ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת לשימוש ביתי, בעלת פקס וסורק (שמתי עין על HP5610) הזרקת דיו/לייזר ? לטווח הרחוק, טיונר דיו, איכות
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אלחוטית עם אפשרות AIR PRINT.יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה על מדפסת משולבת אשר השימוש בה יהיה לפעמים לטקסט ולפעמים לשילובי תמונות. חשוב שתתן איכות תמונות מעל לממוצע. השימוש די מועט, כ 10-15 דף לחודש. תקציב פתוח אבל לא חושב שצריך לייזר או יותר מ 1K. רוב תודות
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש מדפסת ביתית לשימושיים מאוד בסיסיים (לצורך העניין כ- 30 עמודים בשבוע). המדפסת צריכה להיות משולבת עם מכונת צילום, אין צורך בפקס. כמו כן, חשוב השיקול של המחיר של מחסניות הדיו - אין לי בעיה גם עם דיו חלופי. אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- חשוב: * שהמדפסת תהיה חסכונית - שאני אוכל להדפיס הרבה דפים עד שאני אצטרך להחליף טונר או ראש דיו. * אמינות - שהמדפסת תוכל להדפיס PDF של 300 עמ' מבלי שזה באמת יזיז לה. * שהמדפסת תוכל להדפיס משני צידי הדף - אוכל להתפשר על תכונה זו. - לא חשוב: * איכות - אני לא גרפיקאי ולכן אני האיכות צריכה להיות מינימאלית ע"מ שאוכל להדפיס ספרים ומאמרים לקריאה. * גודל המדפסת - לא באמת חשוב לי מה גודלה וכמה היא שוקלת.. * מדפסת לייזר או דיו - לא משנה. - הערות נוספות: * יש לי העדפה למדפסת צבעונית, אך בסופו של דבר אני אבחר במדפסת שהכי תתאים לי. * אני מחפש מדפסת שתעלה בסביבות 600 ש"ח. תודה רבה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת. את בחירתכם למדפסת בצעו לפי השיקולים הבאים. 1 הכי חשוב שמכלי הדיו יהיו הכי זולים . 2 שהמדפסת לא תהיה יקרה(כלומר מדפסת הזרקת דיו). 3 איכות ההדפסה לא חשובה כל כך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל מדפסת יותר טובה ויציבה שתחזיק יותר זמן ולכן תמליצו לי על מדפסת משתלמת בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה מדפסות אתם ממליצים? איזה חברה עדיפה? האם עדיף מדפסת עם ראש דיו צבעוני אחד או שלושה ראשי דיו? עדיפות כמובן למדפסת אמינה ככל שאפשר עם ראשי דיו זולים...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
עם סורק. תקציב של עד 350 שקל. לא רוצה HP עקב נסיון רע שיש לי עם המדפסות הזולות שלהם. ראיתי באייבורי במבצע CANON MX395 במחיר של 325. האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לעוזרים לאחר שקראתי את ההמלצות השונות הבנתי כי מדפסות של קנון או HP הם הסבירות ביותר אני לא מדפיס הרבה, ורק חומרי לימוד, אך מחפש מדפסת שתהיה אמינה וחסכונית חשבתי על ה HP 5943 או סוג מסויים של קנון טווח המחירים הוא עד 500 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-