ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
תראו אין לי תקציב כזה גדול למארז משהו כמו 300 שקל עכשיו בקשר לספק יש לי 500 ואאט של hec ככה שאני לא צריך ספק כח מה דעתכם עליו רציתי משהו בעיצוב נחמד ועוד דבר מה הקטע שזיגזג לקחו בעלות על מארז הוא לא של raidmax או שאלה מארזים שונים https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2263 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6700
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היום ברשותי מקלדת סבבה זולה ופשוטה נוחה לעבודה מדגם Logitech 120 הבעיה שהיא לא מוארת, וזו תכונה שיכולה להקל לי בשימוש בחושך, ראיתי פרסמו דגם של Apex 5 של steelseries, מה שמפחיד אותי קצת בדגם הזה זה הרעש של הקלילים על הלחצנים שיכולים להציק לי לפחות זה מה שקראתי על מישהו שהתלונן על זה השאלה אם משהו מכיר אץ הדגם ויכול להרגיע אותי על הדגם או להמליץ על עוד מקלדות מסוג שבהם ניתן לערוך לדים לחצנים העדפה לא למשהו יקר. הסדרתי עד היום עם מקלדת גם ב 80 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כעקרון אני מחפש מארז שיענה על הדברים הבאים.. *כמובן שיעלה עד 300 ש"ח *שיכלול בתוכו ספק כוח טוב *שיהיה לו חלון *אוורור נרמאלי או במילים האחרות מהו הספק הכי משתלם?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אני מאריך את הכבל של העכבר והמקלדת עם מאריך usb של 2,3,5 מטר זה יכול לגרום ללאגים במשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נהרס לי הספק ואני צריך אחד חדש. הדגם הוא AC POWER ADAPTER 0957-2094 יש בישראל חנויות שמוכרות עזרים לHP? או משווקים מורשים?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הטובה ביותר מבחינת נוחות, שקטה ואלחוט טוב. אני מכיר את המערכות סגנון MX של לוגיטק אך אני מתקשה להחליט. יש למישהו דעות בנושא? (ואל תמליצו לי חוטי, כי אני חייב אלחוטי)
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בינתיים מצאתי רק switch בין שני מסכים, אבל אני רוצה גם לחסוך במקום של המקלדת והעכבר. מישהו שמע על משהו כזה? תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איפה ניתן לצמא קורא כרטיסים USB3 (לא פנימי) ? לכרטיס Compact Flash . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לנייד שלי אם מישהו התנסה ומכיר עכבר בטווח שציינתי אשמח לשמוע בכל אופן אני חשבתי על העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Bluetooth Notebook Mouse 5000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=945 מישהו מכיר התנסה או שיש יותר טוב בטווח? תודה (באמת משנה אם לקחת BT או לא ?)
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מemp בלוק למעבד ואני לא מצליח למצוא את האתר שלהם תעזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-