ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר ציוד היקפי של אפל למחשב רגיל כמו מסך, עכבר, מקלדת ועוד.... ושיעבוד כמו שרציך אם הוינדוס והלינוקס.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי Gamepad : Logitech Dual Action ... הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ... ניסיתי לכייל באמצעות לוח הבקרה ב windows לא עזר ניסיתי להתקין ת'פאצ'ים החדשים מ Logitech וכלום! זה נשאר ככה... למרות שלמראית עין הם במרכז ..... החלטתי שלפחות אני לא אשתמש באנלוגי ורק ב D-pad ולא מצאתי שום דרך לבטל את האנלוגי... אין שום כפתור שמכבה את זה וגם לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה... דבר יחידי שמצאתי זו תוכנה שמחליפה בין האנלוגי ל D-pad (מבחינת שליטה) אבל זה לא פותר את הבעיה אני עדיין נוטה לצדדים גם שאני לא נוגע בכלום... משהו יודע על איזה טריק לבטל את האנלוג לפחות ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
זה הדרישה....ושיהיה שקט... מחיר סביר... ואיך הספקים של Spire?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות גיימינג עדיפות לקשת, חובה עם מיקרופון, בתקציב של 200 ש"ח עם טווח חריגה של 50 ש"ח. אני לא אשתמש בהם לסרטים ולמוזיקה, אך ורק למשחקי FPS. אין לחץ, אז אין מניעה להזמין מחו"ל (eBay ו-Amazon מבורך). תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שילוב של עכבר+מקלדת אלחוטית בטווח מחירים של עד 1000 ש"ח השימושים יהיו לרוב עבור HTPC וקצת עבור משחקים הנתונים שהכי הכי חשובים לי שיהיו הם (בסדר יורד....הכי חשוב מבחינתי זה מה שרשמתי ב1) 1.אמינות החיבור - שלא יהיו שום ניתוקים לא רצוניים 2.שהמקלדת והעכבר לא יהיו זוללי סוללות ושאני לא אצטרך כל כמה ימים להחליף ו/או להטעין 3.שהמקלדת והעכבר יהיו נוחים לשימוש מבחינת אחיזה והקלדה 4.שהעכבר יהיה מדוייק ככל האפשר כי כמו שאמרתי אני אשחק גם קצת במשחקים חשבתי על הסט הבא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372067 ויש לי גם אפשרות לקנות אותו ב100 דולר כולל משלוח לארץ דרך EBAY http://cgi.ebay.com/Logitech-MX5000-Cordless-Desktop-Laser-Combo-Mx-5000_W0QQitemZ30024864753…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק LX710 והוא מגיע עם העכבר LX7. הבעיה התחילה לא מזמן והיא שכאשר עושים תנועות איטיות (לדוגמא: רוצים למזער חלון מסויים אז אתה זז לאט עם העכבר...) הוא קופץ כזה ולא עושה תנועה חלקה... הבעיה החלה ניראה לי (אני ממש לא בטוח) שעדכני את הדרייבר שלו. אבל הבעיה גם קוראת שהSetPoint סגור... אז איך אני פותר את הבעיה? נ.ב... ניסיתי להחליף את החיבור לUSB וזה לא עזר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הכינוס השנתי של פורם המיקרופרוססורים נגמר וניתן למצוא עליו הרבה חומר ברשת במרכז העניינים הנציגות של אינטל ו AMD... העניינים המרכזים של הפורם השנה היו צריכת החשמל של מערכות מחשב, מיקרופרוססורים בעידן ה 10GHZ ותיקול בעיות צווארי בקבוק של שאר גורמי ה I/O ככל שהמעבד נעשה מהיר יותר, והגבול שבין הגיגה הרצים לביצועים... ואפילו אינטל אמרו - "מגה הרצים זה לא הכל" אולי לא ציטוט מדויק... [bigsmile] אני לא ארחיב יותר מידי רק יתן את מפת הדרכים של AMD ויכתוב את הנקודה שלי בפיסקה האחרונה. [bigsmile][bigsmile] כמו שניתן לראות ל K7 יש עוד שתי ליבות שלמות ללכת אחרי הפלומינו הנוכחי וכל זה במהלך של שנה כשהליבה הבאה (THOROUGHBERD) שהיא גרסת ה 0.13 של הפלומינו מתוכננת כבר במחצית…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר מחשב לטלויזיה שמרוחקים אחד מהשני, כלומר, ללא כבל, בכדי לצפות בסרטים? (לא HD). כלומר, שהתוצאה תהיה ממש כאילו חיברתי את המחשב לטלויזיה ב HDMI ישיר, בכדי לקבל שליטה מלאה על המחשב מהטלויזיה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה מסודרות המקלדות? יש חשיבות לסיבה שהאותיות לו מסודרות לפי ה ABC ו א'ב' כמו המספרים?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח להבין איך קונים אוזניות גיימינג טובות. יש כל כך הרבה סוגים של אוזניות וכל כך הרבה חברות. מהם "תנאי הסף" לדעת האם אוזניות מסויימות הן טובות? יש דברים מסויימים שצריך לקרוא במפרט כדי לדעת שהן טובות? אני מחפשת אוזניות מחוץ לאוזן עם מיקרופון, ששומעים בהן טוב ובמחיר נמוך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לדעת עם העסקה הבאה משתלמת הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר [h=1]HP LaserJet Pro M1212NF[/h]http://www.freedio.co.il/items/172791
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רכשתי נורה שמתחברת לשקע USB מתוך 4 שקעים בחזית המארז הנורה פועלת רק בשניים. אחד כן ואחד לא כנ"ל בסוללה להטענת מכשירים סלולארים שיש לה שני שקעי USB
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לבית חשוב לי שהמדפסת תהיה טובה, אמינה וחסכונית כמה שניתן בדיו\טונר. בהתחלה שקלתי לקנות מדפסות "זולות" ב200-250 שקל, אבל כשראיתי שיש מדפסות לייזר ב400 שקל החלטתי שעדיף לי כבר ללכת עליהן, כי בכל מצב אני אשלם את הכסף הזה אחר כך על דיו. חיפשתי בפורום וראיתי המלצה על 2 מדפסת XEROX 3122 וHP1020. המדפסת האלו דיי קרובות לסכום שלי, אבל לבנאדם שהתחיל מ250 לעלות ל600 זה לא בחשבון. שאלתי היא מה ההבדל בין המדפסות הנ"ל לXEROX 3117 וHP 1018 שזולות יותר בכ100-150 שקל, והאם שווה להשקיע בהבדל הזה. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרגע מקלדת PS2 ישנה (מאוד) שאני צריך להחליף רק בגלל שהיא כבר עשתה את שלה. יש לה את הכפתור ה-נ-פ-ל-א ON/OFF שלא קיים היום באף מקלדת מזורגגת! אני יודע שלפחות להדליק את המחשב אפשר מכל מקלדת PS2 (לפחות אצלי). *אני הגדרתי בביוס להדליק ממקש הרווח. רציתי להביא את המקלדת Microsoft 500 שהיא מקלדת PS2 ובעלת התכונות שאני מחפש, אך מסתבר שזה חלום לא בר-ביצוע. אני צריך להתקדם... המקלדת הזאת גם טובה לי, אך היא פאקינג USB!!!: https://www.pc365.co.il/product-9216-מקלדת_Dell_KB_522_Wired_Business_Multimedia_USB_Keyboard_במלאי יש לי לוח ASUS P8P67PRO שאלות: א. האם אני אוכל להדליק את המחשב ממקלדת ה-דל הזאת דרך ה-USB? ב. …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-