ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
https://hwzone.co.il/advert/סוויצים-למקלדת-מכנית-kailh-box-navy/ כל המידע פה החלטתי ללכת עם סוויצים אחרים בסוף אבל אני מניח שיש כאלו שיאהבו את אלה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
העדפה לאנגלית בלבד , תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היא ישנה אבל אני רגיל אליה וזו שאצלי כבר זמנהעבר כמעט לחלוטין. אני לא מוצא בארץ איפה מוכרים כזו תאמת גם לא בחו"ל. אם מישהו יודע אם עדיין מוכרים אותה ואיפה אשמח לקבל עדכון. ואם איןאותה יותר למכירה אז מה המקלדת הכי קרובה לזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי העדפה לחברה מסויימת , מחפש מקלדת עם איכות בנייה גבוהה , שתהיה עמידה והעדפה למקלדת שמסוגלת להכנס לתיק של לפטופ 17'
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש באתרי השוואות מחירים שונים לא הצלחתי למצוא מקלדת הכוללת בפנים עכבר מסוג טראקבול. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אולי כן אפשר לקנות כזאת. ולא בחו"ל. ורצוי גם לא משומשת. אני לא מעוניין אבל במקלדות עם Touchpad או ג'ויסטיק (הדבר הזה שנראה כמו מחק במחשבים ניידים) משולב. רק טראקבול. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-