ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אחרי קצת קריאה פה בפורום הבנתי שאני מחזיק את העכבר fingertip. ניסיתי כמה פעמים להתרגל ל palm אבל התנועה של הזרוע לא נוחה לי. הרבה יותר נוח לי להזיז את פרק כף היד. העבודה היום יומית שלי היא תיכנות וכל מה שמסביב (אופיס, דפדפן וכו'). אני עובד על שני מסכים רחבים. חשוב לי - דיוק והרגשה של דיוק. העכבר שיש לי היום מרגיש לי כאילו שאני מפספס איתו את הנקודה שאליה רציתי להגיע ודורש ממני לנסות שוב ושוב. Dpi - רצוי גבוה בגלל העבודה עם שני מסכים ברזולוציה גבוהה. כפתורים צדדיים - רצוי לפחות שניים לפעולות קדימה/אחורה. ממה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש את אלו: G300 הבנתי שהוא מרגיש ממש מדוייק אבל הגלגלת שלו לא נראית נוחה במיוחד. והלחצנים העליונים מועדים ללחיצות שגויות. Zowie fk - נראה פשוט ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 זיכרון מוטמן 16mb זאת הסיבה היחידה שאני קונה את זה (עוד לא סגור) שאלה לי אחרונה , יש אחד כזה רק עם 160GB במקום 250GB (כאילו גם עם 16mb זיכרון מוטמן)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בבעלותי הכוכב הבא : זאת מצלמת רשת בעלת ראש מסתובב, בצבע לבן - זהו המידע היחידי שיש לי.. דרושה עזרתכם בזיהוי המוצר בשביל הורדת דריברים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי די חיבורי חשמל שיוצאים מהספק. האם יש כבל לפיצול חיבורים או שאני צריך להחליף ספק כוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
מדובר במכשיר לשימוש כGPS...הנה לינק למכשיר המדובר איך הוא מבחינת אמינות? שימוש? אשמח לקבל את כל הדעות שיש לכם\לכן עליו, מה טווח המחירים שבו הוא נמכר? תודה רבה....ערן.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר Razer Deathadder 2013 ראיתי שבארץ המחיר באזור ה320 שקל באיביי ראיתי שיש מישהו מהונג קונג שמוכר באזור ה200 כולל משלוח כדאי להזמין ולחסוך שליש מחיר או שיש זיופים ועדיף לשלם יותר ולקנות בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד קניתי מכלי דיו למדפסת ה-HP המשולבת שלי מקרביץ. אני שוקל לקנות מדפסת משולבת של CANON, אבל האם מכלי הדיו שלה זמינים בקרביץ או שאני אצטרך כל הזמן להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מארז של tt xsaer3 וחשבתי להחליפו במארז קטן יותר. ראיתי שניים שמצאו חן בעיני Cooler Master Cavalier 2, thermaltake tenor הקולרמסטר מגיע עם ספק, האם ספק רגיל יכנס לTT, ואיך המארזים האם מתאימים לשימוש כמחשב שפועל כל היום?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בירצוני לקנות עכבר חדש לא משנה לי של איזה חברה ואני משחקים במשחקים אני לא רוצה שהעכבר פתאום יקפוץ למקום אחר במסך או שהוא יתכה חשבתי ללכת על הG5 אבל אמרו לי שהוא ליזר וזה לא טוב כמו עכבר אופטי, וחחשוב לי הדיוק. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד מקצועי שיהיה מדוייק וטוב למשחקיי רשת יש ברשותי עכבר mx1000 תפרטו לי בבקשה על הפדים למשל על דגמי הסטילפד מה ההבד בינייהם?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
איך החברה הזו? פעם ראשונה שאני רואה אותה, הספקים שלה ג'נריים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לגיימינג כבר די הרבה זמן אבל בגלל שיש לי מספר דרישות אני לא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק... אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר לגיימינג אבל אני רוצה להשתמש בהן גם עם הגלקסי שלי, הייתי רוצה שהכבל היה מתנתק מהאוזניות ולא יהיה מחובר בצורה קבועה והתקציב שלי הוא מתחת ל 150$. אז אם מישהו יכול לעזור עם זה אני מודה לו מראש ומקווה שתעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון, בעבר הייתה ברשותי מקלדת: microsoft multimedia keyboard 1.1 והיום ברשותי: microsoft wireless desktop 2000 במקלדת הישנה המקשים היו גבוהים מהמקלדת החדשה (מה שהיה לי הרבה הרבה יותר נוח) וכמובן שבעת לחיצה, באמת הרגשתי את המקלדת. רציתי להבין האם יש שם/סוג ברור להבדל בין המקלדות? כלומר בגובה הזה של המקשים.. בהתחלה חשבתי שהקודמת מכנית, אך מהר מאוד לאחר בירור הובהר לי שלא. אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לדעת, וכמו כן לשמוע על מקלדות בעלות קונספט דומה הנמכרות כיום. תודה ענקית!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצבב?? האם הספק של A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER הוא ספק חזק או שזה ספק גנריי ויכול להישרף לי ושווה לי להחליף אותו בספק חזק יותר או שזה ספק מעולה שרוב האחוזים לא ישרף לי? ואותו שאלה על הספקים של raidmax האם הם גנריים או הם לא והם טובים מאוד בשביל להחזיק מחשב חזק ולא להישרף...?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כ"כ לאן לקשר את הבקשה, אבל אני חושב שזה רלוונטי לפה. אז ככה, יש לי כרגע את הציוד היקפי הבא: SteelSeries Siberia V2 Frost Blue Microsoft Side-Winter X4 Keyboard Deathadder 3500 Black Edition QcK+ Diablo III קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת על הציוד ההיקפי והשילוב, ויחד עם זאת אני מעוניין לעצב את העמדה שתהיה יפה, הכוונה היא שאני צריך עמדה לאוזניות שתהיה מתאימה, והקטע זה שיש לי גם במחשב עצמו מהמארז LED בצבע כחול חזק, אז יוצא שיש לי 2 לדים בצבע כחול - מהמחשב והאוזניות, ואחד אדום - מהמקלדת. עכשיו אני רוצה להוסיף את הלדים האלה שיש מאחורי המסך של המחשב? שאומרים שזה עוזר לעיניים או משהו כשאתה במחשב בחושך... בכל אופן אפשר רעיונות לעיצוב לפי מה שכתבתי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... זה היה נראה לי הכי מתאים אני צריך מתאם שיהפוך את העכבר שמתחבר בusb לחיבור p2p כדי שאני יוכל להכניס אותו למתאם מסוים שנותן לי לפעול על 2 מחשבים ביחד כמה דברים 1) איפה אני קונה את זה? 2) כמה זה עולה? 3) השינוי בחיבור משפיע על העכבר ועל הביצועים שלו? ( סוג העכבר - mx518) תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-