עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Injury`,

* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אשמח למשו נוח וטוב, אני לא יודע בדיוק מה התקציב אבל ניראלי 100-200 ש"ח זה מעל ומעבר בשבילי. עד עכשיו השתמשתי בלוגיטק של 50 שקל והוא עדיין טוב פשוט רוצה משו יותר טוב עכשיו. מעדיף לקנות מksp אבל זה לא קריטי. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by haim.hdd,

שלום, מחפש המלצה לעכבר חוטי לגיימינג עד 350 שקל. אחרי שקניתי פעמיים את RADAZR DEATH -ADDER 3500DPI ופעמיים העכבר הזה נהרס לי עם אותה תקלה - אעדיף לא לקבל המלצות לדגמים של חברת RAZAR. אבל אשמח להמלצה על עכבר בעיצוב שלו, כלומר לא הרבה מקשים, DPI מעל 3000. חיים

4. Started by redead,

ואני צריך שימליצו לי על איזה משהו טוב.. לא כולכך אכפת לי אם הוא יהיה אלחוטי או לא והתקציב עומד על בסביבות 300-400 שקל..

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  5. זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. ^ התוכן בכותר. תודה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by BaconMan,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר של לוג'יטק Anywhere Mouse http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5846&cl=us,en לא מצאתי שום מקום בארץ שמוכר את העכבר, מישהו יודע להגיד לי איפה קונים את המוצר הזה? וגם יודע להגיד לי איזה מקלדת אני יכול לחבר אליו כדי להשתמש באותו משדר? (הוא מגיע עם משדר שאפשר לצרף אליו כמה מוצרים ביחד).

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by A_D,

אני מחפש מארז הכי שקט שיש אבל הכי מקורר ויפה עד 700 שח ניתן גם לחרוג

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by tmp,

שלום, אני נוסע לחול בקרוב ויש לי תקציב של 80 דולר, החלטתי לקנות מארז בסכום הזה.. בינתיים ראיתי רק את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811156180 שעושה רושם כמארז טוב.. ואהבתי גם את המארז הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811146001 אני רק לא בטוח לגבי האיוורור שלו.. בגדול רציתי לשאול עם המארזים האלה טובים, מי מהם יותר טוב ואם יש הצעות יותר טובות, אשמח לשמוע (80 דולר)

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז יפה שהיה מעוצב ולא סתם מלבן. המחיר אם יש ספק כוח טוב שהיה עד 780)אם לא צריך להחליף ספק( במידה וצריך אז עד 395 ואם אין ספק אז ב295 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז שיש אותו בחנות KSP שיעלה עד 395 שהמאז היה טוב ועם ספק נורמלי ובבקשה אל תציעו לי את המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by solo53,

מארז רגיל אבל שבחלקו התחתון הקידמי לא יהיו כפתורים לדים ושאר ירקות לצורך הוספת או החלפת מאוור קיים זא כל הכפתורים ולדים גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by solo53,

עד עכשיו עבדתי עם מארז פול טאור 6 מיסלות לכוננים כי היו מותקנים מלא דיסקים וכוננים הכל בוטל נישאר כוננן 1 ודיסק אחד במגירה נישלפת כל החורים בחזית נסגרו יש רק שני מאוורים אחד בחזית למטה השני מאחור למעלה מעל הספק המחשב עם AMD ישן XP2800 בעבודה קשה מגיע ל 49 מעלות קירור מקורי חוץ מיזה אין שום מאוורים עכשיו לעינין רציתי להחליף למארז אחר מידי ניסיתי על מארזי שלי הגעתי עד 4 מאוורים אבל העינין מתבשל ברצוני להחליף את המארז הגדול כי הוא כבד "מברזל" בקושי ניתן להזיזו מניסיונכם הייתי רוצה המלצה על מארז שלפחות יתן ביצועי קירור כמו הישן הבעיה במארזים הקטנים יותר כי הספק נימצא בחלק הגבוהה האחורי של המארז ותמיד יתחמם הלוח הוא ATX גדול ויש מארזים שבקושי ניכנס בו מדובר על מיספר מארזים כ…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  15. Started by bendan7,

אני מחפש מארז וספק טובים עד 600 ש"ח ?? יש לכם המלצות <?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by asmon,

עם 3800X2 ו 7900GT אפשר להשיג משהו ב500 שקל שיחזיק את זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Raiden,

שלום אני מחפש מארז איכותי וספק חזק (380 -420 W ) בסכום כולל של 500 - 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני צריך מארז וספק, להקום שממנו אני קונה אין הרבה חברות, רק את ההכי גדולות (אין אפילו ANTEC) אשמח לשמוע כמה השצעות כך שאולי יהיה להם אחת מהם מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 קירור למעבד arctic cooling pro 7 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by A1,

הי, הודעה זו היא בהמשך לדיון שנפתח בטעות בפורום הלא נכון ואפשר לראות אותו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104464.0 קניתי לאחרונה חלקי מחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי. אני מחפש מארז Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver ואין לאף אחד. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... הרבה אתרים מדווחים כאילו יש להם במלאי למרות שכאשר מנסים להזמין מתברר שבעצם אין... בין השאר גם לוג'יק פי.סי, פנדה, נעה, למיר ואחרים. כולם מנסים למכור לי את הכתום... מישהו שמע או יודע על מקום כלשהו שיש לו …

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by Psychedelic,

שמתאים ללוח רגיל ATX... שיהיה זול ופשוט בלי שלטים ודברים מיותרים..ובלי ספק כוח. תודה..

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by Chymes,

אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by landmn,

מחנות שאפשר להשיג בה גם את שאר הרכיבים במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים