ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת צבעונית. כמות הדפסות 100-150 לחודש, הדפסה דו צדדית חובה. התקציב כולל אחריות דיו לפעם הראשונה וכו'. ההתלבטות שלי כרגע היא: HP Officejet Pro 8600 Plus במחיר כולל של 1017 ש"ח או Brother MFC-J4410DW במחיר כולל של 977 ש"ח עם נטייה ל- HP עריכה: אם יש מישהו פנוי שיכול לתת איזה טיפ / ייעוץ / ערגלית אני אשמח. אני רוצה להזמין היום מהחנות ששמתי בקישור. תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק להמלצה על עכבר לא אלחוטי דגשים עיקריים: שיהיה מאוד נוח ואיכותי עד 250¤. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך Gforce 6600 GT הייתי מעוניין לקנות מארז + ספק כוח עד 500 ש"ח. הדגש שאני רוצה לשים עליו לב זה נושא השקט. אני רוצה שהמארז והמאוורים בתוכו יהיו שקטים,בנוסף שיהיה חזק מספיק להחזיק את המערכת שלי. אשמח אם תציגו לי כמה סוגי מארזים וספקים שאני יכול לרכוש במחיר שנתתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום מצאתי בנועה מחשבים מצלמה של לוגיטק ויש שם שני דגמים שנראים די זהים וגם המחיר זהה אז מה ההבדל ביניהם?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8841#detailed תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ערכות מקלדת ועכבר: 410 ש"ח Microsoft Wireless Optical Desktop Microsoft Wireless Optical Desktop Elite 470 ש"ח 310 ש"ח Creative Wireless Optical 6000 Desktop יש הבדל במחירים השאלה היא מה עדיף לקנות.... התדר של קריאטיב הוא 27 ,ושל מיקרוסופט אני לא יודע כמה, יש הבדל בתדרים?? ועל מה זה משפיע?? ובכלל איזה ערכה כדאי לי לקנות? אני חושב שעדיף של מיקורוספט,אם כן למה? אני צריך סיבה להוציא עוד 100-160 ש"ח,ובין 2 המקלדות של מיקרוסופט מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזאת לא בדיוק מטרת הפורום אבל אני ממש אוהב את העצות מהאתר הזה. יש לי שני רמקולים גדולים שאני מעוניין לחבר לטלוויזיה שלי (אין סנטר אבל אפשר כמובן לרכוש אם זה יהיה מהותי) עם חיבורי RCA. האם יש לכם המלצה לרסיבר שלא עולה כמה אלפי שקלים שיוכל להתאים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (בנוסף למחשב הנייח) וחשבתי לקנות מתאם Infra דרך USB, כדי שאני אוכל לחבר את הלפטופ לרשת הביתית בלי להתעסק עם יותר מדי חוטים, וגם כדי שאני אוכל לקחת את זה איתי ולחבר למשל למחשבים של חברים שלי דרך ה-USB. מהם המהירויות של התקן הזה, והאם זה מאפשר הורדות/גלישה באינטרנט/ משחקי רשת בקצב סביר? אני לא צריך משהו יותר מדי. חיפשתי ב-Google וראיתי שמוכרים ב-p1000 את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3128741#detail *אם כבר אז כבר - חיפשתי עוד וראיתי משהו הרבה יותר זול אבל נראה שונה כי לפי התמונה זה חיבור ישיר בלי חוט (כמו diskOnKey), אבל עולה 90 ש"ח. אין מצב שהנייד יהיה מול הנייח, אבל מה הטווח של הסיפור הזה? מה אומרים? Vega
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה לקחת?? אם לא יש הצעות משהו? http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה דיסק נייד USB לשימוש בלימודים כך שאין אפשרות להתקין דריברים והרבה סוגים ומפרטים יש בכלל טעם או שהוא לא יעבוד . סוג מסוים עדיף או שכולם מבחינה זאת אותו הדבר
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לכיוון טלוויזיה מה זה המושגים RF D/K RF B/G RF I/I ודבר שני באיזו שיטה עובדים בארץ ? PAL או NTFS
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-