. אם אפשר המלצה לשניים שלושה מדפסות תקציב עד 800 ש"ח אין צורך בדברים נוספים במדפסת כגון סורק, מדפסת בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת להדפסת חומר דפים סרוקים. מכיוון שבמדפת שלי לוקח לי משהו כמו 10 דקות לדף, החלטתי שאין ברירה אלא לקנות מדפסת אחרת (דפים רגילים היא מדפיסה במהירות סבירה) אשמח להמלצות בנושא אני מעוניין במשהו בסיסי ולא מעבר שיעשה את העבודה ניסיתי לחפש בזאפ, אבל קשה שם למצוא איזה טונר שייך לכל מדפסת ומכיוון שאני לא מבין בנושא החלטתי לשאול כאלה עם ניסיון וידע. דרך אגב, אני מחפש משהו עם טונר יחסית זול (מבחינת עלות לדף) שמעתי שיש גם טונרים חלופיים, אז אם הם עושים את העבודה, אפשר גם ללכת עליהם בקיצור, אשמח לשמוע את עצותיכם אני מקווה ביום ראשון לסגור את נושא הרכישה ככה שכל מי שיש לו מידע, מוזמן לרשום (אני לא בטוח שאני אוכל להיכנס לבדוק את ההודעות לפני יום ראשון, אז לא בטוח…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שלא תדפיס כול יום אבל פעם בכמה זמן היא תצטרך להוציא 400-600 דף במכה אחת . היא צריכה להיות בסביבות ה-600 ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מדפסת לייזר שחור לבן משולבת. דרישות - אמינות ושקט. חשוב מאוד שתהיה שקטה לאו דווקא בתהליך ההדפסה אלא גם בתהליך התחזוקה (אם יש כזה). כרגע יש לו מדפסת הזרקת דיו שמדי פעם עושה ניקוי ראשים ומעירה את הילדים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עם פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום. משהו איכותי שיחזיק המון המון זמן. עד 3000
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המדפסת המשולבת מיועדת לעבוד ברשת במשרד קטן של 3-5 עובדים ( הדפסה ,סריקה , צילום , פקס ) . האים כדאי לחשוב על הזרקת דיו או שלייזר יותר כדאי כלכלית ?? עומס העבודה בינוני עד קל , אשמח לקבל המלצות למכשירים . טווח המחירים עד 2500 שח . תודה . אין לי בעיה עם שחור לבן בלבד .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בכלל דבר כזה? אני יסביר, אני חייב משולבת כי אני כן צריך גם פקס מידי פעם, ואין לי גם יותר מידי מקום ל2 מכשירים נפרדים, נראה במשולבות לייזר הן יותר לעסק ומחיר ממש יקר ביחס להזרקת דיו, אבל העלות של טונר זולה יותר ומספיק ליותר דפים, יש המלצות ?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למדפסת טובה ואמינה? מיועדת להדפסת טקסט ותמונת פורטרט. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
דרישות: צבעונית סורק חיבור רשת (לא USB) טונר עם יחס עלות / תפוקה משתלם חברה מוכרת עם תמיכה מסודרת בארץ תקציב: מוכן להשקיע גם 2000 ומעלה בהנחה שהיא חסכונית. עדיפות: כוללת פקס וסורק כוללת WIFI בנוסף - אשמח לקבל המלצות לאתרים בהם ניתן לברר פרטים טכניים של טונרים כולל מס' דפים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם... מחפש מדפסת לייזר ש/ל עם אופצייה למשולבת . אני סטודנט כך שכמות הדפים בשבוע היא דיי גדולה. מה שחשוב לי: 1. חסכונית, כמות הטונר לדפים (הבנתי שישנם סדרי גודל שנעים בין 2000-5000 תלוי בתמחור המדפסת וטונר עצמו כמובן) 2. מדפיסה דו-צדדי (לא אופציונלי!!!) 3. עד כמה ישנה חשיבות לDPI כי עדיין מדובר בש/ל אז למה לא להסתפק ב-600DPI??? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר ביתית זולה ומינימלית. השימוש במדפסת יהיה יחסית נדיר לכן מהירות ההדפסה\תגובה לא מעניינת אותי. כמו כן ממשק החיבור גם כן לא רלוונטי. דרושה רזולוציית הדפסה של לפחות 600DPI. טונר מקורי זול יהיה פלוס גדול. מצאתי הרבה מדפסות זולות בZAP, יש המלצה לדגמים ספציפים ? בתודה מראש, מייק.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעיקרון, ראיתי את המדפסת הזאת http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1CQ3EB7226 ונראה לי שהיא היחידה שנכנסת במחיר הזה, השאלה כמה הטונר שלה חסכוני, האם היחס עלות/תועלת של דגם זה הוא הכי טוב שאפשר להשיג במחיר זה? האם משתלם להשקיע יותר במדפסת אם אני מדפיס סדר גודל של 100-200 דפים בחודש? (סטודנט) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משקולים של מחיר לפי דף ואיכות הדפסה החלטתי לקנות מדפסת לייזר. השימוש הוא ביתי ולכן לא צריך משהו יותר מדי "high tech", האמת שרציתי גם חיבור רשת למדפסת אבל לא נראה לי שאפשר להשיג את זה במחיר הנ"ל. ומכאן הדרישות : 1. מחיר - לא יותר מ 400-500 שקל 2. חדשה. 3. שחור לבן (ב 400-500 שקל אי אפשר להשיג משהו אחר) 4. תאימות ב windows (זה לא בעיה) אבל גם ב linux. 5. מחיר סטנדרטי לטיונר. בדקתי את האתר של KSP ומדפסות שנראו לי מתאימיות : Lexmark E120 ב 395 שקל HP LaserJet 1018 ב 460 שקל אשמח לקבל המלצות על מדפסות מתאימות והמלצות על שתי המדפסות הנ"ל בפרט.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לשימוש אינטנסיבי. שימוש רק בדפי A4 שחור לבן. מעוניין במדפסת אמינה, עם טיונר זול ככל האפשר ונגיש לקניה. מעדיף עם חיבור לרשת אבל לא חובה. אם התקציב נמוך מדי נא לציין ואראה אם אוכל להוסיף. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-