ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=1958&perur=2&t=9&c=200 אין הרבה חנויות מחשבים בירושלים וגם לאלה שיש אין להם את המקלדות שאני רוצה אז צריך להתפשר..... מה דעתכם על המקלדת הזה? או שכדאי להוסיף 20 ש"ח ולקחת את העילית של לוג'יטק?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם הרמקולים הללו שווים את כספי? מטרות מוזיקה, אולי קצת גיימינג אפילו. אשמח להמלצות, לא מעל 300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר ממש טוב אבל הוא קטן ליד שלי והיא כואבת אחרי כמה דקות, אפשר להתרגל לזה? קניתי באייבורי ואני חושב שהם לא מחליפים אם זה היה בשימוש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
ההתלבטות היא בעיקר תאימות למשחקים השונים ודילאיי שאני מפחד שיש בשלט של מיקרוסופט כי הוא אלחוטי למרות שבאקסבוקס הוא סבבה... אזמה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הMX610 מחו"ל לפני בערך חצי שנה.. הוא נפל לי הרבה פעמים מאז.. אבל בפעם האחרונה שהוא נפל חלק אחד טיפה יצא.. (אז הכפתור השמאלי לא עבד טוב לחצתי את החלק שיצא וזה הסתדר) עכשיו עדיין יש בעיה בכפתור של הBACK . הוא כאילו לחוץ, אני חושב. בדקתי אם זה לכלוך או משהו וזה לא. עכשיו אני מחפש דרך לפתוח את העכבר ואני לא מוצא, מאחורי הבטריות, מתחת לגומיות- כלום! עזרה? ד"א, לאדע אם זה מתאים פה או בכללי או במודינג, אם יש צורך, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המצב היום: שני מחשבים מופעלים. למניעת סירבול: רק לאחד יש רמקולים כניסה: 3.5 איך אפשר לשמוע מהשני? 1. מיתוג. האם אפשר לעשות מיתוג לרמקולים בלבד? אני צריך את שני המחשבים פתוחים. 2. האם אפשר ששני המחשבים ישדרו על אותם רמקולים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוקה למצלמת רשת לצילום וידאו בחושך. מישהו יכול לעזור ולתת קישור ל KSP או IVORY או BUG? תודה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
רוב התוצאות בחיפוש היו ישנות מאוד ולא מצאתי תשובות... אני מחפש מקלדת אלחוטית (5-6 מטר) שתוכל להתמודד עם לחיצה של כמה מקשים במקביל, ובלי דיליי + שתעמוד בטווח ולא תגמגם. (צריך אותה למשחקים, תכנות וגלישה) מה האופציות שלי ? האם קיים כזה דבר בכלל ? ה LOGITECH DINOVO EDGE כנראה מוצלחת (מישהו יודע ?) יש עוד אופציות זולות יותר ? (עכבר לא צריך, אבל אני מניח שאם יהיה מובנה במקלדת זה יהיה שימושי...) תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי את המחשב להוסיף כרטיס רשת ופתאום הכונן לא עובד. מישהו יכול לומר לי למה? ואיך לתקן דחוף?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
הייתי היום בחנות אחת, וראיתי ב690 (אם משלמים במזומן) שקל מארז כסוף עם חלון בצורה מיוחדת,5 מאווררים, וחיבורי USB 2, אבל אני מניח שזאת טעות של האתר אז חיבורי USB רגילים נגיד, ספק כוח של 450W של אותה חברה של המארז, קתודה כחולה ושני פסים כחולים מוארים בפרונט של המארז... איך זה כל כך זול?? נ.ב המארז הזה הוא חיקוי של המארז של GLOBALWIN שעולה 1300 שקל בלי ספק כוח ועם ארבע מאווררים פחות....
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי היום את המקלדת Logitech DiNovo Edge רציתי לשתף אתכם,או את מי שחושב לרכוש מקלדת עם עכבר מובנה לקולנוע ביתי. המקלדת הזאת פשוט מדהימה!!!אייכות קליטה מעולה,נטענת אין צורך בסוללות,חזקה ועשויה באייכות גבוהה. מקשים נעימים ושקטים(בדיוק כמו של נייד)שליטה בעכבר ע"י משטח עקיבה ולא עי" כדור(לי זה יותר נוח). רק לשם הבדיקה פתחתי מסמך וורד במחשב בחדר שינה,ישבתי בסלון והקלדתי טקס,לאחר הבדיקה,הטקסט היה רשום במלואו בלי להחסיר כלום. מומלצת בחום למי שמוכן להשקיע קצת יותר,אבל לקבל אייכות ללא פשרות. יתרונות. 1-קליטה חזקה. 2-חומר גלם איכותי. 3-נטענת,אין צורך בסוללות. 4-שליטה בעוצמת הסאונד. חסרונות. 1-משטח עקיבה קצת קטן. 2-מחיר. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות. המשך יום נעים לכול…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 שלטים עיקריים לבחירה : לוג'יטק- http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=963326-1914&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מייקרוסופט- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1102 אני קונה גיימפד בעיקר למשחקי מכוניות במחשב, כמו- Grid ומשחקי כדורגל. ואני שולט במכוניות עם אנלוג, המקלות, וגם חשוב שיהיה חוזק של המקשים. אז מי ביניהם עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם חברי היקרים עוד סרטון מאיתנו אחיכם לציוד ההיקפי ולגיימינג !!!! ElectronicCamper !!!! בקרוב טקס "אוסקר" של EC שבו תיבחר המקלדת האהובה ביותר על חברי הצ'אנל בהשתתפות הדוגמנית\פרזנטורית חדשה שלנו-דשה! (שווה לחכות!!!!) ועוד דבר אחד לפני ,התחדשנו לנו גם ב Intro חדש וקול מאוד! קרדיט לולד (EvillsHere) שהוא גם הצלם המוכשר שלנו!!!! כמו שהבטחנו (לFLAC) שנבצע סרטון לאוזניות steelseries siberia v2 7.1 כך גם קיימנו ולפניכם הסרטון! (watch on 1080P) האוזניות נקנו במחיר מבצע ממש ממש ממש ממש שווה!!!! לאחר 5 ימי שימוש בהם אני יכול לומר שהם fucking awesome!!! LIKE & SUB PEOPLE וזכרו לא עולה כסף לפרגן!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות עכבר אופטי אלחוטי בסביבות ה-250 שקל. הכי חשוב לי שהוא יהיה נח ליד ושיהיה מדויק פחות או יותר, כמו כן לא יזיק אם יהיה עליו יותא מ-3 כפתורים. בבקשה ממכם אל תנסו לדחוס לי במחיר הזה עכברים של LOGITECH או MICROSOFT כי שתיהם פשוט בזבוז של כסף. אז זהו עכפר אופטי אלחוטי שיהיה נח מאוד ליד. אם אפשר גם מאיפה לקנות, באיזור המרכז... תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת HP 5510. לאחרונה צצה בעיה כאשר ניסינו לקבל פקס - הצד של המדפסת מציג את ההודעה שבכותרת: Incorrect black cartridge installed חיפשתי בגוגל על הבעיה הזו ועל דגם המדפסת שבידי אך חיפושי לא העלו אף תוצאה. למישהו פה יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?
-
יש לי הגה טיפה ישן ואין לו יציאה USB אלא יציאה כמו של מדבפסת רק קטנה יותר ולצערי אין לי יציאה כזו במחשב שלי.... מישהו פה פעם הביא לי אתר של כמה חניות שמוכרות מתאם מהחיבור של ההגה לUSB ... אפשר איזה חנות נחמדה שמוכרת את זה? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
למכירה מעבד של אינטל P-3 1000 ולוח אם של ASUS מדגם CUV-4X וגם ספק כח של P-3 במחיר של 1300-1500 ש"ח בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smoke: :smoke: :AR15: :AR15: למי שמעוניין שישאיר לי אימייל שהוא: tttal@hotmail.co.il בתודה: טל כהן.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת הנ''ל (חח) ואחרי כל פעם שאני מדפיס בה זה מדפיס לי גם את הדף הזה של הבדיקת צבעים זה נורא מעצבן נ.ב לא ידעתי אם זה בעיה תכנית אבל בכל זאת נכנסתי לפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קודם כל אני אתחיל עם החסרונות או יתרונות שיש בשתיהן: שתיהן לא באות עם עברית;בשתיהן יש כפתורים שאפשר לקנפג;בשתיהן יש תאורה מובנית;שתיהן חוטיות;שתיהן נוחות מבחינת הנדסת אנוש. נתחיל עם הטאראנטולה:מקשים שאפשר להוציא ולהחזיר, מחיר גבוה בכ-100 שקלים מן הG15, יפה יותר מן הG15, גדולה יותר מן הG15, יהיה לה ליין של מוצרים משלימים, שיתחברו לבאטלדוק, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB, זיכרון מובנה, שקטה בהחלט, 200 O: פרופילים מובנים, זיהוי משחקים. סיכום: נראת טוב, יש בה פ'יצרים מעולים, ANTI GHOSTING לא מושלם, אך בסדר, פרופילים מובנים, פעולות מאקרו ועוד ועוד... G15: מסך LCD, תמיכה בדיי הרבה משחקים, יפה מאוד אך לא כמו המתחרה שלה, תומכת במשחקים שאני אישית משחק D:, זולה בכ-100 שקל מ…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-