ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
תגידו מה ההבדל בין שני המארזים האלה ואיזה כדאי לי יותר ללכת? כי אני יקנה כבר מזיגזג...(גם יש לי הנחה שם....סיפור ארוך...) אז איזה יותר כדאי לקחת ומה ההבדל בינהם כי הם נראים לי אותו דבר (אמרו לי שהATOP הוא חיקוי של הסנשיין...זה נכון?) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2879 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2666 217.132.53.230 --------------------------------------------------------------------------------
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש את הCANON A70 המוכרת לכולם, והומלצה בידי הרבה אנשים בתור מצלמה מעולה וטובה לשוק הביתי הממוצע, ויש את המצלמה הזאת של סוני: Sony DSC-P10 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=43&cID=34 למצלמה של הסוני יש 5.2 מגה פיקסל לעומת הקאנון שהיא עם 3.2, אך יש עוד הרבה פיצ'רים ודברים שאני לא מבין, אז כאן הגיע תורכם להסביר לי מי יותר טובה :-) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לזרוק כמה שפחות כסף אז תענו לי כמה שיותר ברצינות מה עדיף. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MOS&DRID=9201846 או http://www.starcom.co.il/product.asp?product=433 האם ההבדל בייניהם יהיה לי גדול? (אני גיימר לא קטן , אני יודע שהלוגיטק מצויין למשחקים אבל האם הוא שווה את זה?)
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ככה, מחר אני מתכנן לקנות את המצלמה הדיגיטלית של hp hp photosmart 720 דבר ראשון, למישו יש אותה? מה אתם אומרים עליה? והדבר החשוב, אני חדש לגמרי בתחום, אין לי שמץ של מושג בזה... רציתי שתמליצו לי על תוכנה להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ועריכה, משו פשוט וממשחק נוח להפעלה... אני מניח שאם המצלמה אני יקבל תוכנה נחמדה אבל רציתי לדעת אם מישו יכול להמליץ לי על משו שהוא יודע שיותר טוב בתודה מראש יונתן
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכברMicrosoft Wireless Optical Mouse 1000. פתאום הוא הפסיק להגיב. גם אחרי שהחלפתי בטריות, עדיין הוא לא מגיב. יש ממנו ומהמשדר אור, אז אני לא יודע מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בדרך לאוברקלוק (הראשון שלי!?$!?$!) .. והבנתי שני אצטרך ספק חדש (מפני שהספק שלי הוא ג'נרי ושהוא מספק רק 300W). תוכלו להגיד לי כמה וואט אני אצטרך בספק החדש? איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של 250-300 שקל (חברה ודגם בבקשה)?EDITED: עוד שאלה שנזכרתי בה: מה יותר טוב בספק כוח, שיש לו ACIVE PFC או PASSIVE PFC? המפרט שלי הוא: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe ATi Radeon 9500 Pro 2X256 MB DDR 400 By SpecTek ומתוכם אני אעשה אוברקלוק עד המקסימום שיינתן לי לכרטיס מסך ולמעבד (תהיה לי גם מערכת קירור מים לצורך זה). תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אני ממש מתחרפן בימים האחרונים ואני חייב שמישהו יחליט בשבילי יש לי כרגע מדפסת hp 6500a שהתקלקלה (כבר אין אחריות) והיא לא מושכת דפים, אני לא יודע מה עלות התיקון אבל אמרו לי במעבדה שהבדיקה היא 100ש"ח ואני גם בדיוק צריך ראשי דיו חדשים. המינימום שזה יעלה לי זה 290ש"ח. אני מעריך שהתיקון לא יהיה יותר מ100ש"ח נוספים אבל אין לי מושג כמה עולה התיקון. אני מתלבט האם לקנות במקום את הCanon Pixma MX435 Wireless במחיר 380ש"ח והיא מגיעה עם ראשי דיו ושלוש שנות אחריות. בגדול זה מסתכם לשאלה של, האם להוציא 380ש"ח לתיקון מדפסת מעולה או להוציא 380ש"ח ולקבל מדפסת חדשה פחות טובה(אני חושב) +שלוש שנות אחריות. חפרתי אבל אני חייב עזרה בהחלטה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את העכבר הנ"ל ואני מרוצה so far לפני שקניתי אותו הייתי בטוח שהמטען הוא רק פריוילגיה למי שלא רוצה להשאיר את המחשב דלוק בזמן הטענה אבל לא הצלחתי לטעון אותו בעזרת USB בלבד. ככה זה כל העכברים האלחוטיים? אם העכבר מחובר ב USB למחשב למה הוא צריך עוד מקור חשמל? נשמע לי כמו כן , עם הזמן בכפתור האמצעי ניהיה יותר קל ללחיצה? נכון לעכשיו אני מתאמץ ביחס לעכבר הקודם. תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המקלדת הזאת, חשוב לי במיוחד השימוש במקשי מדיה. אני חושב שקראתי איפהשהו פעם שהכפתור של השליטה על הווליום במקלדת קצת בעייתי - מישהו יכול להעניק חוות דעת מנסיון?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה אתם חושבים על עכבר SteelSeries Rival Optical ? ועל מקלדת SpeedLink Parthica Core?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מדפסת חדשה לחבר. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל שתיהיה אמינה, ושהדיו שלה לא יהיה יקר מידי. אם יש לכם את המדפסת שאתם ממליצים עליה, אם תוכלו בבקשה להוסיף את המחיר שאתם קניתם אותה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חברים- מחפש דרייברים למדפסת Xerox Workcentre 120I. לא מצאתי באתר הרשמי (כנראה המודל לא מיוצר יותר?) יש למישהו במקרה או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכשאר אני משחק במשחקים לפעמים וכו'...גם שאלתי כמה חברים והם אמרו לי שגם אצלהם הספק מזמזם האם זה תקין? או שזה אומר שמשו דפוק בספק? המתחים נורמאלים הכול פועל רגיל יש לציין שהספק עבר כמה הפסקות חשמל שבהם נהרסו כמה רכיבים אך הם הוחלפו לתקינים...יכול להיות שההפסקות חשמל הם שגרמו לספק להתחיל לזמזם?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, בחיפוש שלי אחר ספק מצאתי את הדבר הבא... מישהו מוכן להגיד לי מה זה? (האנגלית שלי פאקק). http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_ddr_booster_diagnostic_device
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בן מעבד AMD ATHLON 1.4 לבין AMD ATHLON XP 1.4 יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-