עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RieBiX,

איזה לוח אם יותר עדיף ולמה אתם חושבים ככה GA-7VTXH או GA-7VTX-P שניהם של Gigabyte ומה ההבדלים בין הלוחות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EnerGy,

אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by .:YoGy:.,

היי, אני רוצה לקנות מקלדת מEBAY או משהו כזה. (אני מחפש מקלדת אלחוטית עם עכבר בפנים ובארץ מה שעולה 250 שקל, עולה בEBAY 93 שקלים) השאלה היא, האם העברית קשורה אך ורק למערכת ההפעלה (אני לא צריך שיהיה כתוב לי על המקלדת איזה אותיות נמצאות איפה) או שיש גם צריבה כלשהי בלוח בשביל זה... ואז אני לא יכול להשתמש במקלדת בעברית בכלל...

4. Started by ישראל1980,

שלום רב, אני החלטתי ללכת על המארז הזה זה המארז: 6C60 Midi Tower http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=59# הלוח אם הזה : זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 רשום שהלוח תומך ב 4 USB , השאלה שלי לגבי מספר חיבורי ה USB שיהיו לי במחשב האם יהיו לי 4 מאחורה + 2 מקדימה או 2 מאחורה + 2 מקדימה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by nbav,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת להדפסת חומר דפים סרוקים. מכיוון שבמדפת שלי לוקח לי משהו כמו 10 דקות לדף, החלטתי שאין ברירה אלא לקנות מדפסת אחרת (דפים רגילים היא מדפיסה במהירות סבירה) אשמח להמלצות בנושא אני מעוניין במשהו בסיסי ולא מעבר שיעשה את העבודה ניסיתי לחפש בזאפ, אבל קשה שם למצוא איזה טונר שייך לכל מדפסת ומכיוון שאני לא מבין בנושא החלטתי לשאול כאלה עם ניסיון וידע. דרך אגב, אני מחפש משהו עם טונר יחסית זול (מבחינת עלות לדף) שמעתי שיש גם טונרים חלופיים, אז אם הם עושים את העבודה, אפשר גם ללכת עליהם בקיצור, אשמח לשמוע את עצותיכם אני מקווה ביום ראשון לסגור את נושא הרכישה ככה שכל מי שיש לו מידע, מוזמן לרשום (אני לא בטוח שאני אוכל להיכנס לבדוק את ההודעות לפני יום ראשון, אז לא בטוח…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום לכולם - מעוניין לקנות מצלמת רשת טובה. מיטב הבנתי Logitech מובילים בתחום... שמעתי על - QuickCam® Orbit MP אבל בזאפ המחירים נעים בין 480 בנועה (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5331) לבין 990 בנועה גם כן ? (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2511) ??? למה מה ההבדל בין 2 המצלמות הללו ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. שלום. אני מחפש מקלדת מכנית שתענה על שלושה צרכים בסיסיים : 1 - כתיבה מרובה של טקסטים ( הכי חשוב לי היות ואני כותב המוןןןןןןן טקסטים וקופירייטינג) 2 - תתאים לי טוב לאולפן הביתי עיצובית (כסוף ושחור) 3 - תהיה מספיק טובה לגיימינג. אני מצאתי לנכון שהמקלדת corsair k90 היא די אולטימטיבית עבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7609 אבל היות ואין לי מושג במקלדות הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים לי עליה בהתאם לצרכים שכתבתי לכם, שכמובן כתיבת טקסטים זה הכי חשוב... אשמח שתענו על שלושת השאלות חג שמח...

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by omfir,

אז ככה: יש לי ג'ויסטייק ישן לפני 3 שנים ופתאום בא לי לשחק איתו רק ש יש לו חיבור ישן של 15 פינים כאלה אז השאלה שלי היא אם אפשר לעשות עם זה מששהו לחתוך את החוטים ולשים כבל USB או פתרון אחר או משהו כי אני מיואש...

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני בונה מפרט לחבר, ועוד לא קיבלתי בפורום מפרטים המלצה למכשיר משולב הכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום... כלומר, כזה שיכול לבצע את כל הפעולות שהמכשירים האלה מבצעים. יש דבר כזה ב-600 שקל? אני מצהיר מראש: אין לי מושג בתחום. אם הסכום לא מספיק, או יותר מדי יחסית למה שצריך, אני פתוח להצעות.

10. Started by AndreY`,

שלום, קניתי היום אוזניות Razer electra בKSP והמוכר הנחמד שכח לציין שאני צריך ג'אק של אוזניות ומיקרופון ביחד, אחרת אני צריך לבחור בין סאונד לבין מיקרופון. אני מחפש מתאם שיעזור לי לחבר את הכבל מהאוזניות למחשב שלי..בעיקרון מכבל אחד שיוצא מהאוזניות למתאם שיחלק את הכבל לSOUND וMIC כדי שאוכל גם להשתמש במיקרופון וגם באוזניות יש לכם מושג איך קוראים לדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TheDiesel,

יש לי כרטיס מסך RTX 2060 מעוניין לשדרג לכרטיס של AMD בגלל שהם יותר זולים. עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס AMD מומלץ שהביצועים שלו יותר טובים מה RTX2060. ושדומים לסדרת ה-RTX.70/80 /90?

12. המלצה לרמקולים/אוזניות: (אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!) חובה לציין מה רוצים לרכוש, רמקולים או אוזניות! 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): כאן ציינו מה אתם רוצים לרכוש. 250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות):400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? -הרוב גיימינג, משחקי מחשב, קצת מוזיקה ובקושי סרטים בעיקר משחקים למחשב כמו BF3/CRYSIS/GTA ועוד. משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים - 85% משחרים, 10% מוזיקה, 5% סרטים! 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו …

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by liorcomp,

מה המצב?.. רציתי לשאול אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני המצלמות שאני מתלבט כרגע מה לקנות. 1. מצלמה דיגיטלית (HP (3.34M.Pixel דגם Photosmart 720 2. מצלמה דיגיטלית (HP (4M.Pixel דגם Photosmart 812 בעיקרון המצלמה השנייה אמורה להיות יותר טוב... אבל לפי האתר של Olasle זה לא ממש נראה כך... להלן פירוט המידע על שתי המצלמות 1. 720 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=194749&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa 2. 812 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=188855&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa (יש לציין שלמצלמה הזו מ…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב. שאלה קצת הזויה: האם ניתן להדפיס ישירות מהאייפון ישירות ללא חיבור רשת/אינטרנט?אני מודע לכך שהמדפסת צריכה להיות תומכת ב AirPrint, והמדפסת אכן תומכת. השאלה היא האם צריך לחברה לרשת, או שאפשר להדפיס ישירות מהאייפון (יתכן והמדפסת יוצרת חיבור WiFi "מזוייף" עבור כך?)?אם מישהו יודע, זה יהיה נהדר. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bhaim6,

שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by יואב גולדהורן,

לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by redead,

תקציב : לא יותר מ300 שנה.. לא יודע אם כדאי אלחוטי או לא.. מישהו יכול להמליץ על איזה משהו יפה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. אין לי תקציב - כעיקרון אני יכול לקנות כל מה שתציעו... שימו לב שאין לי צורך במצלמה או בנגן MP3 בכלל... המטרה שלו זה לרשום לוחות זמנים ותזכורות ופתקים... תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by or0126,

מי לוקח בדיוק,נוחות ומספר כתורים?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by ZXY1,

מה אתם אומרים על הקורא טביעת אצבע? הוא אמין? מה עדיף לקנות אותו בתוך המקלדת או לחוד? יש עוד חברות לקורא טביעת אצבע / אבטחה ביומטרית ? רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את Microsoft FingerPrint Reader - DG2-00011 קורא טביעת אצבע באזור חדרה ולמה האחריות בכול מקום שונה? (משנה עד שלוש שנים)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן שאלתי אתכם לפני כשבוע על המלצה למדפסת לייזר ביתית. הייתי די נעול על HP לבסוף בעצת מישהו פה מהפורום שקלתי את ה XEROX. אני נורא נורא שמח שעשיתי את השינוי בהחלטה, מ HP ל XEROX. קניתי אותה בכ 620 שח כולל משלוח עד הבית. אחרי יומיים (נורא מהר!) טונר חדש למדפסת הזאת עולה קצת פחות מ 400 שח מספיק ל 3000 דפים תיאורטית טונר HP עולה יותר מ 450 שח ומספיק רק ל 2000 דפים שישמרו את המוצרים שלהם לעצמם. בנוסף לזה שמתי על 300DPI במקום 600DPI ועדיין האיכות מצויינת בנוסף לזה הפעלתי את האופציה לחסכון בטונר ועדיין האיכות טובה מאוד יש הבדלים קטנים אבל לא נראים לעין אלא אם כן מחפשים את השינויים דף ראשון יוצא בערך אחרי 15 שניות ואז החיים טובים... קצב מהיר מאוד. המדפסת מעוצבת יפה מאוד, גם חשוב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המקלדת האלחוטית שלי גמורה כבר ובקושי עובדת, ואני פשוט חייב מקלדת נורמאלית עד 250 שקל. שימוש עיקרי זה משחקי FPS ואסטרטגיה, שעות עבודה על מחשב בממוצע זה 7 בערך, ככה שאני צריך משהו נוח לזמן ממושך. כמובן שגם אינטרנט מידי פעם וצ'יטוטים, אבל הכי חשוב לי נוחות במשחקים, קיוויתי לקנות את הIDEAZON MERC אבל הבחור היחיד שהסכים להביא לי אותה לארץ במחיר הנ"ל נעלם מעל פני האדמה. [או שפשוט החליט לסנן אותי בפלאפון, כך או כך אי אפשר לסמוך עליו ואין את המקלדת בשום מקום בארץ ככול הידוע לי]. מעדיף לא אלחוטית, עם חיבור PS2, אבל בסופו של היום - הכל מתקבל על הדעת. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by parker8,

אם לא מישהו יודע איפה הכי כדאי לקנות אותם בנפרד... אני חשבתי על נועה תציעו אתם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.