ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצה על מתקן\מעמד ללפטופ שמתאים למגוון שימושים - בישיבה על כורסא נוחה בהישענות אחרונה, על ספה, במיטה וכו' - ? משהו כמו זה למשל: http://www.top-desk.co.il/ ראיתי כמה אופציות דרך גוגל, אבל אשמח להמלצה ממישהו שמרוצה ממשהו שכבר יש לו, ואם אפשר, אז גם בפחות מ270 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה במחשב בעקבות התחממות שגרם לי לכיבוי המחשב ומסכים כחולים. עד שסוף סוף לקחתי את המחשב לתיקון ואחרי 14 יום שאמרו לי שהלוח אם נהרס והחליפו לי אותו ואחרי שאמרו לי שאני עשיתי אוברקולוק (שבחיים לא עשיתי) אמרו לי שנשרף לי המעבד והזיכרון ולפי האחריות זה לא תקף. (לפי סעיף שימוש לא נכון) אחר כך שלחו אותו למעבדה ששם יקבעו מה לעשות שיראו מה יכלו לעזור לי, התקשרתי אחרי יומיים ואמרו לי שמחשב סודר החליפו לי את המעבד + זיכרון + לוח אם הכל חדש, הכל בסדר גמור שדברתי עם איש המעבדה אמר לי שרק אני צריך להחליף ספק כוח (הספק הישן שלי זה גיריו 500w) והחלפתי אותו ב- HEC 475W. האם הספק הזה טוב מספיק עבור המחשב? אמין ? חזק? ואם אפשר בעתיד הרחוק להחליף לכרטיסי מסך חזקים יותר…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא amd dualcore 4200 x1900xt maxtor 300gb Asus A8R-MVP Geil Dual Channel 2048MB עכשיו אני ארצה להוסיף עוד x1900XT מתישהו ... אני מחפש ספק שיתאים, לא משנה לי אם הוא שקט אבל שיחזיק 2 כרטיסים כאלה ושיהיה כמה שיותר זול .. המלצות בבקשה ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב יש לי עכשיו עכבר רגיל כזה ליזר של מיקרוסופט ואני ממש סובל ממנו מת להחליף עכבר בטח תשאלו תקציב אז לא יודע אין תקציב גדול במיוחד אני עובד על משטח עץ לא אחיד אז גם אם כדאי לקנות פד כלשהו לעכבר
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום ביקשו ממני לחפש עכבר trackball ליד ימין. אני מניח שהתקציב פתוח. בחנויות שבהם הסתכלתי קיימים רק העכברים הללו: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/trackballs אשמח לחוות דעת ו\או המלצות לעכברים טובים נוספים. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עכבר מומלץ היום בתחום של עד 400-450 שקלים. מעדיף אל-חוטי כאשר השימוש העיקרי הוא דברים רגילים ולא משחקים ולא עיצוב גרפיקה (אם כי יש משחקים מדי פעם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הוא ישמש בעיקר לגלישה ולבאטלפילד 2! חשבתי על: LogiTech MX1000 LogiTech G7 VX RevolutionוLogiTech אני לא פאן של לוג'יטק אם מישהו מכיר משהו אחר הוא יתקבל בברכה כמו כן על איזה עכבר הייתם ממליצים מן העכברים הנ"ל ולמה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג, רוב המשחקים שאני משחק הם משחקי fps כמו battlefield 4 ,call of duty ghost ואססין קריד 4. העכבר לא ישמש רק למשחקים מדי פעם לגלישה באינטרנט, אז צריך שיהיה לו גם את הלחצי ה''בא'' ו''חזור'' בשביל הדפדפן. האחיזה שלי היא בצורת claw. תקציב הוא עד 600₪ אבל עדיף לחסוך עם אפשר. היה לי כמה התלבטויות בין שני עכברים: 1) Razer ouroboros 2) Logitech g700s למען האמת עד עכשיו היה לי Razer deathadder 4g כמעט שנתיים, אני מחליף אותו בגלל שהגומי מסביב לעכבר כבר מתקלף, והגלגלת באמצע העכבר חורקת טיפה. חוץ מזה ממש נהנתי ממנו. לא משנה לי איזה חנות בארץ, אבל עדיפות לזולה יותר אפשר לקחת בחשבון גם חנויות בחו''ל כגון אמזון ומוכרים מומלצים באיביי אם יש המלצות אחר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר גיימינג איכותי כמה שאפשר במחיר שלא יעבור את ה170 שקל, התכנון הוא לקנות 2 כאלו לי ולאמא שלי יש צורך בעכבר נוח כמה שאפר בלי יותר מידי כפתורים, חשבתי על הMX518 קראתי עליו קצת והוא ניראה כמו עכבר מאוד נוח שיכול להחזיק תקופה יפה בין שנה לשנתיים, כמו כן דרושה המלצה לחנות שאפשר יהיה להזמין דרך האתר שלהם ולקבל את העכברים בדואר. בתודה ארתור.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות לאחי עכבר גיימינג בתקציב של עד 350 ש"ח ( מעדיף לא לחרוג ) הוא לא גיימר כבד אבל אני רוצה לקנות לו עכבר טוב למשחקים ( לדוגמא : Titanfall \ PlanetSide \ Assassin Creed וכו' ) הוא משחק עם יד שמאל אז אני צריך עכבר שהוא לשמאלים או נייטרלי ראיתי בפורם המלצות על G402 שהוא בתקציב שלי אבל הוא לא נראה נוח לשמאלים ( אלא אם מישהו ניסה ויכול להגיד אחרת ? ) אשמח להמלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 500. שהעכבר יהיה מדויק, מקלדת עם הרבה אופציות. מה אתם מציעים? תודה, מוטי
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאוד מאוכזב מהציוד של Logitech אני נאלץ לחפש חלופות, עד לא מזמן עבדתי עם ה-Logitech MX Performance של לוג'יטק ומקלדת Logitech K750. אהבתי את זה שהם אלחוטיים ובמיוחד אהבתי את זה שהמקלדת לא דורשת סוללות או טעינה שכן היא נטענת באופן סולרי. בעכבר האהבתי את זה שהוא אלחוטי ומאוד נוח ביד אבל במיוחד את זה שהוא עובד ללא רבב על זכוכית שקופה. העכבר התחיל לזייף (מבצע דאבל קליק למרות שלחצתי פעם אחת, בעיה מוכרת) והיום מקש הרווח במקלדת נשבר. אני לא ילד, אני לא אוכל ושותה ליד המחשב ואני יודע לשמור על הציוד שלי. אני מחפש ציוד היקפי איכותי (עד $200 לעכבר ומקלדת) שיחזיק מעמד הרבה זמן. מה שחשוב לי זה שהעכבר יהיה אלחוטי ויעבוד על זכוכית שקופה בלי פד ושהמקלדת תהיה אלחוטית ותדרוש מינימום טעינה …
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לעכבר חוטי למשחקים בסביבות 150 שקל היה לי את razer deathadder 2013 והוא לא היה לי כזה נוח, צריך המלצה לעכבר יותר קטן ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-