עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. טוב המדפסת שלנו הלכה אחרי 10 שנים בערך וצריך לקנות אחת חדשה התקציב למדפסת+Postscript זה 2000 שקל יש בבית שבב של POST הבעיה שהוא SIMM ולכן כנראה לא יתאים לשום מדפסת שנקנה כיום (אלה אם יש אחת טובה שכן תואמת לשבבים האלה?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  6. מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  7. מחפש המלצה למדפסת לייזר שתומכת ב wifi הכוללת בתוכה פקס תודה מראש ירון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Motix,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מניסיוני המדפסות היקרות לא שוות כלום. מחפש מדפסת + סורק .שתהייה "סוס עבודה" שתחזיק לי יותר משנה ושתדפיס מה שיותר דפים לראש דיו. אשמח אם היא תהייה אלחוטית + פקס ,אבל לא חובה. :

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (סורק+מדפסת) , תקציב 600שקל. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  12. שלום, אני מחפש המלצה למדפסת דיו אלחוטית קומפקטית בסביבות 600 ש"ח. אני רוצה לחבר אותה לרשת בתוך ארון שיש לי בהול. (האילוצים שלי במידות הם רק בעומק ואני מעדיף כמה שיותר צר - בסביבות ה-35 ס"מ כולל שהמדף פתוח) ה-6500W של HP נראית טוב (כתוב שהיא בעומק 26 ס"מ) אך אני לא יודע מה המידות שלה כאשר הטרייל של הדפים פתוח. האם אין מדפסות עם דפי הזנה והוצאה עומדים? אודה לכם אם תעזרו לי ותגיבו לת'רד זה. בברכה הראל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מחפש המלצה למדפס משולבת אלחוטית לשימוש ביתי, אני מתלבט בין הדגמים האלחוטיים 4500 ו-6500 של HP. ברור לי שה- 6500 טובה יותר, אך במה מתבטאים ההבדלים בינהם והאם הם שווים את הפער במחיר? (יש להתחשב בזה שהמדפסת לא תהיה בשימוש מסיבי במיוחד..) חשוב לי שתהיה אלחוטית ושאוכל להדפיס מכל מקום בבית, שתהיה חסכונית בדיו ושהדיו שלה יהיה כמה שיותר זול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת שתהיה כמה שיותר אמינה ושתוכל לשמש אותי לאורך זמן (לפחות ל-4 שנים עד סיום התואר). האמינות חשובה לי יותר מכל, עלויות הדיו גם משמעותיים בשבילי אבל לא כמו האמינות. המדפסת צריכה להיות משולבת כוללת פקס, דברים כמו מהירות הדפסה,איכות סריקה וכו' לא מעניינים אותי. התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. \תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AnTiSh0ck,

חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה

18. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת משולבת עד 600 ש"ח. אין דרישות מיוחדות. רצוי שתיהיה אלחוטית. היו לי כמה דגמים בראש אבל רציתי לראות אם יהיו לכם כאן המלצות אחרות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by who_Cares,

אני מחפש מדפסת, עדיף משולבת עם סורק, בערך ב400 שקל. ישנן הצעות כלשהן?

21. שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by Posford,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by arik100,

אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. (יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים