ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות touchpad חיצוני למחשב. אני מתכוון למשהו כמו זה (התמונה היא לינק): או זה: אישית, אני דווקא מעדיף את השני (יותר זול, ויותר מתוחכם לדעתי). בכל מקרה, בינתיים מצאתי מוצרים כאלה רק ב-e-bay (הדגם הראשון והדגם השני - כמו שאמרתי, אני מעדיף את השני). האם יש משהו דומה בארץ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון המובנה של המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000. יש תדרים שהוא משמיע רישרושים אני לא יודע מה לעשות זאת מצלמה דיי ישנה. יש לי כמה אפשרויות 1)לקנות מצלמה חדשה 2)לקנות רק מיקרופון חדש (אם כן אפשר המלצות?) 3) לתקן את המצלמה (זו האופציה שאני הכי מעדיף אבל אני מפחד להרוס אותה לגמרי ואיש מקצוע בטח יעלה יותר ממצלמה חדשה) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר למשחקים והחלטתי את ה-Microsoft Laser Mouse 6000, לפי מה שראיתי הוא טוב למשחקים אבל הבעיה שלא כתוב עליו את רמת הדיוק שלו, הכוונה ל-dpi, האם מישהו יודע כמה dpi יש לו?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הספק הכל מצוין ומגניב , ויש לי שאלה.. המאורר שבו בסתובב ממש לאט, יש בו וסת אוטומטי או איך זה הולך? כאילו האויר די חם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המקום בו אני עובד קמצן בצורה בלתי רגילה וכל הציוד הוא ג'נרי/זול. את העכבר שני-כפתורים הפשוט ששמו לי על השולחן העפתי כבר ביום השני (הוחלף ב G700 הפרטי שלי) אבל לא משנה איפה שחיפשתי אני לא מצליח כאן מקלדות אחרות חוץ מהמקלדות הפשוטות של מיקרוסופט (1406) שבהן המקש נבלם בזמן לחיצה אם האצבע לא מונחת במרכז המקש. אשמח להמלצה על מקלדת איכותית לעבודה שהיא גם זולה. אחרי הכל אני משלם על זה מהכיס שלי וקשה לי להאמין שאזדקק לה שוב (ממש לא סביר שבמקום העבודה הבא ישתמשו במקלדות זוועתיות כאלה....)
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה מחקתי בטעות איזה קובצ של הDRIVER של ATI (כרטיס מסך) לא יודע איך זה קשור אבל העכבר שלי(G7) לא עובד מאז, ניסיתי לסנכרן אותו, לא הולך (למרות שאני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך) ניסיתי להתקין את כל הדרייברים גם של ATI וגם של העכבר וזה לא הולך, גם שוחזרתי את המערכת וגם זה לא עובד, זה כאילו שהעכבר מת, הוא נידלק לי אבל לא מגיב בשום דרך. בבקשה אני חייב עזרה!!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב חבר'ה... אני מחפש אוזניות אלחוטיות , טובות , אך לא יקרות(לא יותר מ300 שקל). מישהו יכול להמליץ לי על כמה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך פשוט יותר מהירות במשחקיי רשת י...ותר SENSITIVITY , למרות שבמשחק זה על הכי גבוהה, עדיין לא מספיק . יש לי עכבר של מייקרוסופט של 60 שקל (INTELIMOUSE) השאלה שלי אם פד של 130 שקל ייתן ביצועים ללא עכבר מקצועי של 200 - 300 שקל (משהו טוב) ???
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי יש לי מארז פנטיום 4 ATX והשאלה שלי היא האם כל ספק מתאים למארז כזה ואפשר להתקין בו כל ספק?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ראיתי שיצא הMX1100 שהוא בעצם ה MX1000 אבל עם הגלגלת של ה Revolution Mx, מישהו התנסה עם העכבר הזה ? האם יש שוני בין הגלגלת בו לזו שב MX (כי ממש לא אהבתי אותה) ?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש UPS שיחזיק מעמד לפחות 30 דקות, תחת עומס של מסך 17", מחשב מבוסס AXP ו- 9700Pro ומודם ADSL. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כולנו מכירים את הטריק של הייצרניות בנוגע לטונרים שמגיעים עם המדפסת. מישהו פה אולי ניסה למלא אבקה בטונר שמגיע עם מדפסות לד של Oki . אין שם צ'יפ כמו בטונר חדש מחנות. מה ימנע ממני למלא שוב ושוב ? במדפסות oki ניתן להמשיך להדפיס גם אחרי התראת דיו. אפילו ראיתי קיט בדולר שמדביקים על הטונר המיוחד ועליו כן ניתן לשים צ'יפ.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שיש לו את המארז הזה יכול להגיד לי בבקשה איך הוא? איך הפאנל לשליטה על המאווררים? על כמה הוא שולט? ואיך הוא בכלל. http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v1000a.htm
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל נראה לי שהגה למחשב עונה על ההגדרה "ציוד היקפי". תקנו אותי, אם אני טועה. אני מחפשת הגה למחשב, רצוי שיהיה עם הילוכים. אם יש איזשהו דגם עד, נניח, 250 ש"ח, זה יהיה מצוין. ראיתי פרסומת להגה מlogitch ב265 ש"ח. לא היה כתוב דגם. האם זה ריאלי למצוא משהו נחמד במחירים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי פדים לעכבר מתוצרת Steelpad כי שלי פשוט נשחקו. ורציתי לדעת כמה דברים, קודם כל, איך בעצם אני מבצע את ההחלפה? האם בעצם אני רק מוציא ושם חדש? או שאני צריך גם לערב אלכוהול בכל הקטע להוצאת השאריות של הדבק...? עוד שאלה, האם הפדים החדשים ישפרו משהו בביצעוים של העכבר שלי, מבחינת החלקתו על המשטח? אלו הפדים שקניתי : http://www.steelseries.com/int/products/accessories/glide_g בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי יש רק "כלוב" אחד להארד-דיסק במארז. ז"א שאני יכול להתקין רק הארד-דיסק אחד? פרטים על המארז: http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אחרי שהסיביריה הלכו סופית הגיע הזמן לקנות אוזניות חדשות. אני מחפש אוזניות ברמה של הסיביריה ואף טובות יותר. חשוב שיכללו מיקרופון. כמובן שאני מדבר על אוזניות גיימינג.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצה לסט מקלדת ועכבר שפועלים על טכנולוגיית bluetooth עד 600 ש"ח....הטווח קליטה צריך להיות 5 מטרים ומעלה... חשבתי על הסט הבא של מיקרוסופט: Microsoft Optical Desktop Elite Bluetoot האם יש סט טוב יותר בטווח המחירים הזה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושלושה מסכים, האחרון שבהם קניתי לפני חודש (SAMSUNG SYNCMASTER 753DF, טוב וזול) ועכשיו נותרה לי בעיונת קלילה: מאיזה מבין שני המסכים האחרים להיפטר. המועמדים: 1. CTX ULTRA SCREEN 1569 טריניטרון 15". 2. 15" PROVIEW PX561 עכשיו, אני יודע מה תגידו, אבל רגע לפני התשובה, נא לשים לב לנתונים הבאים: הCTX שלי סוגר את שנתו החמישית, ואילו הפרו ויו בסך הכל בן שנה פלוס כמה חודשים. במצב הזה, לאיזה מסך יש יותר סיכוי לשרוד עוד שנתיים-שלוש?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בעכבר אלחוטי במחשב הנייח שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי ASUS תוצרת logitech, הוא דווקא אחלה עכבר אבל לפעמים אני מרגיש שהוא לא מדייק ואחרי שנתיים הכפתורים שלו לפעמים לא עובדים כמו שצריך, ולפעמים צריך לתת לו כמה מכות טובות עד שהם חוזרים לעבוד, אז החלטתי לקנות עכבר חדש ויחסית טוב בתקציב נמוך של עד 200 שקל. אז ככה: 1. עכבר אלחוטי עם מתאם USB כזה - לא בלוטות'. 2. עובד בכל משטח או ברוב המשטחים וגם בלי פד. 3. שיהיה נוח ביד. 4. מדויק במיוחד למשחקי אסטרטגיה שצריך דיוק טוב וגם לFPS. 5. לא איכפת לי אם הוא נטען או עם סוללות. 6. שיהיו כמה כפתורים חוץ מהבסיסיים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-