ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מדפסת הזרקת דיו בטווח מחירים של עד 500 ש"ח. תודה,
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש המלצה למדפסת אלחוטית (WIFI) הכי זולה שיש אשמח אם תראו לי הצעות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חשיבות: 1. אמינות. 2. דריברים נורמלים שלא דופקים את העסק ומעמיסים על המחשב. נקודות בונוס: פידר דו כיווני ואלחוטית. מומלץ גם: ושלא תבזבז יותר מדי דיו ולא מסורבלת לתפעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למדפסת לייזר קטנה שתומכת וצילום ופקס וגם בהדפסה דרך אנדרואיד ואייפון תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, היום יש לי מדפסת hp officejet 4500 אלחוטית והיא פשוט זוועה, הדיו יקר ונגמר מהר והדפים נתקעים תמיד. אני סטודנט שמדפיס לא מעט ולכן עלות ההדפסה מאוד חשובה לי. הדרישות שלי מהמדפסת הן בעיקר: 1. לייזר משולבת (צילום סריקה ופקס) עם מגירת דפים. 2. עלות הדפסה נמוכה, שיהיה אפשר למצוא טונרים זולים בקלות (שיהיה לה הספק דפים גדול לטונר אחד). 3. שתהיה מדפסת רשת (עדיף אלחוטית, אבל בעיקרון היא תהיה ליד ראווטר). 4. איכות הדפסה טובה (אם היא גם תהיה צבעונית עד כמה המחיר יהיה גבוה יותר?) 5. לחלק מבני המשפחה יש רק אייפד, יהיה אפשר להדפיס ממנו בקלות? (אני גם משתמש במקבוק ולכן חשוב שלא יהיו בעיות דרייברים). מבחינת מחיר אני מוכן להשקיע במדפסת אמינה שתשאר ל…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה מפורטת למדפסת ליזר+ סורק לשימוש ביתי ברמת מחיר סביר. עלות קסטת אבקת דיו?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה של כמה מאות דפים בשבוע. כרגע נמצאת בשימוש SAMSUNG 3051ND. בזמן האחרון כל הזמן נתקעים בה דפים וזה מעכב את העבודה. צרכים מהמדפסת החדשה: 1. אמינה. 2. חיבור רשת חוטי. 3. טונר שמספיק לדפים רבים. 4. טונר חילופי זול. 5. הדפסה בשחור לבן בלבד. 6. אין צורך במדפסת משולבת אך אין לי התנגדות. 7. תשמש למכשירים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP. 8. שלוש שנות אחריות איסוף והחזרה - יתרון. התקציב נע בין 1000 ל1500 ש"ח עם עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון האמינות. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למדפסת לייזר צבעונית מחיר עד 3000 שח בעלת עלויות תחזוקה נמוכות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-