עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252390,00.html מחשב נייד לכל דבר, אבל פצפון...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by b3ta0,

שלום ברצוני לדעת את שמות ואתריהם של ייבואני חומרה בארץ. לדוגמא, היבואן בישראל של מסכי ומוצרי LG, היבואן של לוחות אם של Gigabyte, Asus, יבואן או יבואנים של מוצרי Logitech וכו. המטרה של נושא זה הוא להתחלת דיון, שבסופו יהיה מאגר מסודר של ייבואני החומרה (כל ציוד שקשור למחשבים ולציוד היקפי) בישראל, ומידע לגביהם. לדעתי מידע זה יועיל, במקרים מסויימים, כאשר הצרכן יודע מי היבואן של מוצר שבבעלותו, כמה שנות אחריות היבואן נותן למוצר - לוודא זאת בחנות, מהם התנאים להחלפת או לתיקון המוצר, ואולי גם כאשר החנות בה המוצר נקנה, לא מסכימה להחלפת המוצר בזמן האחריות - אפשרי לדבר מול היבואן. בנוסף, טרם רכישת מוצר מסוים, הקונה יוכל לבדוק אם החנות נותנת את מספר שנות האחריות שהיבואן נותן, או מספר פ…

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by shai56,

Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

כמה לדעתכם שווה ספק HEC TRTF-400W?

7. Started by Stealth,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, החלטתי להיפטר מהVisor Deluxe שלי סופסוף לקראת הלימודים ולקחת משהו יותר טוב בעל תמיכה בשמיעת MP3 ההתלבטות הראשונית היא כמו שהטופיק אומר : Palm OS או Pocket PC ואז ההתלבטות היא בין הדגמים הללו: 1. HP iPAQ H1910/1915 2. Palm Zire 71 3. Sony CLIE SJ33 החששות שלי הם כדלקמן: הiPAQ הוא PocketPC , לכל מי שאני מכיר יש PalmOS והתרגלתי למערכת, הכרטיסי הרחבה של הSony עולים הון תועפות, והZire פשוט די יקר כאן בארץ ולא נופל מה1750 ש"ח מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. גם השנה, יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית סינוורה אותנו עם חיבתה העזה להארות לד צבעוניות ולעיצובים עתידניים לכתבה

10. איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by idanpc,

בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by zoman,

שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by ROTEMan,

לפני יומיים נפל על המקלדת שלי קלסר עב קרס מגובה רב ושבר שתי מקשים כך שאני חייב להחליף מקלדת. יש לי צורך במקלדת עם קליטה חזקה כדי שיקלוט גם מהסלון (יש לי עכבר mx620 עם תדר 2.4gh והוא קולט מצויין מהסלון שבמרחק כ5 מטר מהמחשב) תודה , רותם. עריכה : 1)אין לי צורך במקשים עם כיתוב בעברית לכן אין לי בעיה להזמין מאיביי 2)אם יש סט משתלם שכולל מקלדת ועכבר במעבר לתקציב אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. שלום, אני משדרג עכשיו את המחשב שלי ל-חזק במשחקים ורציתי לקנות עכבר ומקלדת חדשים. התקציב הוא בסביבות 600 פלוס מינוס לשניהם ביחד.. עכשיו הדברים שחשוב לי שיהיו במקלדת הם שהיא תהיה יחסית שקט ויהיו בה מקשים יחסים רכים..ושתיהיה עם מקשים נוחים ומסודרים בצורה רגילה(זאת אומרת שהאנטר יהיה גדול, הקונטרול השמאלי יהיה בקצה של המקלדת וכו'... בקיצור כמו מקלדת רגילה של פעם בלי שינויים יותר מדי) עדיף שיהיו לה מקשים של מולטימדיה(ווליום השתק וכו'..) לא חשוב לי כ"כ תאורה אחורית ובכלל לא חשוב כפתורי מאקרו זה על המקלדת.. עכשיו בנוגע לעכבר אני רוצה שיהיה בעיצוב רגיל כמו הרייזור למיניהם ולא כמו ה-G7 לדוגמא..ושהגלגלת תהיה יחסית שקטה.. אם אין הרבה אפשרויות אפשר להעלות את התקציב.. תודה רבה ושבוע ט…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shloosh,

אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by US,

שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. זאת מקלדת גיימרים CoolerMaster CM Storm TRIGGER MECHANICAL Gaming Keyboard Black Switch או מקלדת לגיימרים Roccat Ryos MK Advanced Mechanical Gaming Keyboard - צבע שחור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by saar2,

איזה מעבד יותר חזק 1.7 פרסקוט או 2.5 סלרון ??

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by yakir4u,

שלום אני מדפיס מדי פעם וגם אז לא כמויות גדולות מחפש מדפסת לייזר עם עדיפות למשולבת ועדיף שהטונר לא יהיה שחיתה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Idom,

היי רציתי לדעת האם יש מכשיר אלחוטי אמין וטוב היום בשוק שיודע להעביר וידאו באלחוט?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by UVnet,

יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:

• 2 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.