עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Rhx,

שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by semi-t,

היי ראיתי באתר של Thermaltake שהם מביאים עם חלק ממארזי ה- LAN Party שלהם רצועות נשיאה למארז.. למסיבות רשת וכדומה.. האם יש אפשרות להשיג איפשהו רצועת נשיאה/ידית למארז? או שאולי ניתן לעשות אחת כזו.. יש לי מארז של Antec 1088 והוא אממ די כבד למען האמת כדי לסחוב אותו.. (אני לוקח אותו פעם בחודשיים ככה לניקוי בלחץ אוויר אצל אבא שלי..)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8074

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by ICEMAT,

ICEMAT v1 black יש לי סטוק של פאדים כאלו למכירה .. למי שמעוניין שיתן פרטי ...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by kobi_af,

שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by fl3r,

שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  11. שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by bobby323,

שאפשר לשחק איתו חלק משחקים כמו DOOM וכל אלו, ב XBOX זה כובד חלק ב PC חייבים מקלדת ועכבר יותר כיף לשחק עם סטיק,מניסיון

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by ariel7766,

חברה אני לא יודע מה זה חיבור מולקס כל הזמן אני שומע על זה בקשר ללוח אם ובקשר לחיבור ספק כח תסבירו לי מה זה ואיפה זה נמצא במחשב? למנהלים לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם צריך תעבירו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Falcon007,

איזה אפשרויות יש לי חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים והשלט של פאקארדבל? אם אני אחבר אחד מהמוצרים האלה: http://zap.co.il/models.asp?sog=C-InfraRedAdaptor ואשתמש בכל שלט, אני אוכל לשלוט על המחשב?

15. היי אבא שלי משלם 150 שקל בשנה על דיו. אם הוא יקנה מדפסת לייזר זולה (סביבות 500 שקל) מה תהיה משמעות העלויות מבחינת הדיו, האם הוא יחסוך משהו מבחינת הדיו?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by avivlevy,

תגידו איזה מארז הכי טוב ? ANTEC P180 coolermaster wavemaster lian-li pc V1000 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK או מארש אחר במחיר 900-1100 שקל אז מה לקנות?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by aviramb,

שלום, אני דיי חדש פה ויש לי שאלה. אני מעוניין לקנות מארז חדש (למערכת חדשה) כשהדרישה העיקרית שלי היא שקט. מארז שחור לא בא בחשבון והתקציב הוא עד 1000 ש"ח (למארז + ספק). אני לא מתכוון לעשות O/C או לייעד את המחשב למשחקים "כבדים". צימצתי את הבחירה שלי במארזים לשתיים: Antec High Performance 1088 AMG או COOLER MASTER Cavalier 3 ההבדל הוא בספקים, שידוע לי שהספק של ANTEC הוא הרבה יותר טוב אך CM הוא מארז יותר אסטתי וקומפקטי אך הספק שלו 350W ואני לא יודע אם הוא שקט או לא מה דעתכם? אולי יש לכם SETUP יותר טוב?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shlomibandit,

תציעו לי ג'ויסטיק טוב עד 150 -200 שקל שיהיה טוב למשחקים..

19. Started by Guy King,

שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by FatalElement,

איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Royz,

שלום. אני זקוק לעזרה בבחירת מארס למחשב חדש. חשבתי על המארז הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2578 - האם המאווררים שקטים? או אולי זה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7222 - האם המאווררים שקטים? אני לא חושב שאני אעשה oc אבל חשוב לי מאוד שהמארז יהיה איכותי, לא מרעיש ועם זרימת אוויר טובה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.