עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבה וכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'... מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91

2. Started by R9800P2,

אני מחפש מדפסת וסורג ביחד יש דבר כזה מכונה של מדבקות לדיסיקים? שמעתי שיש מדפסות שהם גם מכונה של מדבקות של דיסיקים מחיר 500 שקל אפשר יותר אבל עם יש מדפסת + סורג + מכונה של דיסקים אפשר עד 700 שקל

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by Avi952,

שלום מחפש מדפסת צבעונית כמו כן אני רוצה לציין שקיימת רשת אלחוטית בבית, ראוטר WR941ND המחשב השולחני מחובר ישירות ומחשב נייד Wi-Fi אז מומלץ שיהיה משהו שגם יתאים לרשת אם אפשר בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Mike_Shinoda,

שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.

8. Started by Ypaul123,

היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by SV123,

מדפסת הזרקת דיו בטווח מחירים של עד 500 ש"ח. תודה,

10. Started by ranran,

שלום לכם אני מחפש המלצה למדפסת אלחוטית (WIFI) הכי זולה שיש אשמח אם תראו לי הצעות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by Amnon1,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gshhar,

וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. חשיבות: 1. אמינות. 2. דריברים נורמלים שלא דופקים את העסק ומעמיסים על המחשב. נקודות בונוס: פידר דו כיווני ואלחוטית. מומלץ גם: ושלא תבזבז יותר מדי דיו ולא מסורבלת לתפעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by gabur,

איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by amarn,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by fizban,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל

21. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה למדפסת לייזר קטנה שתומכת וצילום ופקס וגם בהדפסה דרך אנדרואיד ואייפון תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by The Winter King,

עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?

23. אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by aharon.lev,

שלום לכולם! אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, היום יש לי מדפסת hp officejet 4500 אלחוטית והיא פשוט זוועה, הדיו יקר ונגמר מהר והדפים נתקעים תמיד. אני סטודנט שמדפיס לא מעט ולכן עלות ההדפסה מאוד חשובה לי. הדרישות שלי מהמדפסת הן בעיקר: 1. לייזר משולבת (צילום סריקה ופקס) עם מגירת דפים. 2. עלות הדפסה נמוכה, שיהיה אפשר למצוא טונרים זולים בקלות (שיהיה לה הספק דפים גדול לטונר אחד). 3. שתהיה מדפסת רשת (עדיף אלחוטית, אבל בעיקרון היא תהיה ליד ראווטר). 4. איכות הדפסה טובה (אם היא גם תהיה צבעונית עד כמה המחיר יהיה גבוה יותר?) 5. לחלק מבני המשפחה יש רק אייפד, יהיה אפשר להדפיס ממנו בקלות? (אני גם משתמש במקבוק ולכן חשוב שלא יהיו בעיות דרייברים). מבחינת מחיר אני מוכן להשקיע במדפסת אמינה שתשאר ל…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.