עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by br,

מה דעתכם על לוח אם MSI וכונן קשיח W.D

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות אותם והשאלה שלי היא האם הם עוצמתיים ואיכותיים יחסית למחיר מבחינת סאב וצליל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ran07,

כמובן שצריך לשחקים בעיקר ושתהיה נוחה עכשיו האם G15 סתם מקושט ולכן עולה יותר יקר או שהיא באמת טובה דרך אגב את WAVE עולה 190 ו G15 עולה 400 או שעדיף משהו אחר עכבר דרך אגב אני לוקח G9 תקציב 400 שקל

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. הספק כוח שלי שבק חיים (אחרי שנה וחצי באופן מסתורי) ואני מחפש ספק כוח חדש, אמין, עם ביצועיים נורמליים. המחשב יכול לפעול כמה ימים, כך שאני מחפש ספק שמקרר טוב לזמן ארוך. התקציב שלי הוא עד 200 שקלים, ולפי מה שקראתי כאן ובשאר מקומות, חברת HEC היא טובה בתחום. אשמח אם תתנו לי דגמים שונים וכן לינק לחנויות הידועות כאמינות וזולות. נתונים כלליים על המחשב: P2.4 GHz 512 DDR G-Force 4 128 Ti 4880 (Asus) לוח אם Asus מקווה שאלה נתונים מספיקים תודה! 8)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by alex15,

השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטי ? כי המוכר שבחנות אמר שלא כדאי כי הסוללות שבה מתרוקנות במהירות והמקלדת והעבר האלחוטי עושים בעיות ? יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by ozzur,

שלום לכולם. אני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית הכוללת אותיות בעברית על גבי המקשים (המקלדת מיועדת למבוגרים עם בעיות ראייה). אין בעייה עם המלצות גם למקלדות גיימרים, בעיקר שהמקשים יהיו מוארים ובעברית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by User_Name,

שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. שלום רב ! אני מעוניין לרכוש את העכבר וברצוני לדעת אם הוא מתפקד כראוי .. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. אני רוצה לקנות סטיקים למחשב כמו של הסוני http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=3276&Cat2ID=4840&pid=gamepadnew או http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=337&catcode=41&AdCat=41&parentid=0 הראשון הוא USB 2 והשני אני לא יודע.. השאלה אם זה משפיע איכשהו על איכות המשחק? *ועוד שאלה על הדרך, שווה להתעסק עם זה? http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=762&catcode=41&AdCat=41&parentid=0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bykeking,

יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

קניתי את ה SONY CLIE T665C!! אחלה מכשיר שמעתי.... יאיר.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. השימושים שלי הם בעיקר למסנג'ר ולצ'אט מצלמות. רצוי שתהיה לה אופציה לצלם תמונות גם מחוץ למחשב. אבל לא חייב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. איך המקלדת הספציפית למשחקים כבדים (פעולה)? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2148 ובכלל איך הביצועים (זמני תגובה וכו') של מקלדות אלחוטיות? יש מבצע בבאג רק היום ומחר מחיר לאחר הנחה = 723 ש"ח. בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by oor,

אני פשוט לא מוצה בשום מקום !! זה +- המוצר ... : http://img.epinions.com/images/feeds/cds/3E/77/I118837-resized200.jpg

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by ToR,

anyone had any experince/read reviews about tsunami Cases and power suplys? (having problem in writing in hebrew , but can read hebrew)

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by gman_il,

האמת היא שאני כנראה אביא סט מחו"ל אז מחיר הוא פחות חשוב. אשמח לקבל המלצות לנ"ל. הכי חשוב שיוכל לתמוך במרחקים גדולים 5-8 מטר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.