ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי והיה לי את ה SteelSeries SX ו DA2013 המשטח הכי טוב לדעתי ולדעת הרבה אנשים אחרים שקראתי בפורומים, בגלל שלא מייצרים ומוכרים אותו יותר לא ניתן למצוא בשום מקום אחר, מחפשים כרגע אלטרנטיבות. יש עדיפות ל Aluminum אבל GLASS גם אפשרי. מחיר כרגע עדיף לא יותר מ 250 מן התקן שאנחנו לא מכירים את המשטחים האלו באופן שבדקנו אותם אלא רק ע"פי שמועות או Review שמישהו עשה, גם אם המדריך היה טוב זה עדיין קשה להחליט כי כל ביקורת אמרה המשטח ממש טוב או דומה ל SX. רשימה די ארוכה של סוגי משטחים נבחרים שמצאתי שאפשרי לקנות מ Ebay כרגע, לפי הסדר מה שאני מעדיף לקנות מלמעלה למטה. http://www.ebay.com/itm/ORICO-AMP-T01-C01-R01-Fashion-Aluminium-Alloy-Gaming-Mousepad-Mice-Mat-/330955364373 http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (מכשיר משולב). טווח מחיר עד 2,000 ש"ח. נפח הפעילות שלי עם המכשיר הוא כ- 100 הדפסות ליום. אשמח להמלצות על דגמים. תודה, מיקו
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי 2 מדפסות שנראות לי טובות ובטווח המחירים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=721695 וזאת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=705956 אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מדפסת חדשה, וחשוב לי שהיא תשלב סורק. כיוון שהמחיר של המדפסת בדר"כ לא משחק תפקיד אל מול המחיר של ראשי הדיו, (ובהנחה שאני לא מתכוון להשתמש בתחליפים, כי אני לא סומך על הדברים האלה), על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? עד היום הייתה לי HP PSC1110 ואני הייתי מאוכזב ממנה מאוד, היא בזמנו הייתה במבצע, והתגלתה כמדפסת גרועה ברמות, עם קצב הדפסה איטי להחריד, מושכת יותר מדי דפים, דרייברים שלא עובדים (חוסר תאימות מוחלטת כרגע גם ל-Windows 7, בלי שום תמיכה מ-HP עצמה). היום ממליצים לי על ה-HP J4580 ש"נחטפת" בחנויות. האם היא באמת שווה את זה? דבר נוסף - לא כדאי לי אולי מדפסת שראשי הדיו הצבעוניים שלה נפרדים? אם כן, איזו חברה ואיזה דגם? (אני מדפיס לעיתים בצבע, לא מדפיס תמ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לקנות למס' משתמשים בעבודה מצלמת אינטרנט (שיחות דרך SKYPE גם עם משתמשים מחו"ל) אני מחפש מצלמה שתהיה באיכות מספיק טובה אבל מצד שני מאחר ואני קונה כ - 10-15 מצלמות אני לא רוצה שיהיו יקרות מדי - למשל לא יותר מ- 80 ש"ח. ראיתי בזאפ כל מיני אבל אני מעדיף המלצה שלכם. לחלק יש לפטופ אז זה יעזור אם זה יתאים להם (אני יודע ש "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז אם נאלץ לחרוג מהתקציב אז גם בסדר , העיקר האיכות ושלא תהיה יקרה מדי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תקציב עד 400 שקל. אני צריך 2 מצלמות ( עד 800 ש"ח סה"כ ) כמה שיותר אכותיות כדי לקיים צא'ט איכותי . ואם אפשר גם המלצה על תוכנה טובה. המצלמות צריכות להיות אמינות, הם אמורות לעבוד 24/7. ------------------------------------------------------- עוד שאלה... אם אני קונה מצלמה HD כמו זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=19565 האם יכול להיות לי STREAMING אחיד על 2.5 מגה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק למצלמת רשת עד 300 - 350 שקל , והכי חשוב שאיכות הוידאו תהיה טובה . האם מישהו ניסה את מצלמת logitech communicate או יכול לתת לי המלצה אחרת ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שמתחברת לויפי, לצורך מעקרב אחרי כלב \ תינוק. משהו שמתחבר לויפי הביתי. יש לי Tapo C100 שהפסיקה לעבוד בעקבות החלפת ראוטר (ראו ת'רד שלי בפורום רשתות). אשמח להמלצה על משהו פשוט שידע להתחבר לWifi6 ורצוי שיתמוך ב5 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הקטע של הכרית נוח לי אבל בכל הפדים שקניתי עד עכשיו הכרית שוקעת אחרי כמה שבועות. כמובן, אפשר להמשיך ולקנות אותן (הן זולות מאד, דולרים בודדים) אבל תהיתי אם יש משהו יותר עמיד. כמובן מאליו אני מוכן לשלם יותר אבל לא יותר מדי. נניח, מתחת ל-50 ש"ח. זה רף סביר? להבהרה, אני לא מחפש פדים ב-150 ש"ח לגיימינג או משהו כזה (ראיתי פוסט כזה). זה רק לגלישה ועבודת אופיס. רק משהו שיגביה את היד שלי וזהו. יש כזו חיה?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת גיימינג, לא חייב שיהיה כפתורי G, ומאוד חשוב לי היופי החיצוני. ושהמקלדת תהיה זוהרת, זה גם דבר מאוד חשוב. תודה רבה לכל העוזרים. אם יש לי איזו בעיה באשכול אז בבקשה לא לינעול אלה לערוך או לומר לי מה לערוך, אני חדש פה אז בבקשה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מדפסת אמינה, טונרים חלופיים זולים, טונר גדול כמה שיותר (10,000) דף. גודל פיזי כמה שיותר קטן(תעמוד על השולחן עבודה של הפקידה). בנוסף אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית + רשת, אמינה, כמה שיותר חסכונית ועדיף שתאהיה קופקטית עד כמה שאפשר. תקציב של 5,000 ש"ח. בנוסף מחפש מדפסת ניידת לאיש מכירות תקציב של 3,000 ש"ח. (שחור/לבן).
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הזרקת דיו, לצרכי סטודנט. סדר גודל של 100 דפים לחודש, בעיקר שחור לבן ומעט צבע. שיקולי מחיר (כולל דיו ) תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למדפסת לייזר משולבת. לשימוש של לימודים בעיקר, לכן מספיק לי שחור לבן ואין צורך בפקס. ראיתי את שני הדגמים הבאים בזאפ: Xerox PE220, שעולה קרוב ל-800 ש"ח. http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410962 Canon MF3220, מחיר דומה ל-xerox . http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=470065 מה כדאי מבחינת עלויות שוטפות, אמינות ורצוי גם שלא תהיה גדולה מידי? יש המלצות לדגמים אחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת לייזר עם סורק שמזין דפים אוטומטית. מדפסת שחור לבן - אין צורך בצבע. אראיתי מדפסת של XEROX 3635 אבל היא מאוד יקרה אשמח לקבל הצעות ורעיונות. תודה רבה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-