עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eliil1,

אני רוצה להחליף אותה כי היא אלחוטית... למישהו יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iyehuda,

יש המלצות ? מעדיף מסכום קטן ממאה ש"ח אם קיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by EnterOC,

אהלן חבר'ה, אני מחפש לוח כתיבה איכותי וטוב שאוכל לכתוב בו את כל המהלכי שיעורים וכו' ואז לשמור את הכל במחשב ראיתי 2 דגמים: Genius G-NOTE 7100 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJDFFC738&cfm=7E05AFD1 וזה DIGIMEMO A402 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=XNDigiMemA402 למישהו יש ניסיון עם אחד הלוחות האלה? או המלצה ללוח אחר שהשימושים שלו כמו בלוחות האלה תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני , ברמה יחסית נמוכה כדי לשנות מסמכים סרוקים במחשב לא לציור או לסרטוט , אין לי מושג מה נחשב טוב או איזה כדאי מי שיודע שיתן לי דגם ספציפי תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. https://hwzone.co.il/advert/סוויצים-למקלדת-מכנית-kailh-box-navy/ כל המידע פה החלטתי ללכת עם סוויצים אחרים בסוף אבל אני מניח שיש כאלו שיאהבו את אלה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by MIKI23,

התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by God4U2,

HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  13. אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  15. אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by daniel0089,

אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Meir787,

רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  20. מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by domuzy,

מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by 1,

אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  25. העדפה לאנגלית בלבד , תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.