עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. זולה בסיביות ה300+ ש"ח, למטרות הדפסת מסמכים, וסריקה בסיסית... בעלי ראשי דיו זולים... עדיפות לזמינות מיידית באזור חיפה.

2. Started by zivi99,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 400 ש"ח. צורך: שימוש יומיומי לתמונות, ומסמכים בעיקר. איזו מדפסת הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by no_way,

שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by dg_142,

למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by THE FOX,

שלום, מחפש מדפסת טובה ולא יקרה לשימוש אקדמי, אפשר גם מדפסת שחור לבן. המדפסת מיועדת לשימוש להדפסת תכני שיעורים, מאמרים וכולי. אז המדפסת תהיה צריכה להיות אמינה ובעלת עלות הדפסה נמוכה. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ovadiadn,

צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מדפסת טובה ואמינה מחברה טובה. המליצו לי פה על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 באמת אחלה מדפסת, הבעיה היא שהדיו שלה יקר, כל הדיו של HP הוא יקר, מעל 100 שקל. ואז יוצא שאחרי 3 החלפות בערך כבר יכולתי לקנות מדפסת חדשה. אני רוצה המלצה על חברה אחרת, טובה ואמינה שהדיו שלה לא יקר כלכך, אבל בכל זאת יש לה מדפסות טובות. אשמח גם לקבל דגם ספציפי עד 500 שקלים. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי חברים. אני צריך מדפסת לשימוש פעם ב.. לא בשותף ביום יום. אשמח להמלצה +חנות זולה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב מה שחשוב לי זה הדיו השחור צבעוני פחות.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by ZiX,

לא רשמתי תקציב בכותרת כי אני לא סגור... אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית.. חסכונית.. תקציב עד 1200 בערך.. לא חשוב לי שידפיס מהר יותר , מהר פחות.. אלא שידפיס טוב , תהיה חסכונים ושלא תעשה בעיות.. אני משתמש בעיקר בשחור אבל מדי פעם משתמש בצבעוני אז אני מעריך שזה הפתרון היחידי.. תודה רבה (אשמח אם תרשמו לי כמה עולה טונר לכל מדפסת..)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  13. אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות צבע איכותיות. בבקשה תמליצו לי על משהו זה די דחוף...

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by Triple-z,

אני מחפש מדפסת טובה לבית, שתהיה טובה בדפסת טקסט וגם תמונות וגרפיקה, לא יקרה מידי וגם שהדיו לא יהיה יקר מידי.. בקיצור המדפסת הכי טובה ומשתלמת מה אתם ממליצים? (אם אפשר דגם מחיר ואיפה לקנות יהיה אחלה)

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום מכירה שלי ביקשה מימני להמליץ/להסביר לעל מדפסות וסורקים.. היא בקושי יודע לפתוח אימייל והשימוש שלה זה שימוש סטנדרתי לחלוטין להדפיס דפים ולסרוק מה שצריך הוא מורה בבית ספר וזה די חשובה לה.. אז אם אפשר לנסות לעזור כאן בכול אופן גם אני לא מבין גדול במדפסות אני צריך המלצה לחברה טובה שלא תאכזב אותה.. (אמרתי לה ש HP טובים) ובנוסף אני צריך לדעת האם יש מדפסת+סורק ביחד בסביבות ה 400-600 ש"ח ואפשר לינק והסבר על המדפסת.. בנוסף היא ביקשה שזה לא היה משהו מסובך כ"כ להפעלה ורצוי שההוראות על המדפסת כמו "סרוק" "הדפס" וכדומה.. יהיה אך ורק בעברית ! אגב אני לא בטוח אם זה שייך לצויד הקפי אך זה הדבר הכי קרוב שמצאתי למדפסות תעבירו אם זה לא לשייך לכאן תודה מראש

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by gman27,

חברים שלום . ראיתי פה מספר המלצות למדפסות אך רובם נגמרו בוויכוחים ללא המלצות אז תקציבי הוא עד 359 ש"ח. אשמח אם תתנו עצה טובה . תודה מראש

18. יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?

19. שלום אני מחפש מדפסת בתקציב של עד 600 וכמה שפחות כסף זה יותר טוב הדרישות שהיא תהיה אמינה וטובה והכי חשוב-שתחזיק להרבה זמן כמו כן אני לא רוצה מערכת משולבת אם אפשר אז מדפסת+סורק ביחד כאילו לא לחוד אבל ממש לא חייב סורק אני מעדיף בלי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש מדפסת שתפקידה יהיה לרק הדפיס תמונות התקציב שלי הוא בערך 300 שקל עם חריגה אפשרית המון תודה

21. שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yuval987,

שלום, אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים [שחור לבן וצבועני] משהו בעד 500,יש דבר כזה? היחידה שמצאתי ביתיים זה זאת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13649 אבל אני מחפש משהו קצת יותר זול. עריכה: מצאתי אחת במחיר שלי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11180 מישהו מכיר אותה? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  25. מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים