עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arno,

צריך עזרה בבחירת עכבר לגיימר מתחיל,לילד בן 8 ככה שכף היד שלו לא גדולה........חשבתי על mx518 של לוגיטק......אפשר המלצה ?משהו עד 160 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sroolik,

ואם כן, איך הספק הזה ? כמה וואט?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by r0ckY,

ידוע למישהו מתי מגיע ההגה לארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gilladriel,

היי, מאחר ורכישת עכברים תמיד הייתה בגדר חתול בשק, יש לי שאלה: ניסיתי אצל חבר את הG500 ומאוד אהבתי את הצורה שבה הוא בנוי - מאוד מותאם לצורת האחיזה שלי. העניין הוא שהפיצ'רים בהם הוא מתהדר הם overkill עבורי והייתי מעדיף 'להתפשר' על הG400. האם אני יכול להניח בעיוורון מוחלט שהG400 יהיה מושלם מבחינתי לאור העובדות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by furyanaor,

טוב זה הולך להיות ארוך כי נבלעתי פה לאיזה בור בלי תחתית, אז נתחיל: הכל התחיל ביום בהיר כאשר המקלדת האל חוטית שלי נדפקה (בתמונה שמעל). היא פתאום מקבלת קריזות של ררררררררררררר במקום ר' אחד תמים. אמרתי אולי סוללות, הטענתי אותם ולא עזר. קניתי חדשות וגם לא עזר.. הצלבתי עינייות ('דונגל' אם אפשר לקרוא לו ככה) מול סט נוסף שנקנה יחד, גם זה לא עזר. שיניתי את המיקום של העינית לטווח 0 ואפילו זה לא עזר. אז הצלבתי את המקלדת עצמה מול הסט הנוסף ומשום מה גם זה לא עזר. פשוט ההתקפים היו מתרחשים לעיתים וגם מאוד קצרים... אז דחיתי את החלפת המקלדת עד הלום... אבל לא מזמן התחדשתי במחשב חדש ונחשו מה? גם זה לא עזר בקיצור הגיע הזמן להחליף. אבל מה אני מחפש? לא בדיוק יודע, אני זקוק להכוונה, …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום,שמעתי לא מזמן על העכבר האווירי של לוג'יטק MX Air ואין לי מושג עד כמה הוא נוח...למישהו יש ניסיון איתו? הוא תחליף טוב לגיימפאד? וגם למי שיש ניסיון בגיימפאד של XBOX360, הוא נוח גם בשליטת עכבר למשחקי אסטרטגיה וFPS? אולי מקלדת אלחוטית לבד עם עכבר מובנה הוא הדבר האלחוטי הכי נוח.. ואני מתכנן לקנות גם הגה והילוכים...יש דגמים מומלצים? אם למישהו יש ניסיון,דעות או הצעות אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by !_Evil_!,

מנועה מחשבים עכשיו זה מארז טוב?מבחינת קירור וזרימת אוויר טובה? עכשיו תקראו את זה תהיה לי אות בעיה או שאני לא צריך לחשוש? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145552.0

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. זה נכון שהספקים החדשים בתקן 2.2 עוצרים עליות חשמל כמו של ברקים ויכולים לספק תחלופה לUPS בעניין של לא להרוס רכיבים במחשב??

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by iakovl,

לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. בעיקרון, ראיתי את המדפסת הזאת http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1CQ3EB7226 ונראה לי שהיא היחידה שנכנסת במחיר הזה, השאלה כמה הטונר שלה חסכוני, האם היחס עלות/תועלת של דגם זה הוא הכי טוב שאפשר להשיג במחיר זה? האם משתלם להשקיע יותר במדפסת אם אני מדפיס סדר גודל של 100-200 דפים בחודש? (סטודנט) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, עד היום הייתה לי בבית מדפסת הזרקת דיו אחת מהפשוטות, canon pixma i1000, שעלתה לי בזמנו 300 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנה - מדפיסה במהירות טובה, לא זוללת דיו והראשים שלה נורא זולים (30 ש"ח בערך). אנחנו רוצים לקנות פקס לבית, ונראה לי שעדיף כבר לקנות מדפסת חדשה משולבת כי זה יותר חסכוני. אני מחפש משהו באותם סטנדרטים - לא רוצה להדפיס תמונות ברזולוציה עד רמת החצ'קון, אני מדפיס בעיקר שחור לבן ואם צבע אז זה לכותרות. חשוב לי מאוד שהדיו לא יהיה יקר (שונא להוציא מלא כסף על זה), ובעיקר שיהיה אמין וקל לתפעול. canon עשו אותי מאוד מרוצה מהבחינה הזו עד כה. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, HP2410 PHOTOSMART שמתי לב ללכלוך.. נראה כמו אד שהתצטבר על הזכוכית של הסורק (על החלק הפנימי) מישהו מכיר פיתרון ללכלוך הזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by dorratz,

שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by רון88,

אילו מדפסות מומלצות שהדיו שלהן לא יקר אבל הן עדיין אמינות? עד 1000 אבל עדיף פחות. שמעתי על האפסון החדשה אבל היא עולה יותר מכפליים המדפסת צריכה להיות משולבת ותודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של G27 חדש מKSP או איבורי (הכי זול משמעותית משאר החנויות) דבר ראשון - יש לי את שני הסניפים בעיר והיה לי ניסיון רע עם KSP באחריות על לוח אם, אבל אני יודע שהאחריות של לוג'יטק גלובלית ולכן לא ממש מדאיג אותי - האם אני צודק? לגבי ההגה עצמו - האם הוא שווה את הכסף? ממש מרגישים הבדל בינו לבין הגה ב"רק" 500 ש"ח נניח? אני חובב נהיגה באופן כללי ומשחקי מחשב גם, אם באמת ארכוש את המשחק, חוץ מGT5 לPS3 (שהבנתי שהוא חובה) איזה משחקי מחשב מומלצים להגה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Shikli,

שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אורח ztos--

שלום, יש לי הגה שהוא כבר לא מתחבר למחשב שלי, אז נזכרתי שיש לי בבית כרטיס קול ישן תיכו אבל יש לו יצאת הגה, עכשיו השאלה העם אוכל להשתמש בכרטיס קול הזה יחד עם כרטיס קל השני, כדיי שאני לא היה צריך לבטל את זה הנוכחי החדש? תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by FthkuMeis,

היי חברים, כמו שמתואר בכותרת, אני מחפש קונטרולר אלחוטי שאפשר יהיה לחבר למחשב ולשחק. מבחינת תקציב, אני וחברה שלי סטודנטים בלי יותר מידי כסף, אז אשמח למשהו חסכוני יחסית, אבל אם מדובר בהתפשרות גדולה מידי על האיכות אני מוכן להשקיע קצת כסף. חשוב לי שיהיה לזה טווח ארוך, כיוון שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ומשחק מהספה, ממש בקרוב אני עובר דירה ושם המחשב כנראה ייכנס לחדר עבודה בנפרד, אומנם זה לא יהיה רחוק מידי אבל עדיין מדובר בחדר נפרד. אשמח להמלצות, במידה ולא נראה לכם סביר אלחוטי אשמח לשמוע על עוד אפשרויות, אך בגדול אעדיף אלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.