עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DiSc@MaN,

אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק לשמאלים (או נטראלי..) והמליצו לי על הג'ויסטיק הזה: Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick חיפשתי אותו בזאפ אבל החברה Saitek בכלל לא קיימת שם גם באופיס דיפו בחולון לא היה כלום. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו? (או יכול להמליץ לי על ג'ויסטיק טוב אחר לשמאלים?) תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by lior777,

לא משנה לי אלחוטי או לא....מחפש למשחקי מרוצים, כדורגל, פעולה. על אתם יכולים להמליץ? תקציב - עד 300

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by proevo4ever,

מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mosl,

התחלתי לשחק במשחקים במחשב , אני רגיל ואוהב לשחק בגויטיק , אשמח להמלצות לאלחוטי עדיפות מאייביי אפשרי גם בארץ

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by naelq,

אני מחפש "בלה בלה בלה". "לא קראתי את חוקי הפורום ואני מצטער" - עריכת המודר אסור לפרסם פה הודעות קנייה מכירה של ציוד.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by gman18,

לא משהו משוכלל יותר מדי אבל שיהיה כמו שלט של xbox360 או ps3. מה שיותר טוב למשחקים כמו gears ו-DMC4. לא צריך שיהיה אלחוטי (וגם אין במחיר כזה לפי מה שהבנתי). חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18385&PHPSESSID=c5535510 יש מקום לקנות אותו ב-50 ש"ח פחות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  10. ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. מחפש משו איכותי ואם יש אלחוטי זה יהיה טוב! תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  15. היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by MicroSpecs,

החלטתי לקנות לעצמי גיימפד חדש למחשב, חשוב לי שהוא יהיה חוטי ושיגיב טוב, אני מתכוון לשחק המון, ובכל מיני משחקים, שמתי עיניים על Razer Onza\Tournament Edition אבל לאחר בדיקה נראה כאילו הן מאוד שבירות, אשמח להצעות [התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם הדיל שווה לדעתכם] ומקווה שזה המקום הנכון אם לא אני אשמח להעברה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by kvodi,

24 אינץ' יש איזה שהוא טופס שצריך למלא.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מחפש דיו למדפסת הזו. מישהו מכיר איזה דיו אני צריך? איפה אתם ממליצים לי לקנות (איפה הכי זול)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מחפש דיו תחליפי\ממוחזר 78 לHP 3816 שיש לי באיכות טובה! במחיר סביר ועם כמה ml זה בא הדיו הקודם שהיה לי היה הכי זול בZAP 78 תחליפי ואיכות הצבע שלו מאוד מאוד נמוכה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by Fertilizer,

אני מחפש דף מידע (בד"כ בפורמט PDF) עבור מצלמת רשת מדגם Quantum TwinkleCam pc camera 100k אני מחפש מידע על העדשה שיש לה כמו : אורך מקוד וכו תודה לכל המשבים

23. אם למשהו יש מושג איפה למצוא דריבר (fusion 878A) יש לי דריבר אבל הוא ממש ישן ולא מתאים ל-win xp

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. Started by BenK,

היי.. יש לי מודם רוקוול בן זונה!!!!!!!! 33600 - הוא באמת טוב.... (אחרי הכל הוא ISA) ואני לא מוצא לו את הדריבר!!!!!!!! =( אם למישהוא יש אותו או יכול להעניק לי לינק לו אני יותר מאשמח!!!!! ROCKWELL 33600 FM-9618 בתודה..... בנצי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים