ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
-
שלום,בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש והחלטתי שאני הולך על מארז של Tt רק אני לא ידוע איזה דגם לבחור.. מה הכי מומלץ שלהם מבחינת קירור זרימה וכו' אשמ אם תעזרו לי אופק נ.ב ראתי פה בפורומים שכמה ממליצים על Thermaltake Xaser V VM-7000D האם הוא באמת טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין אותי מאוד העניין הזה... הייתי רוצה לשמוע על מארז (לא במחיר מוגזם-אני חושב ש500 שקל+- יספיקו) שאם אני אשים בו את המחשב שלי... אני לא אשמע שום רעש ממנו... שאני לא ארגיש שהמחשב פועל... הסיבה לכך היא שאני מוריד הרבה בלילות והרעש מהמחשב בחדר די מציק... תודה מראש לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מהו המחיר למעבד פנטיום 3 733 חדש ? מהו המחיר לצרכן ומהו המחיר לסוחר ?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי טאבלט מסוג teac classic 101. המטען שלו הלך לאיבוד, ואני רוצה לקנות מטען חדש. שקע הטעינה הוא בצורה לא מוכרת לי (לא כמו מכשירי אנדרואיד). מצרף תמונות, אנא עזרו לי, מהו סוג המטען המתאים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש ספק למערכת שלי - והשיקול החשוב ביותר הוא שקט - 350' ומעלה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מהו העכבר הכי טוב לגיימרים שניתן להשיג בארץ ובמחיר שפוי (+-500 שח ) ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצאים פאדים חדשים כמו Steelseries 9HD 4HD ועוד, מהו הפד הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה זה חיבור מולקס כל הזמן אני שומע על זה בקשר ללוח אם ובקשר לחיבור ספק כח תסבירו לי מה זה ואיפה זה נמצא במחשב? למנהלים לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם צריך תעבירו תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר מתעקש לקנות מחשב מבוסס P4 על איזה לוח אם של חברת אינטל הייתם ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפתע התחלתי לחשוב על הדרך הטובה ביותר לשימוש בעכבר וזה פשוט לא יוצא לי מהראש, לכן החלטתי לפתוח את האשכול. כרגע יש לי עכבר אופטי פשוט (MD-335) שקניתי ב-120 ש"ח לפני מספר שנים טובות, בעיקרון אני מרוצה ממנו למרות שהוא ג'נרי (אין לי מושג מה החברה, רק דגם). מה שמטריד אותי, זה שאני לא יודע מהי הדרך הטובה ביותר להחזיק את העכבר. אני לדוגמא, מניח את החלק התחתון של היד על השולחן ומאותה נקודה היד כמעט ולא זזה, רק האצבעות מניעות את העכבר לכיוונים שונים, כמובן שיש מקרים בהם אני כן מזיז את כל היד. תמיד חשבתי על זה שהדרך הנכונה ביותר היא לשים את כל כף היד על העכבר, כך שלא יהיה מגע עם השולחן, הבעיה היא שעם העכבר הנוכחי שלי זה לא ממש נוח ורמת הדיוק יורדת. איך אתם משתמשים בעכבר…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב, אני מודה. מאוד קשה למצוא מקלדת מכנית שעונה על כל הדרישות הבסיסיות, ושאין עליה תלונות שהיא מתפרקת תוך כמה חודשים, או שיש לה פאק רציני אחר כלשהו. הבנתי שהמקלדת של CORSAIR K70 מדורגת מאוד גבוה ב NEWEGG, שהיא כנראה מאוד מומלצת, ואינה נוטה להתפרקויות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823816010 אממה? מכל הדגמים שמייבאים לארץ- דווקא ה K70 לא זמינה פה. אז מה עושים? מאיפה אפשר להזמין אותה ובמחיר שפוי? > באיביי המחירים מטורפים- כמעט 900 שקל [בעוד שהשווי שלה נושק ל- 500]. > אמזון לא עושים משלוחים לארץ. > כל האתרים האלו כמו WASDKEYBOARDS מייצרים מקלדות custom made ולא מוכרות מקלדות של חברות מוכרות. אז אילו אופציות נשארו לנו, בעצם? אין …
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לדוד שלי תקציב 500ש"ח גג לקניית מדפסת חדשה, זה להדפסה פשוטה של 2 דפים ב-WORD לחודש, אבל הוא רוצה מדפסת אמינה, ככה שאני לא יודע מה הוא באמת רוצה, תעזרו לו. תודה מראש, DINO.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רוצה להדפיס כמויות בצבעוני, אבל בלי להוציא הרבה כסף על דיו. אם אפשר להמליץ על מדפסת וגם לרשום כמה היא מסוגלת להדפיס וכמה עולה הדיו שלה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-